המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:בן זונה ווימס מעשן סמים המנייאק ואוכל אותה בגדול ועל הדרך גם מציל אותנו
הכל כלול
החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:בן זונה ווימס מעשן סמים המנייאק ואוכל אותה בגדול ועל הדרך גם מציל אותנו
הכל כלול
לא באמת.
מכבי עדיין מפורקת. איתו, ובטח שבלעדיו.
זה יחייב אותם לעשות שינויים בסגל.
החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:בן זונה ווימס מעשן סמים המנייאק ואוכל אותה בגדול ועל הדרך גם מציל אותנו
הכל כלול
לא באמת.
הכל כלול
לא באמת.
הכל כלול
לא באמת.
arel123 כתב:החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:בן זונה ווימס מעשן סמים המנייאק ואוכל אותה בגדול ועל הדרך גם מציל אותנו
הכל כלול
לא באמת.
לפחות אנחנו מקבלים את ה1.5 בחזרה זה גדול!!
החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:החציל האצטקי כתב:arel123 כתב:בן זונה ווימס מעשן סמים המנייאק ואוכל אותה בגדול ועל הדרך גם מציל אותנו
הכל כלול
לא באמת.
לפחות אנחנו מקבלים את ה1.5 בחזרה זה גדול!!
המנויים לא יקבלו שקל אבא
שועל כתב:מה אומר התקנון במקרה כזה ששחקן מסרב להיבדק?
שועל כתב:למה שמכבי תקבל את כל ה1.5? לא מתחשבים בזה שחלק מהעונה עברה? איך זה עובד?
MTA2311 כתב:שועל כתב:מה אומר התקנון במקרה כזה ששחקן מסרב להיבדק?
שהוא הפר חוזה
שועל כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:מה אומר התקנון במקרה כזה ששחקן מסרב להיבדק?
שהוא הפר חוזה
כן אבל מה זה אומר על המשך דרכו כשחקן מבחינת פיב"א?
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:שועל כתב:מה אומר התקנון במקרה כזה ששחקן מסרב להיבדק?
שהוא הפר חוזה
כן אבל מה זה אומר על המשך דרכו כשחקן מבחינת פיב"א?
אני מניח שסירוב לבדיקה = כשלון. ואז הוא יעלה לועדת משמעת ויושעה לתקופה ארוכה (גיסט ולאזמה נבעטו למשהו כמו שנה)
Holiday_Armadillo כתב:בשלות כתב:ההתראה בטלפון רשמה לי : ״ רעידת אדמה במכבי תא כדורסל ״ - אז אני ישר חושב קרה משהו בהנהלה או עם המאמן ופתאום זה מופיע לי ...
נשבעת שזה מה שחשבתי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים