יש לציין שצוות הבודקים, מטעם WADA - הסוכנות העולמית למניעת סימום בספורט - נמצא בארץ כבר מספר ימים וערך את הבדיקה גם לשחקני עירוני נהריה, ינסי גייטס ודרווין קיצ'ן. השניים עברו את הבדיקה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יש לציין שצוות הבודקים, מטעם WADA - הסוכנות העולמית למניעת סימום בספורט - נמצא בארץ כבר מספר ימים וערך את הבדיקה גם לשחקני עירוני נהריה, ינסי גייטס ודרווין קיצ'ן. השניים עברו את הבדיקה.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:פאק מי.
אינשאללה גם ראד ייכשל.
שניים במחיר אחד!
לא מסכים
פרט, נמק והסבר
אני מחבב את ראד. כן, עדיין צריך ללמד אותו הרבה דברים כדי שיהפןך לשחקן קלאסה, אבל אין הרבה שחקנים עם כישרון כמו שלו. אם שואלים אותי, אני משאיר אותו גם לעונה הבאה
LIAV10 כתב:חחחחחחחחחחחחחחח בא לתל אביב לעשות סיבוב של סקס, סמים וראפ.
ניסה להתחיל עם ידידה שלי באינסטוש.
הוא בא לחגוג ולעשות כסף, שיעוף כבר האפס הטיפש הזה.
הצופה כתב:לא הבנתי למה זה משנה לנו שפדרמן יקבל בחזרה כסף על החוזה של ווימס. אפשר לחשוב שזה יגרום לו להביא שחקן של 1.5 מיליון דולר עד סוף העונה..
בכל אופן ברוך שפטרנו, אבל הקבוצה חייבת חיזוק מיידי לשבועות הקרובים. רק נחכה שמילר יבריא... ונתחיל לחשוב מי יהיה החיזוק
toja27 כתב:LIAV10 כתב:חחחחחחחחחחחחחחח בא לתל אביב לעשות סיבוב של סקס, סמים וראפ.
ניסה להתחיל עם ידידה שלי באינסטוש.
הוא בא לחגוג ולעשות כסף, שיעוף כבר האפס הטיפש הזה.
לא יכלתי שלא לשים לב שברגע שהתחלת על הידידה שלך פתאום האינסטגרם הפך לאינסטוש...
החציל האצטקי כתב:עישון לכאורה של ג׳וינטים וחומרים אסורים.
פיק תמיד מצליח להצחיק אותי
MTA2311 כתב:רק למען הסר ספק - כשקבוצה רוצה ששחקן שלה יעבור את בדיקת הסמים, הוא עובר את הבדיקה.
LIAV10 כתב:אוקיי, עכשיו הדברים יותר ברורים:
1. את הבדיקות מכבי הזמינו
2. ווימס טוען שכבר נבדק מלא פעמים ומכבי מתישים אותו
3. דנו איתו על שחרור וזה לא קרה בגלל אי-התפשרות כלכלית ואז מתפלאים שהוא משחק חרא, חבורת ילדים מנהלים את הקבוצה, כשמחליטים לשחרר מישהו משחררים ולא בודקים איתו אם הוא מוכן לוותר על כסף ובסוף משאירים אותו למרות שהוא יודע שהוא לא רצוי.
גם במקרה הזה מכבי מצליחים למאת יותר חרא מאיש החרא.
שונא את כל מי שמנהל את הדבר הזה, אפסים.
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אוקיי, עכשיו הדברים יותר ברורים:
3. דנו איתו על שחרור וזה לא קרה בגלל אי-התפשרות כלכלית ואז מתפלאים שהוא משחק חרא, חבורת ילדים מנהלים את הקבוצה, כשמחליטים לשחרר מישהו משחררים ולא בודקים איתו אם הוא מוכן לוותר על כסף ובסוף משאירים אותו למרות שהוא יודע שהוא לא רצוי.
איפה זה כתוב
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:רק למען הסר ספק - כשקבוצה רוצה ששחקן שלה יעבור את בדיקת הסמים, הוא עובר את הבדיקה.
ראית יותר מדי תאגד?
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:אוקיי, עכשיו הדברים יותר ברורים:
איפה זה כתוב
One
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים