30 ינואר 2017, 15:37
Weems13 כתב:החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא היה אומר את אותם דברים אם הוא השתמש ואם לא.
זה ממש לא מעניין.
אני מצטער, אבל הסיפור שלו נשמע אמין מדי.
אני מסכים.
מצד שני, החוק היבש נותן למכבי קייס לחתוך אותו.
הבדיקה שלו לא עברה. במשך שעות. שתה מים, היה חייב ללכת לילד...
כולה היה צריך לעשות פיפי בכוס.
בלי סיפורים.
לטענתו הוא עשה פיפי בכוס מספר פעמים, אך כל פעם הבוחן זרק את זה לפח. אני מאמין לו
Weems13 כתב:לטענתו הוא עשה פיפי בכוס מספר פעמים, אך כל פעם הבוחן זרק את זה לפח. אני מאמין לו
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא היה אומר את אותם דברים אם הוא השתמש ואם לא.
זה ממש לא מעניין.
אני מסכים.
בלי סיפורים.
30 ינואר 2017, 15:38
30 ינואר 2017, 15:39
RomanR כתב:Weems13 כתב:החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא היה אומר את אותם דברים אם הוא השתמש ואם לא.
זה ממש לא מעניין.
אני מסכים.
בלי סיפורים.
לטענתו הוא עשה פיפי בכוס מספר פעמים, אך כל פעם הבוחן זרק את זה לפח. אני מאמין לו
אני חושב שאתם מפרגנים יתר על המידה לשמעון וחבורתו, אם זה בוחנים של WADA, איזה השפעה יש להנהלה עליהם?
30 ינואר 2017, 15:40
החציל האצטקי כתב:אני מסכים.
בלי סיפורים.
30 ינואר 2017, 15:41
RomanR כתב:אני חושב שאתם מפרגנים יתר על המידה לשמעון וחבורתו, אם זה בוחנים של WADA, איזה השפעה יש להנהלה עליהם?
30 ינואר 2017, 15:42
30 ינואר 2017, 15:43
Weems13 כתב:לטענתו הוא עשה פיפי בכוס מספר פעמים, אך כל פעם הבוחן זרק את זה לפח. אני מאמין לו
30 ינואר 2017, 15:43
שועל כתב:לפי איך שאתה מתאר את זה מדובר ברעיון מבית מדרשו של בגצקיס
30 ינואר 2017, 15:44
RomanR כתב:Weems13 כתב:החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:הוא היה אומר את אותם דברים אם הוא השתמש ואם לא.
זה ממש לא מעניין.
אני מסכים.
בלי סיפורים.
אני חושב שאתם מפרגנים יתר על המידה לשמעון וחבורתו, אם זה בוחנים של WADA, איזה השפעה יש להנהלה עליהם?
roy1000 כתב:דבר ראשון - אני לא בטוח אם הוא חייב בכלל לשתף פעולה עם בדיקה לא רשמית. יכול מאוד להיות שעל פי החוזה הוא חייב לשתף פעולה רק עם בדיקה רשמית.
דבר שני - לפי התיאור שלו (ואני מאמין לו) הוא נתן מספר כוסות שתן והבודק פסל אותן. אי אפשר להגיד שבנאדם סירב לשתף פעולה אם הוא עשה את הבדיקה במשך 6 שעות... זו טענה לא סבירה.
לי זה נראה שההנהלה באה והזמינה "בודקים" שבכוונה ניסו לעכב את ווימס במשך שעות כשהם יודעים שהבן שלו מגיע בטיסה. זה לא יעבוד.
30 ינואר 2017, 15:45
הצופה כתב:התגובות בפייסבוק של מכבי - Priceless
האסימון מתחיל ליפול לאוהדים.
30 ינואר 2017, 15:47
Holiday_Armadillo כתב:הצופה כתב:התגובות בפייסבוק של מכבי - Priceless
נפק לנו כמה פנינים
ש למישהו מושג כיצד ניתן לרכוש כרטיסים למשחק של מכבי בברצלונה ב- 30/3 ? דרך האתר של ברצלונה מקבלים הפנייה לשלוח להם מייל, אבל אם שולחים להם הם לא עונים...
30 ינואר 2017, 15:47
נפק לנו כמה פנינים
30 ינואר 2017, 15:48
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הצופה כתב:התגובות בפייסבוק של מכבי - Priceless
נפק לנו כמה פניניםש למישהו מושג כיצד ניתן לרכוש כרטיסים למשחק של מכבי בברצלונה ב- 30/3 ? דרך האתר של ברצלונה מקבלים הפנייה לשלוח להם מייל, אבל אם שולחים להם הם לא עונים...
30 ינואר 2017, 15:49
30 ינואר 2017, 15:50
הצופה כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הצופה כתב:התגובות בפייסבוק של מכבי - Priceless
נפק לנו כמה פניניםש למישהו מושג כיצד ניתן לרכוש כרטיסים למשחק של מכבי בברצלונה ב- 30/3 ? דרך האתר של ברצלונה מקבלים הפנייה לשלוח להם מייל, אבל אם שולחים להם הם לא עונים...
צחקתי.
אני לא חזק בהעלאת תמונות דרך האפליקציה, אבל התגובות המובילות מדברות על הריקבון בהנהלה.
רק תחשבו שיש לו עוד חצי עונה של בזיונות כאלה, אין מצב שההנהלה תישאר אחרי כל זה.
30 ינואר 2017, 15:51
נפק לנו כמה פנינים
אתם חלאות ממין אנוש
זה מה שאתם
הכי קל להפיל הכל על סוני שנותן תתחת לקבוצה והוא הכי רוצה בהצלחה
אתם חלק ממסע ההסתה התקשורתי נגדו
תפירת התיק המגעילה הזאת לא תיגמר כאן .. זה יגלוש לאירופה ואף אחד לא ירצה לדרוך פה כי הכל רקוב ממכם
הרסם את הקבוצה הזאת פשוט הרסתם אותה
למה בעצם ווימס הילד הרע. ? כי הוא אחראי על פיטורי האוברייטד התקשורתי ארז אדלשטיין נכון? אז ככה זה יוצא
ארז חבר של כולם בתקשורת וסוני ווימס הצתייר כמפטר ארז למרות שזה מהלך של כל הקבוצה.
ועוד לא הזכרתי שגם את אדלשטיין התקשורת בנתה .
״המנטור של הכדורסל הישראלי״
״הכדורסל של ארז״
קודם שיקח תואר אחרי זה שיהיה מנטור.
גועל נפש של התנהלות פשוט גועל נפש
וסוני הוא השעיר לעזאזל שמשלם את המחיר.
אתם חלאות ממין אנוש זה מה שאתם
לכו מפה
לא רוצים אותכם