MTA2311 כתב:
זה ארדן האמיתי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:
זה ארדן האמיתי?
MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:אגב החוק הזה יגרום לאכיפה מוגברת
שועל כתב:LIAV10 כתב:אגב החוק הזה יגרום לאכיפה מוגברת
![]()
הוויכוחים שלי עם רוי מרתקים לעומת הנושא הזה
לפני הכול, חשוב להבהיר: בדיקת הסמים שנערכה באימון אינה קשורה ליורוליג, שמבצעת בדיקות אקראיות לחלק מהשחקנים בסיומם של משחקים במפעל, וגם לפיב"א ולאיגוד הכדורסל אין נגיעה לנושא. הסוכנות למניעת סימום בספורט פועלת תחת מטריית הוועד האולימפי בישראל, ומבצעת בדיקות לספורטאים בתחרויות, במשחקים ובאימונים שונים, וכך עשתה גם הפעם.
RomanR כתב:http://sports.walla.co.il/item/3035983לפני הכול, חשוב להבהיר: בדיקת הסמים שנערכה באימון אינה קשורה ליורוליג, שמבצעת בדיקות אקראיות לחלק מהשחקנים בסיומם של משחקים במפעל, וגם לפיב"א ולאיגוד הכדורסל אין נגיעה לנושא. הסוכנות למניעת סימום בספורט פועלת תחת מטריית הוועד האולימפי בישראל, ומבצעת בדיקות לספורטאים בתחרויות, במשחקים ובאימונים שונים, וכך עשתה גם הפעם.
RomanR כתב:http://sports.walla.co.il/item/3035983לפני הכול, חשוב להבהיר: בדיקת הסמים שנערכה באימון אינה קשורה ליורוליג, שמבצעת בדיקות אקראיות לחלק מהשחקנים בסיומם של משחקים במפעל, וגם לפיב"א ולאיגוד הכדורסל אין נגיעה לנושא. הסוכנות למניעת סימום בספורט פועלת תחת מטריית הוועד האולימפי בישראל, ומבצעת בדיקות לספורטאים בתחרויות, במשחקים ובאימונים שונים, וכך עשתה גם הפעם.
felix_r כתב:RomanR כתב:http://sports.walla.co.il/item/3035983לפני הכול, חשוב להבהיר: בדיקת הסמים שנערכה באימון אינה קשורה ליורוליג, שמבצעת בדיקות אקראיות לחלק מהשחקנים בסיומם של משחקים במפעל, וגם לפיב"א ולאיגוד הכדורסל אין נגיעה לנושא. הסוכנות למניעת סימום בספורט פועלת תחת מטריית הוועד האולימפי בישראל, ומבצעת בדיקות לספורטאים בתחרויות, במשחקים ובאימונים שונים, וכך עשתה גם הפעם.
זה נשמע לי הגיוני יותר, גם אם לא מדויק ב 100%.
א) פיב"א אחראית על כל בדיקות הסמים בכדורסל, גם ביורוליג מי שאחראי על בדיקות הסמים זו פיב"א. אבל הבדיקות ביורוליג נערכות מיד בסיום המשחקים.
ב) אותו הדבר נעשה גם בליגה המקומית. השחקנים נדרשים להבדק מיד בסיום המשחקים.
ג) במקרה שלנו השחקנים נדרשו לעבור בדיקות דווקא באימון ולא ביום המשחק, וזה נשמע די מוזר. אולי באמת הסוכנות למניעת סימום בספורט יכולה לעשות את זה
roy1000 כתב:felix_r כתב:RomanR כתב:http://sports.walla.co.il/item/3035983לפני הכול, חשוב להבהיר: בדיקת הסמים שנערכה באימון אינה קשורה ליורוליג, שמבצעת בדיקות אקראיות לחלק מהשחקנים בסיומם של משחקים במפעל, וגם לפיב"א ולאיגוד הכדורסל אין נגיעה לנושא. הסוכנות למניעת סימום בספורט פועלת תחת מטריית הוועד האולימפי בישראל, ומבצעת בדיקות לספורטאים בתחרויות, במשחקים ובאימונים שונים, וכך עשתה גם הפעם.
זה נשמע לי הגיוני יותר, גם אם לא מדויק ב 100%.
א) פיב"א אחראית על כל בדיקות הסמים בכדורסל, גם ביורוליג מי שאחראי על בדיקות הסמים זו פיב"א. אבל הבדיקות ביורוליג נערכות מיד בסיום המשחקים.
ב) אותו הדבר נעשה גם בליגה המקומית. השחקנים נדרשים להבדק מיד בסיום המשחקים.
ג) במקרה שלנו השחקנים נדרשו לעבור בדיקות דווקא באימון ולא ביום המשחק, וזה נשמע די מוזר. אולי באמת הסוכנות למניעת סימום בספורט יכולה לעשות את זה
השאלה אם יש לזה תוקף משפטי מבחינת החוזה של ווימס? האם ווימס מחוייב חוזית לבדיקה הזו?
בחוזים הסטנדרטיים עליהם מוחתמים ספורטאים בענפים הקבוצתיים מופיע סעיף שעל פיו אם שחקן נדרש לבצע בדיקת סמים רשמית, והוא בוחר שלא לשתף פעולה, חוזהו יבוטל על ידי המועדון ברגע שיהיה מסמך חתום על סירובו.
התסבוכת המשפטית בנושא רק מתחילה, מכיוון שהבדיקה לא נערכה במסגרת ה"רגילה" (כלומר: לא על ידי הגופים הרגולטוריים שמנהלים את משחקי היורוליג, ליגת העל או גביע המדינה), אלא במסגרת פנימית ובמידה מסוימת וולונטרית מטעם המועדון.
כעת ממתינים הצדדים למסמך מהסוכנות למניעת סימום בספורט, שבו ייכתב באופן מפורש כי ווימס סירב לערוך את הבדיקה. כשזה יקרה, הדרך לפרידה בין הצדדים תהיה קצרה.
RomanR כתב:בחוזים הסטנדרטיים עליהם מוחתמים ספורטאים בענפים הקבוצתיים מופיע סעיף שעל פיו אם שחקן נדרש לבצע בדיקת סמים רשמית, והוא בוחר שלא לשתף פעולה, חוזהו יבוטל על ידי המועדון ברגע שיהיה מסמך חתום על סירובו.
התסבוכת המשפטית בנושא רק מתחילה, מכיוון שהבדיקה לא נערכה במסגרת ה"רגילה" (כלומר: לא על ידי הגופים הרגולטוריים שמנהלים את משחקי היורוליג, ליגת העל או גביע המדינה), אלא במסגרת פנימית ובמידה מסוימת וולונטרית מטעם המועדון.כעת ממתינים הצדדים למסמך מהסוכנות למניעת סימום בספורט, שבו ייכתב באופן מפורש כי ווימס סירב לערוך את הבדיקה. כשזה יקרה, הדרך לפרידה בין הצדדים תהיה קצרה.
שמואל1 כתב:לדעתי אנחנו לקראת סאגה משפטית ארוכה ובוררות. סוני ווימס לא הולך לוותר על שקל.
ווימס עצמו הציג הבוקר את גרסתו לפרשה בשיחה עם וואלה! ספורט וטען: "זה לא נכון! אני לא מעשן סמים, ואני לא יודע מאיפה כולם מביאים את המידע שלהם. השתנתי בכוס שבע פעמים בזמן הבדיקה, מילאתי את הכוס עד הסוף, אבל מסיבה מסוימת הבוחן כל הזמן זרק את המבחנות. הם שמרו אותי בחדר מבודד במשך שש שעות ברציפות, למרות שאמרתי להם שהבן שלי נוחת בארץ מליטא ושהוא רק בן שלוש ולא מדבר אנגלית, אבל הם סירבו, והוא נאלץ לחכות בשדה התעופה מ-21:00 עד 00:30".
"אני מאוכזב שהכל נופל עליי", המשיך ווימס. "אני באמת בשוק שמאשימים אותי בכל מה שקורה העונה, זה לא בסדר. אף פעם לא הייתי בסיטואציה כזו בחיים שלי. עשיתי שלוש בדיקות סמים ב-NBA בשנה שעברה, ואני פגוע מאוד עכשיו. אני מרגיש שמישהו מנסה לפגוע בי בכוונה".
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־22 אורחים