29 ינואר 2017, 12:10
שועל כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:מי האיזונים והבלמים בארהב?
כלומר מי הם אילו שיכולים למנוע מטראמפ לעשות כל מה שעולה על רוחו?
בקיצור, מי הבג"צ שלהם??
אין שום "איזונים ובלמים" על הגירה. אין לאף אחד שהוא לא אזרח אמריקאי זכות מוקנית להיכנס לארה"ב. זכותו של פקיד ההגירה להעיף אותך בגלל שהוא לא אוהב את צבעה עיניים שלך.
אנשים שהם לא אזרחים ולא נמצאים בתחומי ארה"ב אינם זכאים להגנת החוקה.
מה אתה קופץ? היא לא דיברה על הגירה.
ודווקא כן יש איזונים ובלמים, אם לא של בתי הקונגרס אז של המערכת המשפטית. זה כבר נושא לשיחה בנוגע למדיניות ההגירה, תעקוב לפני שאתה מגיב...הצו לא יישאר בעינו וכבר הלילה קבע בית משפט פדרלי שורת הגבלות על התכנית של הנשיא. יש יותר מדי עיוותים, משפחות שייקרעו ואינטרסים מסחריים שיינזקו.
29 ינואר 2017, 12:11
29 ינואר 2017, 12:11
29 ינואר 2017, 12:12
roy1000 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:חנו'ש כתב:מי האיזונים והבלמים בארהב?
בקיצור, מי הבג"צ שלהם??
אין שום "איזונים ובלמים" על הגירה. אין לאף אחד שהוא לא אזרח אמריקאי זכות מוקנית להיכנס לארה"ב. זכותו של פקיד ההגירה להעיף אותך בגלל שהוא לא אוהב את צבעה עיניים שלך.
מה אתה קופץ? היא לא דיברה על הגירה.
ודווקא כן יש איזונים ובלמים, אם לא של בתי הקונגרס אז של המערכת המשפטית. זה כבר נושא לשיחה בנוגע למדיניות ההגירה, תעקוב לפני שאתה מגיב...הצו לא יישאר בעינו וכבר הלילה קבע בית משפט פדרלי שורת הגבלות על התכנית של הנשיא. יש יותר מדי עיוותים, משפחות שייקרעו ואינטרסים מסחריים שיינזקו.
אין לי כוח אליך. אתה מדבר על דברים שאין לך מושג בהם ופולט שטות אחת אחרי השניה. לא ניתן לערער לבית משפט על זה שלא נתנו לך ויזה. החוקה האמריקאית תופסת רק על אזרחים או אנשים שנמצאים בתחומי ארה"ב (ועל זה ניתן הצו).
אין לך מושג וחצי מושג על איך עובדת המערכת האמריקאית. לך תקרא קצת על equal protection ותחזור לפה.
29 ינואר 2017, 12:13
שועל כתב:למה שאני יסתמך על אדם מניפולטיבי שהוכיח שהוא כזה על גבי שני עמודים תמימים?
אין לי כמעט ספק שמדיניות הגירה צריכה לקבל אישור מהקונגרס, כל זמן שלא תביא מקור אחר.
ולמה טראמפ חתם על הוראה שתקפה ל4 חודשים בלבד?
29 ינואר 2017, 12:13
toja27 כתב:ליאב , דחוף התמונה של הפופקורן
29 ינואר 2017, 12:15
שועל כתב:אלו העובדות, אתה שוב מתכחש להם. לא אטריח את עצמי שוב לאסוף ידיעות מאיפה שלא תרצה כי זה בין כך לא יעזור.
LIAV10 כתב:toja27 כתב:ליאב , דחוף התמונה של הפופקורן
חפרו ת׳שכל, כבר לא עוקב מעמוד 2 בערך.
roy1000 כתב:שועל כתב:למה שאני יסתמך על אדם מניפולטיבי שהוכיח שהוא כזה על גבי שני עמודים תמימים?
אין לי כמעט ספק שמדיניות הגירה צריכה לקבל אישור מהקונגרס, כל זמן שלא תביא מקור אחר.
ולמה טראמפ חתם על הוראה שתקפה ל4 חודשים בלבד?
אדם מניפולטיבי? תגיד לי אתה הזוי?
אל תסמוך עלי. לך תקרא על משפט חוקתי אמריקאי ותחכים בעצמך. אני שמח ש"אין לך ספק", אבל אתה סתם הוזה מהרהורי ליבך בדברים שאתה לא מבין בהם דבר וחצי דבר.
טראמפ נתן הוראה ל- 4 חודשים כי זה מה שהוא הבטיח. הרעיון זה לעצור את ההגירה המוסלמית עד שהוא יוכל לעשות סדר ולהבין איך לסנן את האנשים שמגיעים למדינה. תחזור למה שאמר בבחירות ואולי אז תבין.
29 ינואר 2017, 12:17
שועל כתב:לא הבאת לי אף מקור, למה שאני יסתמך עליך אחרי התגובות ההזויות והמביכות שלך?
חיפשתי ולא מצאתי מקור לזה.
כן, מאוד אכפת לטראמפ מהסדר, ראינו איך הוא עשה את זה בצורה "מסודרת" הפעם...
29 ינואר 2017, 12:18
roy1000 כתב:שועל כתב:אלו העובדות, אתה שוב מתכחש להם. לא אטריח את עצמי שוב לאסוף ידיעות מאיפה שלא תרצה כי זה בין כך לא יעזור.
איזה עובדות ליצן? על איזה עובדות אתה מדבר? הצו של בית המשפט תקף רק לאנשים שנמצאים בתחומי ארה"ב. אין לבית המשפט סמכות על אנשים שלא נמצאים בתחומי ארה"ב.
אני לא מבין איזה בנאדם שהוא בור מוחלט בנושאים שקשורים לארה"ב יתעקש להתווכח? היית פעם בארה"ב? יש לך השכלה על מערכת המשפט והשלטון האמריקאית? על מה בדיוק אתה מבסס את הטיעונים שלך חוץ מחלקי כתבות שאתה בכלל לא מבין?
קבעה שופטת פדרלית כי מהגרים עם אשרות כניסה שכבר הגיעו לשטח ארצות הברית לא יגורשו משטחה - וכך גם מי שבקשת המקלט שלו אושרה. במשרד לביטחון הפנים הבהירו הבוקר כי יצייתו לפסיקות, אך ימשיכו לאכוף את הצווים.
29 ינואר 2017, 12:19
roy1000 כתב:שועל כתב:לא הבאת לי אף מקור, למה שאני יסתמך עליך אחרי התגובות ההזויות והמביכות שלך?
אוקיי בסדר. ואם יתברר שאני צודק, אתה תחזור להודות בטעות שלך?
אני מוותר, תמשיך לבד מכאן.
29 ינואר 2017, 12:19
29 ינואר 2017, 12:20
roy1000 כתב:שועל כתב:לא הבאת לי אף מקור, למה שאני יסתמך עליך אחרי התגובות ההזויות והמביכות שלך?
29 ינואר 2017, 12:20
roy1000 כתב:[quote="שועל"תה בהחלט מביך ידידי, אלו העובדות ואתה חי בעולם משלך
http://news.walla.co.il/item/3035580
קבעה שופטת פדרלית כי מהגרים עם אשרות כניסה שכבר הגיעו לשטח ארצות הברית לא יגורשו משטחה - וכך גם מי שבקשת המקלט שלו אושרה. במשרד לביטחון הפנים הבהירו הבוקר כי יצייתו לפסיקות, אך ימשיכו לאכוף את הצווים.
29 ינואר 2017, 12:23
שועל כתב:roy1000 כתב:[quote="שועל"תה בהחלט מביך ידידי, אלו העובדות ואתה חי בעולם משלך
http://news.walla.co.il/item/3035580
להתווכח עם מי שלא יודע לקרוא זה גדול עליי. בהצלחה.
29 ינואר 2017, 12:29
29 ינואר 2017, 12:51
29 ינואר 2017, 12:53
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:מי האיזונים והבלמים בארהב?
בקיצור, מי הבג"צ שלהם??
29 ינואר 2017, 13:02