המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מילאנו בדרך לניצחון על אוליפיאקוס.
מכבי תרד למקום האחרון ביורוליג.
אני בונה על ת'רד
my man כתב:חייב איזה ציוץ חם מאיש הטוויטר שלנו..אין איזה משהו?
my man כתב:חייב איזה ציוץ חם מאיש הטוויטר שלנו..אין איזה משהו?
Holiday_Armadillo כתב:אמא שלך התחננה
felix_r כתב:למרות הרבה כבוד ליכולתו המקצועית, אני מתחיל לחשוב, שטרינקיירי הוא יותר מדי לוזר בשביל להיות מאמנה של מכבי בעתיד. לא יכול להיות שבכל פעם מחדש הוא יפסיד משחק על חודו של סל
MTA2311 כתב:my man כתב:חייב איזה ציוץ חם מאיש הטוויטר שלנו..אין איזה משהו?
"עוד ערב קשה. כמעט ולא נותרו מילים. ובנושא אחר לחלוטין, החלה מכירת הכרטיסים למשחק הגביע בארנה. כמו כן, עד סוף השבוע כל מוצרי הטואלטיקה עם לוגו המועדון במחירי מבצע של 800 שקל"
felix_r כתב:למרות הרבה כבוד ליכולתו המקצועית, אני מתחיל לחשוב, שטרינקיירי הוא יותר מדי לוזר בשביל להיות מאמנה של מכבי בעתיד. לא יכול להיות שבכל פעם מחדש הוא יפסיד משחק על חודו של סל
arel123 כתב:felix_r כתב:למרות הרבה כבוד ליכולתו המקצועית, אני מתחיל לחשוב, שטרינקיירי הוא יותר מדי לוזר בשביל להיות מאמנה של מכבי בעתיד. לא יכול להיות שבכל פעם מחדש הוא יפסיד משחק על חודו של סל
roy1000 כתב:felix_r כתב:למרות הרבה כבוד ליכולתו המקצועית, אני מתחיל לחשוב, שטרינקיירי הוא יותר מדי לוזר בשביל להיות מאמנה של מכבי בעתיד. לא יכול להיות שבכל פעם מחדש הוא יפסיד משחק על חודו של סל
אין לזה שום משמעות.
שמואל1 כתב:http://www.euroleague.net/main/standings
שמעון שילם ליורוליג כדי שישאירו את מכבי במקום ה 15?
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־26 אורחים