שמואל1 כתב:http://www.euroleague.net/main/standings
שמעון שילם ליורוליג כדי שישאירו את מכבי במקום ה 15?
אנחנו יודעים את האמת
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:http://www.euroleague.net/main/standings
שמעון שילם ליורוליג כדי שישאירו את מכבי במקום ה 15?
RomanR כתב:felix_r כתב:למרות הרבה כבוד ליכולתו המקצועית, אני מתחיל לחשוב, שטרינקיירי הוא יותר מדי לוזר בשביל להיות מאמנה של מכבי בעתיד. לא יכול להיות שבכל פעם מחדש הוא יפסיד משחק על חודו של סל
יש לו קבוצה הרבה פחות מוכשרת ועם תקציב נמוך בהרבה ממכבי,עצם העובדה שהוא מצליח להשאר עם הקבוצות האלה עד הסוף שם, מראה הרבה.
הוא גם דפק לברצלונה 20 בראש בגרמניה, ועוד ינחיל למכבי את ההשפלה הגדולה התורנית בביקור שלה שם
RomanR כתב:בעקבות הניצחון של אפס על דרושפאקה ההפרש ביניהם יורד לניצחון אחד. בתקווה שהם יאבקו בסוף על המקום השמיני
yanay21 כתב:RomanR כתב:בעקבות הניצחון של אפס על דרושפאקה ההפרש ביניהם יורד לניצחון אחד. בתקווה שהם יאבקו בסוף על המקום השמיני
הציטוט בחתימה שלך!!@@!#
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:בעקבות הניצחון של אפס על דרושפאקה ההפרש ביניהם יורד לניצחון אחד. בתקווה שהם יאבקו בסוף על המקום השמיני
הציטוט בחתימה שלך!!@@!#
סוף סוף מישהו הבחין בכך
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:בעקבות הניצחון של אפס על דרושפאקה ההפרש ביניהם יורד לניצחון אחד. בתקווה שהם יאבקו בסוף על המקום השמיני
הציטוט בחתימה שלך!!@@!#
סוף סוף מישהו הבחין בכך
MTA2311 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:בעקבות הניצחון של אפס על דרושפאקה ההפרש ביניהם יורד לניצחון אחד. בתקווה שהם יאבקו בסוף על המקום השמיני
הציטוט בחתימה שלך!!@@!#
סוף סוף מישהו הבחין בכך
אני באפליקציה, אפשר קופי פייסט?
RomanR כתב:MTA2311 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:בעקבות הניצחון של אפס על דרושפאקה ההפרש ביניהם יורד לניצחון אחד. בתקווה שהם יאבקו בסוף על המקום השמיני
הציטוט בחתימה שלך!!@@!#
סוף סוף מישהו הבחין בכך
אני באפליקציה, אפשר קופי פייסט?
".Well, it may have escaped your notice, but life isn't fair"
Holiday_Armadillo כתב:לא ''לא משנה כמה הסיכוי קטן'', לא, אפילו הם כבר לא מנסים לעבוד עלינו
נשארנו עם להילחם על הכבוד שזה הכי לא מכובד שיש
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים