החציל האצטקי כתב:ניחסנו אותו רצח
רושם הערב 3 נק' (1/17 מהשדה) ושמונה איבודים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:ניחסנו אותו רצח
החציל האצטקי כתב:באסקוניה מחתימה עוד אקס NBA. ניקולאס לפרוביטולה. וזה, חברים, איך עושים את זה נכון.
החציל האצטקי כתב:באסקוניה מחתימה עוד אקס NBA. ניקולאס לפרוביטולה. וזה, חברים, איך עושים את זה נכון.
LIAV10 כתב:באחרון לקחנו לא?
או שהיה עוד אחד מאז 2005?
arel123 כתב:אלכס רנפרו נפצע לחודשיים - http://www.eurohoops.net/featured/38949 ... two-months
RomanR כתב:עם כל השמחה לאיד למצבה של ברצלונה, זה לא טוב לנו. עוד יעיפו את ברצוקאס ויקחו את טרינקיירי
RomanR כתב:עם כל השמחה לאיד למצבה של ברצלונה, זה לא טוב לנו. עוד יעיפו את ברצוקאס ויקחו את טרינקיירי
MTA2311 כתב:RomanR כתב:עם כל השמחה לאיד למצבה של ברצלונה, זה לא טוב לנו. עוד יעיפו את ברצוקאס ויקחו את טרינקיירי
גם את ברצוקאס הייתי מביא בכיף, למרות האכזבה השנה.
my man כתב:MTA2311 כתב:RomanR כתב:עם כל השמחה לאיד למצבה של ברצלונה, זה לא טוב לנו. עוד יעיפו את ברצוקאס ויקחו את טרינקיירי
הוא הראשון מבחינתי.
RomanR כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:RomanR כתב:עם כל השמחה לאיד למצבה של ברצלונה, זה לא טוב לנו. עוד יעיפו את ברצוקאס ויקחו את טרינקיירי
הוא הראשון מבחינתי.
גם אני רציתי שהוא יבוא, אבל הוא מאמן יווני מדי לטעמי. לא בטוח שיסתדר פה כל כך, למרות מה שעשה עם קובאן שנה שעברה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים