מאיק צירבס - שוחרר ממכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מאיק צירבס - הושאל לבאיירן מינכן

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ינואר 2017, 16:13

toja27 כתב:וימס כנראה הגרוע מכולם אבל הוא לא הבעיה היחידה בסגל הזה מבחינת הגישה ההתנהגות והבגרות. הוא נמצא בחברה טובה עם גאודלוק, ראד ומילר.

מה הקשר גאודלוק? זה שאתה לא אוהב את הדרך בה הוא משחק לא הופעת אותו לחרא בן אדם
מדהים איך חלק לא קטן מהאוהדים תופס אותו לאיך שהוא בפועל (ואני מדבר עכשיו נטו על אישיות)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 27 ינואר 2017, 16:20

rc4991 כתב:
toja27 כתב:וימס כנראה הגרוע מכולם אבל הוא לא הבעיה היחידה בסגל הזה מבחינת הגישה ההתנהגות והבגרות. הוא נמצא בחברה טובה עם גאודלוק, ראד ומילר.

מדהים איך חלק לא קטן מהאוהדים תופס אותו לאיך שהוא בפועל (ואני מדבר עכשיו נטו על אישיות)

זה שהוא נתן לך חיוך בראיון לא אומר שהוא בן אדם חביב באותה מידה. יכול מהיות להיות שהוא לא היה מאלו שהתעללו בצירבאס ולא הגיע לרמה הזאת אבל הוא בן אדם אנוכי וכפי שאתה חושב שיש לך עין טובה אז גם אני חושב באותה מידה על עצמי. הוא שחקן שחושב קודם כל על עצמו וראיתי את זה מספר פעמים בשנים שלו שהוא משחק. במובן הזה הוא רע במארג הקבוצתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ינואר 2017, 16:26

toja27 כתב:
rc4991 כתב:

זה שהוא נתן לך חיוך בראיון לא אומר שהוא בן אדם חביב באותה מידה. יכול מהיות להיות שהוא לא היה מאלו שהתעללו בצירבאס ולא הגיע לרמה הזאת אבל הוא בן אדם אנוכי וכפי שאתה חושב שיש לך עין טובה אז גם אני חושב באותה מידה על עצמי. הוא שחקן שחושב קודם כל על עצמו וראיתי את זה מספר פעמים בשנים שלו שהוא משחק. במובן הזה הוא רע במארג הקבוצתי.

צודק, הוא דפק לי חיוך ונפלתי לזרועותיו
בתור אחד שקולט אנשים ומדבר איתו באופן שבועי יש לי הרגשה שאני מכיר אותו טיפה יותר טוב ממך
גם אם אתה חושב שהוא סוליסט זה לא אומר שהוא בן אדם כזה מחוץ למגרש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 27 ינואר 2017, 16:27

הוא עושה רושם של אחלה בן אדם מחוץ למגרש
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 27 ינואר 2017, 16:34

rc4991 כתב:
toja27 כתב:
rc4991 כתב:

בתור אחד שקולט אנשים ומדבר איתו באופן שבועי יש לי הרגשה שאני מכיר אותו טיפה יותר טוב ממך

אני גם ראיתי ראיונות איתו והאמת הוא אכן עושה רושם של בחור חביב, מחייך בביישנות עונה בנחמדות וכו' ואמרתי שאני לא בהכרח מאשים אותו בהתהגות רעה כלפי אנשים כמו שתואר לעיל אבל אני כן יודע שהבחור הזה לא הוסיף לכימיה בקבוצה ואני די בטוח שהוא גרע. הוא כן שחקן אנוכי שראיתי איך היה מתעצבן על חבריו לקבוצה שלא מסרו לו את הכדור האחרון (אחרי שזה קיבל את הכדור האחרון מספר פעמים לפני) ועזב בהפגנתיות את המגרש, הוא כן מגיב רע כשהמאמן חושב ששמגיע לו לשחק פחות והוא כן סוליסט על המגרש הרבה זמן על מגרש . כל הדברים האלו לא עוזרים לאווירה טובה בחדר ההלבשה ולחיבור הקבוצה זה בטוח. והבאנו כאן את הדעה של אוברדוביץ' עליו ועל כך שהוא לא מוסר מספיק לחבריו מספיק פעמים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ינואר 2017, 16:42

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
toja27 כתב:
rc4991 כתב:

אני גם ראיתי ראיונות איתו והאמת הוא אכן עושה רושם של בחור חביב, מחייך בביישנות עונה בנחמדות וכו' ואמרתי שאני לא בהכרח מאשים אותו בהתהגות רעה כלפי אנשים כמו שתואר לעיל אבל אני כן יודע שהבחור הזה לא הוסיף לכימיה בקבוצה ואני די בטוח שהוא גרע. הוא כן שחקן אנוכי שראיתי איך היה מתעצבן על חבריו לקבוצה שלא מסרו לו את הכדור האחרון (אחרי שזה קיבל את הכדור האחרון מספר פעמים לפני) ועזב בהפגנתיות את המגרש, הוא כן מגיב רע כשהמאמן חושב ששמגיע לו לשחק פחות והוא כן סוליסט על המגרש הרבה זמן על מגרש . כל הדברים האלו לא עוזרים לאווירה טובה בחדר ההלבשה ולחיבור הקבוצה זה בטוח. והבאנו כאן את הדעה של אוברדוביץ' עליו ועל כך שהוא לא מוסר מספיק לחבריו מספיק פעמים.

תחליט, הוא כן סבבה או לא?
מבחינת פגיעה בכימיה - אני לא ראיתי אותו מגיב רע לשום דבר, לא לחברים ולא למאמן. להיפך, יש הרבה פעמים שאחד הרכזים המפגרים שלנו לא קולט אותו פנוי ולמרות התסכול שלו הוא לא אומר להם כלום. הוא לוקח על עצמו יותר כי הקבוצה חרא ויש חרא שחקנים לצידו וכי הוא סקורר נהדר והאופציה הכי טובה ביי פאר על המגרש. הוא מוסר מספיק העונה ואפילו עושה את זה בצורה טובה. יש לו מעל 3 אסיסטים למשחק ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 27 ינואר 2017, 16:48

איזה מוסר? אנחנו רואים את אותו השחקן?
מסירה זו האופציה האחת אחרי האחרונה שלו.

והוא שיחק באופן הזה גם בקבוצות מצוינות.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ינואר 2017, 16:52

שועל כתב:איזה מוסר? אנחנו רואים את אותו השחקן?
מסירה זו האופציה האחת אחרי האחרונה שלו.

והוא שיחק באופן הזה גם בקבוצות מצוינות.

לא אמרתי שהוא מוסר הרבה וברור שהוא חושב קליעה (כמעט כמו כל סקורר ברמתו)
רק שהוא אמר שהוא לא מוסר בכלל וזה כבר לא נכון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 27 ינואר 2017, 16:53

מה זה תחליט? אמרתי 100 פעם שלדעתי, הוא לא טוב לקבוצה ! נקודה. אני ראיתי בעיניים שלי את המשחק שכתבתי עליו כאן כמה פעמים והשארתי וידאו שלו כאן איך הוא גוער ב"חבריו" בפנר' שלא מסרו לו את הכדור האחרון ויצא בהפגנתיות מהאולם. למה מי הוא שיקבל כל כדור אחרון של הקבוצה? אני ראיתי איך הוא עושה מאבקי כוחות עם רמי הדר על כך שנתן לו לשחק פחות, אני ראיתי את המשחק הסוליסטי שלו, אני ראיתי שאוברדוביץ' לא רצה אותו לעונה הבאה למרות שהגיעו לפיינל פור ולמרות שהוא אחד השחקנים המוכשרים באירופה בהתקפה , למה זה רוני? למה הוא לא רצה להמשיך איתו? אז הבאנו כאן כתבה על כך שאוברדוביץ' לא אהב שהוא לא רואה את החברים שלו . אז אתה רואה מה שאתה רואה ואני רואה מה שאני רואה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 27 ינואר 2017, 16:57

toja27 כתב:מה זה תחליט? אמרתי 100 פעם שלדעתי, הוא לא טוב לקבוצה ! נקודה. אני ראיתי בעיניים שלי את המשחק שכתבתי עליו כאן כמה פעמים והשארתי וידאו שלו כאן איך הוא גוער ב"חבריו" בפנר' שלא מסרו לו את הכדור האחרון ויצא בהפגנתיות מהאולם. למה מי הוא שיקבל כל כדור אחרון של הקבוצה? אני ראיתי איך הוא עושה מאבקי כוחות עם רמי הדר על כך שנתן לו לשחק פחות, אני ראיתי את המשחק הסוליסטי שלו, אני ראיתי שאוברדוביץ' לא רצה אותו לעונה הבאה למרות שהגיעו לפיינל פור ולמרות שהוא אחד השחקנים המוכשרים באירופה בהתקפה , למה זה רוני? למה הוא לא רצה להמשיך איתו? אז הבאנו כאן כתבה על כך שאוברדוביץ' לא אהב שהוא לא רואה את החברים שלו . אז אתה רואה מה שאתה רואה ואני רואה מה שאני רואה.

טוב, כל אחד ישאר בדעה שלו
בכל מקרה, ואל זה התחלתי את הדיון מראש, אין צורך להסיק מסקנות על האופי של הבן אדם בגלל סלידה מהמשחק שלו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 31 ינואר 2017, 21:22

צירבס - ''אני שחקן מכבי עד 2018, אבל נראה מה יהיה בקיץ''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 31 ינואר 2017, 21:24

Holiday_Armadillo כתב:צירבס - ''אני שחקן מכבי עד 2018, אבל נראה מה יהיה בקיץ''

אם ישאר משהו ממכבי עד הקיץ
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 פברואר 2017, 14:27

לפני שבוע צירבס עבר בהצלחה בדיקות רפואיות בגרמניה והעסקה קיבלה חותמת רשמית. אולם מאז, תשכחו מהופעה במשחק רשמי, עזבו מאימונים, איש משחקני הסגל של סשה ג'ורג'ביץ' לא ראה אותו. "אמרו לנו שהוא סובל מפציעה קשה בכף הרגל ולא ישחק לפחות כמה שבועות. לא בטוח מתי הוא ישוב, אבל אנחנו מאמינים שישוב לפיינל פור היורוקאפ (הגרמנים צפויים לסיים בראשות בית F ולפגוש בסדרת רבע הגמר את מלאגה, ד.פ.)", סיפר גורם בקבוצה ל-ONE.

במכבי הופתעו. מספר אנשים בצהוב ניסו למצוא סטטיסטיקה של צירבס ממשחקים אחרונים של באיירן מינכן, כולל אמש, ניצחון 98:101 על רטיופארם אולם בדרבי גרמני ביורוקאפ, אולם לשווא. "אולי הוא ישחק בשבוע הבא. זו המטרה לפי הבנתנו".

אז זהו, שלא. גורם נוסף בצוות המקצועי הסרבי-גרמני אמר כי צירבס סובל מפציעה שגרמה לו לפספס משחקים רבים בישראל. הצהובים העידו כי אין מדובר בשחקן מחויב במיוחד לעבודה קשה שהגיע לשעות נוספות או ביקש אימונים אקסטרה. הצפי הרשמי לשובו למגרשים כרגע מעורפל, ובמינכן, גם אם לא יודו בזה, למרות שצלח את הבדיקות הרפואיות, חוששים מנפילה טראגית.

http://one.co.il/Article/16-17/2,17,121 ... tml?ref=hp
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 פברואר 2017, 14:41

מאיק "הדורבן" צירבס מכה שנית
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 פברואר 2017, 14:42

"אני שחקן של מכבי עד 2018"
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2017, 14:47

כל הכבוד. דפקנו את באיירן ב- 400 אלף דולר. יאללה לד"ר קליין.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 פברואר 2017, 14:49

roy1000 כתב:כל הכבוד. דפקנו את באיירן ב- 400 אלף דולר. יאללה לד"ר קליין.

ההודעות האלה קצת פוגעניות. האישה מרוויחה מספיק כסף בעצמה לניתוחים פלסטיים מפתיחות בקלפים וקריאות בקפה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 02 פברואר 2017, 15:05

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:כל הכבוד. דפקנו את באיירן ב- 400 אלף דולר. יאללה לד"ר קליין.

ההודעות האלה קצת פוגעניות. האישה מרוויחה מספיק כסף בעצמה לניתוחים פלסטיים מפתיחות בקלפים וקריאות בקפה.

יש מצב.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 02 פברואר 2017, 18:20

http://one.co.il/Article/16-17/2,17,121 ... tml?ref=hp

במינכן מבינים את הפלופ
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי arel123 » 20 פברואר 2017, 20:31

צירבס כבר הספיק לשחק שלושה משחקים במדי באיירן מינכן .

במשחק הראשון (נגד גטינגן בליגה הגרמנית) - 2 נק', 3 ריבאונדים, 0/1 ל2 נק', 2/2 מהעונשין, מדד 3 ו+/-5 ב 9 דקות

במשחק השני (נגד אלבה ברלין ביורוקאפ) - 2 נק', ריבאונד, חטיפה, איבוד, 0/2 ל 2 נק', 2/2 מהעונשין ב15 דקות

במשחק השלישי (נגד באמברג בגמר הגביע בגרמניה) - 3 נק', 3 ריבאונדים, אסיסט, 1/3 ל 2 נק', 1/2 מהעונשין ב11 דקות
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־22 אורחים