שמואל1 כתב:הילד לא יודע אנגלית, ווימס אמר את זה היום.
נו אז מה אם הוא לא יודע אנגלית? חסר דוברי שפה זרה במדינה הזאת? אי אפשר לתקשר עם פייסטיים?
זה שהסיטואציה לא הכי נעימה זה ברור.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:הילד לא יודע אנגלית, ווימס אמר את זה היום.
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:הילד לא יודע אנגלית, ווימס אמר את זה היום.
נו אז מה אם הוא לא יודע אנגלית? חסר דוברי שפה זרה במדינה הזאת? אי אפשר לתקשר עם פייסטיים?
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:הילד לא יודע אנגלית, ווימס אמר את זה היום.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:אתה מאמין לעצמך או שאתה סתם נהנה לפתח תיאוריות קונספירציה?
השיטה של לשתות הרבה מים כדי להסוות את תוצאות הבדיקה לא נולדה אתמול. וסביר שהחבר'ה האלה נקטו בה, ולכן התבקשו לבצע מספר בדיקות.
אין בעיה. יכול להיות. עובדה שראד השלים את הבדיקה (אחרי שלקח לו המון זמן) וווימס לא.
העובדות הן שמכבי הזמינה את הבדיקה בדיוק על היום שהבן שלו מגיע. אז אחת מהשתיים - או שמכבי ידעה/חשדה שווימס וראד לוקחים סמים ובאמת ווימס וראד ניסו לדפוק את הבדיקה עם שתיה מרובה, או שמכבי ידעה שהם לא לוקחים סמים וניסתה להתיש אותם בכדי שלא יסכימו להשלים את הבדיקה. עם ווימס זה עבד ועם ראד לא.
אחדשיודע כתב:נו בדיוק, ראד השלים את הבעיה אחרי מספר שעות ו-ווימס לא. כי ווימס עזב באמצע.
זה שראד השלים את הבדיקה (כלומר הצליח להוציא דגימה) לא אומר שהוא שלילית, זה אומר שהיא היתה פחות מדוללת במים. התוצאות של הבדיקות יגיעו רק עוד כשבועיים.
jol9 כתב:זה קטע שהילד לא יודע אנגלית...
לא ידעתי שווימס נשוי לליטאית...
אני קצת מתקשה להאמין בתאוריות קונספירציה מהסוג הזה, למרות שאי אפשר לפסול אותן על הסף
jol9 כתב:זה קטע שהילד לא יודע אנגלית...
אני קצת מתקשה להאמין בתאוריות קונספירציה מהסוג הזה, למרות שאי אפשר לפסול אותן על הסף
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:הילד לא יודע אנגלית, ווימס אמר את זה היום.
לא יודע אם יש לך ילדים, אבל אף הורה נורמלי לא שולח מישהו זר לאסוף ילד בן 3 משדה התעופה בלי שהוא יודע מזה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה קטע שהילד לא יודע אנגלית...
אז אתה צריך להאמין שהעיתוי היה נס משמיים שסידר למכבי אופציה לצאת מהחוזה של ווימס ללא תמורה.
אחדשיודע כתב:מישהו זר? חברים לקבוצה? אנשי מנהלה? אני בטוח שלפחות אחד מהם הכיר את הילד.
כל שאר הסיפורים מצוצים מהתחת. הסיטואציה לא נעימה, אבל זה מה שיש.
אם כבר "נורמלי", אז אף ספורטאי "נורמלי" לא עוזב באמצע בדיקת סמים כשהוא יודע שהוא נקי ואין לו מה להסתיר.
אחדשיודע כתב:מי אמר שזה סותר זה את זה?
* מכבי ניסתה לצאת מהחוזה של ווימס, ולכן הזמינה את הבדיקה.
* ווימס עישן.
לא סותר.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:הילד לא יודע אנגלית, ווימס אמר את זה היום.
אנשים פה לא יודע אנגלית, אז אתה רוצה שיתקשרו איתו בליטאית?
איזה פייסטיים? הילד בן 3.
כל הורה היה מצפצף על בדיקת הסמים והולך לאסוף את הבן שלו. יש דברים יותר חשובים בחיים.
מכבי צפתה שהוא יעשה את זה, ולכן קבעה את הבדיקה במועד המדובר. אין שום סיכוי שזה צירוף מקרים.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:מי אמר שזה סותר זה את זה?
* מכבי ניסתה לצאת מהחוזה של ווימס, ולכן הזמינה את הבדיקה.
* ווימס עישן.
לא סותר.
אני מדבר על זה שהבדיקה נעשתה בדיוק ביום שבו הבן שלו הגיע בטיסה.
jol9 כתב:אני הייתי מאוד רוצה לשמוע את הגירסה של סוני...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים