yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:כשהאוהד הסופר רהוט הזה כתב "לעולם לא תיצדי לבד", דמיינתי את שמעון ופדרמן בתור the flintstones
חחחחחחח
זה נגמר. לך לשבור לבבות של אנשים אחרים
אני עוזבת את הפורום, הוא הפך לבלתי נסבל
אין פה בן אדם שאני לא שונאת
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:כשהאוהד הסופר רהוט הזה כתב "לעולם לא תיצדי לבד", דמיינתי את שמעון ופדרמן בתור the flintstones
חחחחחחח
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:כשהאוהד הסופר רהוט הזה כתב "לעולם לא תיצדי לבד", דמיינתי את שמעון ופדרמן בתור the flintstones
חחחחחחח
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:כשהאוהד הסופר רהוט הזה כתב "לעולם לא תיצדי לבד", דמיינתי את שמעון ופדרמן בתור the flintstones
חחחחחחח
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:כשהאוהד הסופר רהוט הזה כתב "לעולם לא תיצדי לבד", דמיינתי את שמעון ופדרמן בתור the flintstones
חחחחחחח
מה עם יהודה?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:
חחחחחחח
מה עם יהודה?
מי?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
מה עם יהודה?
מי?
הודאל
RomanR כתב:שחקני ומאמני מכבי צריכים לקחת דוגמא ממילאנו,אין שום סיבה שהם יראו כמו פח אשפה, ולא ילחמו למען האוהדים.
שמואל1 כתב:RomanR כתב:שחקני ומאמני מכבי צריכים לקחת דוגמא ממילאנו,אין שום סיבה שהם יראו כמו פח אשפה, ולא ילחמו למען האוהדים.
מי ילחם למען האוהדים? סאני ווימס? ג'ו אלכסנדר? ויקטור ראד?
השחקן היחיד שעולה כל משחק לתת 100% הוא אנדרו גאודלוק.
שועל כתב:שמואל1 כתב:RomanR כתב:שחקני ומאמני מכבי צריכים לקחת דוגמא ממילאנו,אין שום סיבה שהם יראו כמו פח אשפה, ולא ילחמו למען האוהדים.
מאוד מחזיק מהיכולות שלו אבל זה פשוט לא נכון
my man כתב:החציל האצטקי כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:אורי אלון אגב, אחלה גבר. אנחנו ב2017.
הלוואי עלינו.
לא.
כי מה?
כי הוא שחצן ובחירות השחקנים שלו ובניית הקבוצה ואנשי האמון שלו הם על הפנים והוא פופוליסט ברברן שמשתחצן על כלום ושום דבר כאילו הוא שינה את ההגמוניה בארץ והוא הפך את המועדון הלוזרי בהיסטוריה פה לווינרי בלי שום קבלות.
שמואל1 כתב:RomanR כתב:שחקני ומאמני מכבי צריכים לקחת דוגמא ממילאנו,אין שום סיבה שהם יראו כמו פח אשפה, ולא ילחמו למען האוהדים.
RomanR כתב:אין ספק שריבוי סימני השאלה והקריאה שבו את ליבי:שלום לכולם!
קשה לי מאוד להתעלם מכל התגובות והפוסטים שמעלים פה!
"לא להגיע למשחק מול קזאן", " לא לעודד" "מוכר את המנוי שלי תמורת שקית סופר" וכו...
אני חייב להודות שנהפכנו לאוהדי הצלחות!
תמיד אמרו שאןהדי מכבי הם אוהדי הצלחות ותמיד התעצבנתי ולא הסכמתי עם זה ואף אמרתי שאני מת שמכבי מצידי תרד ליגה בכדי לראות מי באמת אוהד אמיתי של מכבי, לפי מה שאפשר לראות פה, 90% מאוהדי מכבי הם אוהדי הצלחות!
דיי נמאס מזה!
"גם ברגעים הכי קשים לעולם לא תיצדי לבד"
נכון שההנלה לא בשיא.
ונכון שלא כל השחקנים בשיא ונותנים את כל כולם.
אבל תראו שעדיין יש אוהדים!
מכבי היא לא במקום הכי נורא כמו שאנשים מציינים פה ומדברים כבר על העונה הבאה.
מכבי מקום ראשון בליגה. וביורוליג יש לנו עונה חלשה אבל עדיין תזכרו שאנחנו הקבוצה היחידה שיש ביורוליג שמייצגת את ישראל באירופה!
עכשיו מי שבאמת אוהד מכבי שילך למשחק מחר! שיתמוך! שיאהב תמיד את מכבי גם ברגעים הכי קשים!
ונראנ לכולם מה זה האוהדים של מכבי!
דיי עם העולב הזה וקחו את עצמכם בידיים?! איזה מן אוהדים אנחנו???
הצופה כתב:התנאי בשביל להיות בעלים טוב זה להיות יותר טוב מהפדרמנים?
שמואל1 כתב:עכשיו זה רשמי- אחרי 19 מחזורים, בתאריך ה- 25.1.17 מכבי ירדה למקום האחרון ביורוליג.
הקבוצה הגרועה במפעל, שק החבטות, נמושת היורוליג. אין עוד איך לתאר את המועדון הרקוב הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־22 אורחים