30 ינואר 2017, 14:14
בבדיקת השתן שהתקיימה בהיכל בשבת האחרונה עם ארבעה נציגים רשמיים מטעם WADA, ווימס שהיה עם מנהל הקבוצה עמי ביטון, מילא מספר רב של מבחנות, אולם צצו שתי בעיות. אחת, כמות השתן שסיפק לא עלתה על 90 מ"ל המחייב למילוי המבחנה. שתיים, בשל שתייה מרובה של מים, שנועדה לזרז את הבדיקה שנערכה כשש שעות עד לאחר חצות הלילה, נציגי הסוכנות פסלו את הדגימה של ווימס בשל צבע השתן, שהיה בהיר מדי וכללה מעל הכמות המותרת של מים - מה שיכול להטות את תוצאות הבדיקה.
ווימס נדרש לספק מבחנה נוספת, אולם סרב. הוא אמר כי עליו לעזוב את ההיכל במטרה לקבל את בנו (לווימס ילד בן 3 מאישה ליטאית, עת שיחק בז'לגיריס קובנה, ד.פ.) מנמל התעופה בן גוריון, ומשלא נלקח ברצינות ע"י הבודקים, נטש רשמית.
כל בדיקה מכילה שתי כוסות, מבחנה A ומבחנה B. אם בכוס 1 השחקן נמצא פסול וכי נטל חומרים אסורים, הוא סופג עונש השעיה אוטומטי של חצי שנה. אם יבקש לערער על תוצאות הבדיקה, WADA תנתח את כוס 2 - אם ימצא אשם פעם נוספת, עשוי לספוג עונש השעיה של עד שנתיים.
30 ינואר 2017, 14:16
A_P_18 כתב:"בני בן ה-3 חיכה לי 5 שעות לבדו בשדה התעופה"
חח שלחו את הילד לבד מליטא לפה ? חח אם זה תרגיל של מכבי כדי להיפטר מווימס זה שפל חדש שלא נראה כמותו.
30 ינואר 2017, 14:16
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מכבי ת"א הודיעה לסוני ווימס לא להגיע למשחק נגד אשדוד, למרות שהוא רשום בטופס.
תחילת הסוף.
הייתי אומרת שזה תחילת הסוף של המועדון, אבל זה התחיל כבר מזמן
30 ינואר 2017, 14:19
A_P_18 כתב:"בני בן ה-3 חיכה לי 5 שעות לבדו בשדה התעופה"
חח שלחו את הילד לבד מליטא לפה ? חח אם זה תרגיל של מכבי כדי להיפטר מווימס זה שפל חדש שלא נראה כמותו.
30 ינואר 2017, 14:20
Holiday_Armadillo כתב:A_P_18 כתב:"בני בן ה-3 חיכה לי 5 שעות לבדו בשדה התעופה"
כשילדים טסים לבד הם טסים עם דיילות מיוחדות, אבל אני מניחה שהיא לא חיכתה אתו 5 שעות והוא היה עם עובדי שדה התעופה
חוויה מאוד לא נעימה
30 ינואר 2017, 14:21
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מכבי ת"א הודיעה לסוני ווימס לא להגיע למשחק נגד אשדוד, למרות שהוא רשום בטופס.
תחילת הסוף.
הייתי אומרת שזה תחילת הסוף של המועדון, אבל זה התחיל כבר מזמן
זה נגמר כבר מזמן
30 ינואר 2017, 14:22
שמואל1 כתב:A_P_18 כתב:"בני בן ה-3 חיכה לי 5 שעות לבדו בשדה התעופה"
אני לא אתפלא אם הכל זה תרגיל מתוכנן היטב של שמעון מזרחי כדי להפיל את ווימס בפח.
הבדיקה נערכה בדיוק בשעה שהבן שלו נחת בארץ. אף נציג של הקבוצה לא טרח לאסוף את הבן שלו.
זה מריח מסריח לחלוטין ומתוכנן לפרטי פרטים.
30 ינואר 2017, 14:23
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:A_P_18 כתב:"בני בן ה-3 חיכה לי 5 שעות לבדו בשדה התעופה"
אני לא אתפלא אם הכל זה תרגיל מתוכנן היטב של שמעון מזרחי כדי להפיל את ווימס בפח.
הבדיקה נערכה בדיוק בשעה שהבן שלו נחת בארץ. אף נציג של הקבוצה לא טרח לאסוף את הבן שלו.
זה מריח מסריח לחלוטין ומתוכנן לפרטי פרטים.
אני חושב שברור לחלוטין שזה תרגיל של מכבי. ווימס ככל הנראה עבר כבר כמה בדיקות העונה. אני מאמין לסיפור שלו ואין לי ספק שהתרגיל של מכיב לא יעבוד ושהם ייאלצו לשלם לו כל סנט מהחוזה.
30 ינואר 2017, 14:25
30 ינואר 2017, 14:26
Holiday_Armadillo כתב:פגיעה בשמו הטוב גם תקף?
30 ינואר 2017, 14:27
30 ינואר 2017, 14:27
שועל כתב:אני לא יודע בכלל...
אמתין לתגובה של מכבי, זה נשמע לי תרגיל קצת חובבני
30 ינואר 2017, 14:28
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אני לא יודע בכלל...
זה יפתיע אותך?
30 ינואר 2017, 14:28
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אני לא יודע בכלל...
זה יפתיע אותך?
כן
30 ינואר 2017, 14:30
30 ינואר 2017, 14:30
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אני לא יודע בכלל...
זה יפתיע אותך?
כן
עדיין?
30 ינואר 2017, 14:32
30 ינואר 2017, 14:36
שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:אני לא יודע בכלל...
זה יפתיע אותך?
כן
עדיין?
כן, אם זה תרגיל מהסוג שמצטייר עכשיו זה משהו לא שגרתי שלא שומעים כל יום
הם מצליחים להפתיע כל פעם מחדש, מתעלים על הסטנדרטים של עצמם
30 ינואר 2017, 14:40
30 ינואר 2017, 14:42