felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:פאק מי.
אינשאללה גם ראד ייכשל.
שניים במחיר אחד!
לא מסכים
פרט, נמק והסבר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:פאק מי.
אינשאללה גם ראד ייכשל.
שניים במחיר אחד!
לא מסכים
LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:
לא הצלחתי להתאפק
תכלס מקנא בו כשאני רואה אותו עם הג׳וינט.
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:פאק מי.
אינשאללה גם ראד ייכשל.
שניים במחיר אחד!
לא מסכים
פרט, נמק והסבר
felix_r כתב:אני מחבב את ראד. כן, עדיין צריך ללמד אותו הרבה דברים כדי שיהפןך לשחקן קלאסה, אבל אין הרבה שחקנים עם כישרון כמו שלו. אם שואלים אותי, אני משאיר אותו גם לעונה הבאה
מועדון הכדורסל מכבי תל אביב מודיע על שחרורו של סוני ווימס מהקבוצה. לצערנו ולמורת רוחנו, סוני לא כיבד את ערכי הספורט הבסיסיים ולא את הגופייה אותה לבש. הנהלת מכבי מאחלת לו בהצלחה בהמשך דרכו, ומתחייבת בפני אוהדיה לעמוד בחומרה על כך שמעשים מסוג זה לא ישנו בעתיד.
הנהלת מכבי תתכנס על מנת לתכנן את הצעדים הבאים, בתקווה לחזור חזקים לקראת השלבים המכריעים של העונה
שועל כתב:מועדון הכדורסל מכבי תל אביב מודיע על שחרורו של סוני ווימס מהקבוצה. לצערנו ולמורת רוחנו, סוני לא כיבד את ערכי הספורט הבסיסיים ולא את הגופייה אותה לבש. הנהלת מכבי מאחלת לו בהצלחה בהמשך דרכו, ומתחייבת בפני אוהדיה לעמוד בחומרה על כך שמעשים מסוג זה לא ישנו בעתיד.
הנהלת מכבי תתכנס על מנת לתכנן את הצעדים הבאים, בתקווה לחזור חזקים לקראת השלבים המכריעים של העונה
שועל כתב:LIAV10 כתב:החציל האצטקי כתב:
לא הצלחתי להתאפק
תכלס מקנא בו כשאני רואה אותו עם הג׳וינט.
יש פה ילדים
שועל כתב:מועדון הכדורסל מכבי תל אביב מודיע על שחרורו של סוני ווימס מהקבוצה. לצערנו ולמורת רוחנו, סוני לא כיבד את ערכי הספורט הבסיסיים ולא את הגופייה אותה לבש. הנהלת מכבי מאחלת לו בהצלחה בהמשך דרכו, ומתחייבת בפני אוהדיה לעמוד בחומרה על כך שמעשים מסוג זה לא ישנו בעתיד.
Holiday_Armadillo כתב:לא אמיתי? עוד פעם אחת כזאת שועל..נסה אותי
שמואל1 כתב:תם הטקס של ווימס במכבי ת"א.
אני די בטוח שמכבי יזמה את בדיקת הסמים.
לדעתי במכבי כבר הרבה זמן רצו להיפטר מווימס אבל לא עשו זאת בגלל עלות החוזה. כנראה הם איכשהו גילו שהוא מעשן סמים, וקראו לפיב"א לבצע בדיקה "אקראית" בקבוצה.
מהלך גאוני של שמעון מזרחי.
ההנהלה זימנה בדיקות סמים לחלק משחקניה, בראשותם ווימס ו-ויקטור ראד כאשר נוכחותו של גל מקל בבדיקה הייתה רק "סיפור כיסוי" - שהזרים לא יחששו שהם על הכוונת.
כפי שפרסמנו ב-ONE, למחרת הניצחון המכוער על אוניקס קאזאן ביורוליג, בשדרה הניהולית של הצהובים התקבלה החלטה מכרעת לחתוך את ווימס. ההנהלה זימנה בדיקות סמים לחלק משחקניה, בראשותם ווימס ו-ויקטור ראד כאשר נוכחותו של גל מקל בבדיקה הייתה רק "סיפור כיסוי" - שהזרים לא יחששו שהם על הכוונת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, עידן ו־19 אורחים