22 ינואר 2017, 14:50
החציל האצטקי כתב:מי שלא ידעו אם לצחוק או לבכות לנוכח החתמתו של רנדל הם האנשים במכבי תל אביב שאמרו: "הוא במצב רע, אבל שיהיה להם לבריאות. הוא פצוע תמידית. מפשעה, עקב, קרסול, תיאומים, הכתף אחורי שלו לא 100%, שריר ההמסטרינג גם בעייתי". חשוב להזכיר ולהדגיש כי רנדל סובל ממחלת הקרוהן, ככה שאם נתפס לו שריר, ההחלמה שלו תהיה ארוכה מהרגיל כי אסור עליו ליטול תרופות אנטי דלקתיות. לפעמים היה נוטש אימונים מרוב תשישות.
במכבי הוסיפו והתייחסו למחלתו של רנדל ולסיטואציה המורכבת סביבו, שבסופו של דבר גרמה לצהובים לוותר עליו מבחינה חוזית בפגרה החולפת. "הגוף של רנדל לפעמים לא מצליח לעכל את מה שנכנס לפה”.
22 ינואר 2017, 14:55
22 ינואר 2017, 14:59
22 ינואר 2017, 15:38
22 ינואר 2017, 16:15
goshimon כתב:הקטע הוא שאנחנו שילמנו לו 400 אלף לעונה אאלט, והם משלמים לו 20 אלף לחודש. אצלנו הוא תוכנן להיות בורג מרכזי, אצלם הוא שחקן 12 משלים לשלושה משחקים באירופה. הסקאוטינג שלנו אחרי שנתיים יודע לומר שהוא גמור (אני אנחש שהוא יהיה בריא למדי בירושלים).
22 ינואר 2017, 16:30
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:מי שלא ידעו אם לצחוק או לבכות לנוכח החתמתו של רנדל הם האנשים במכבי תל אביב שאמרו: "הוא במצב רע, אבל שיהיה להם לבריאות. הוא פצוע תמידית. מפשעה, עקב, קרסול, תיאומים, הכתף אחורי שלו לא 100%, שריר ההמסטרינג גם בעייתי". חשוב להזכיר ולהדגיש כי רנדל סובל ממחלת הקרוהן, ככה שאם נתפס לו שריר, ההחלמה שלו תהיה ארוכה מהרגיל כי אסור עליו ליטול תרופות אנטי דלקתיות. לפעמים היה נוטש אימונים מרוב תשישות.
במכבי הוסיפו והתייחסו למחלתו של רנדל ולסיטואציה המורכבת סביבו, שבסופו של דבר גרמה לצהובים לוותר עליו מבחינה חוזית בפגרה החולפת. "הגוף של רנדל לפעמים לא מצליח לעכל את מה שנכנס לפה”.
פשוט ביזיון.
איך מכבי מרשה לעצמה להגיב כך, אחרי שרשרת השחקנים הפצועים והנכים שהגיעו לכאן בשנים האחרונות?
אין להם בושה.
22 ינואר 2017, 16:31
קובי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:מי שלא ידעו אם לצחוק או לבכות לנוכח החתמתו של רנדל הם האנשים במכבי תל אביב שאמרו: "הוא במצב רע, אבל שיהיה להם לבריאות. הוא פצוע תמידית. מפשעה, עקב, קרסול, תיאומים, הכתף אחורי שלו לא 100%, שריר ההמסטרינג גם בעייתי". חשוב להזכיר ולהדגיש כי רנדל סובל ממחלת הקרוהן, ככה שאם נתפס לו שריר, ההחלמה שלו תהיה ארוכה מהרגיל כי אסור עליו ליטול תרופות אנטי דלקתיות. לפעמים היה נוטש אימונים מרוב תשישות.
פשוט ביזיון.
איך מכבי מרשה לעצמה להגיב כך, אחרי שרשרת השחקנים הפצועים והנכים שהגיעו לכאן בשנים האחרונות?
אין להם בושה.
אתה מנסה לעורר פרובוקציה, או באמת מאמין לזה?
22 ינואר 2017, 16:34
שמואל1 כתב:קובי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:מי שלא ידעו אם לצחוק או לבכות לנוכח החתמתו של רנדל הם האנשים במכבי תל אביב שאמרו: "הוא במצב רע, אבל שיהיה להם לבריאות. הוא פצוע תמידית. מפשעה, עקב, קרסול, תיאומים, הכתף אחורי שלו לא 100%, שריר ההמסטרינג גם בעייתי". חשוב להזכיר ולהדגיש כי רנדל סובל ממחלת הקרוהן, ככה שאם נתפס לו שריר, ההחלמה שלו תהיה ארוכה מהרגיל כי אסור עליו ליטול תרופות אנטי דלקתיות. לפעמים היה נוטש אימונים מרוב תשישות.
פשוט ביזיון.
אין להם בושה.
אני מאמין לזה.
22 ינואר 2017, 16:36
קובי כתב:שמואל1 כתב:קובי כתב:שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:
פשוט ביזיון.
אין להם בושה.
אני מאמין לזה.
ומי לדעתך הם "האנשים במכבי ת"א" ?
22 ינואר 2017, 16:41
שמואל1 כתב:קובי כתב:שמואל1 כתב:קובי כתב:שמואל1 כתב:פשוט ביזיון.
אין להם בושה.
אני מאמין לזה.
ממש לא מעניין אותי מי האיש שצוטט.
מספיק שגורם אחד במכבי אומר את זה.
22 ינואר 2017, 16:41
22 ינואר 2017, 16:43
קובי כתב:שמואל1 כתב:קובי כתב:שמואל1 כתב:קובי כתב:
אני מאמין לזה.
ממש לא מעניין אותי מי האיש שצוטט.
מספיק שגורם אחד במכבי אומר את זה.
מי המועמדים?
23 ינואר 2017, 00:23
23 ינואר 2017, 22:53
29 ינואר 2017, 17:24
29 ינואר 2017, 18:23
החציל האצטקי כתב:זה מקרי שחצאי הגמר בגביע התנקזו לאותו מחזור?
י-ם נגד חולון היום, מכבי נגד אשדוד מחר
29 ינואר 2017, 18:39
הצופה כתב:החציל האצטקי כתב:זה מקרי שחצאי הגמר בגביע התנקזו לאותו מחזור?
ובמחזור הבא אנחנו נגד השחצנים בארנה, פרומו לקראת הגמר?
29 ינואר 2017, 18:44
RomanR כתב:הצופה כתב:החציל האצטקי כתב:זה מקרי שחצאי הגמר בגביע התנקזו לאותו מחזור?
כוננות ספיגה
29 ינואר 2017, 19:00
החציל האצטקי כתב:RomanR כתב:הצופה כתב:החציל האצטקי כתב:זה מקרי שחצאי הגמר בגביע התנקזו לאותו מחזור?
כוננות ספיגה
יראה קצת יותר גרוע מזה.
29 ינואר 2017, 19:02