המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:במידה וננצח מעל שמונה ואת ז'אל אז מצבינו ישתפר פלאים כבמידה וקאנטו תפסיד לברצלונה אז הסיפור הוכרע . זה מצב מצויין אבל עדיין לא ודאי ולכן אמרתי שהפרש 9 לא מבטיח את העלייה .
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:במידה וננצח מעל שמונה ואת ז'אל אז מצבינו ישתפר פלאים כבמידה וקאנטו תפסיד לברצלונה אז הסיפור הוכרע . זה מצב מצויין אבל עדיין לא ודאי ולכן אמרתי שהפרש 9 לא מבטיח את העלייה .
זה נכון שזה לא מבטיח את העלייה, אבל עדיין מצב כזה אומר שמכבי תהיה תלויה הרבה יותר בעצמה מאשר בקאנטו.
MaccabiTA כתב:מישהו האמין לפני הטופ 16 שנגיע למצב הזה..?
yzafrir כתב:MaccabiTA כתב:מישהו האמין לפני הטופ 16 שנגיע למצב הזה..?
האמת שכן , אני ועוד כמה חברה פה כתבנו על זה עוד בקיץ , שהסגל שנבנה במידה שפארמר יעזוב יתקשה לעלות להצלבה....
MaccabiTA כתב:yzafrir כתב:MaccabiTA כתב:מישהו האמין לפני הטופ 16 שנגיע למצב הזה..?
האמת שכן , אני ועוד כמה חברה פה כתבנו על זה עוד בקיץ , שהסגל שנבנה במידה שפארמר יעזוב יתקשה לעלות להצלבה....
התכוונתי אחרי ההגרלה.. באמת חשבת שקאנטו תעשה לנו כאלה בעיות? היו ברור שהם לא הולכים להיות תפאורה אבל להגיע למצב שאנחנו תלויים בהפרשים מול קאנטו?
yzafrir כתב:מה אתם מדברים עכשיו על פאו (לא פנא !!! ) ??? תנו קודם לעבור את הבית הזה....
דווקא לא רע לקבל את ברצלונה כשנאברו פצוע ואיידסון כהרגלו נמצא בכושר קליע לא טוב לקראת הטופ 16....בכלל אני חושב שהם קצת קבוצה שבעה מבחינת הסגל ולא עברו מספיק רענון במיוחד בשחקני הפנים....
דווקא אני חושב שהמוקש האמיתי בבית הזה הוא שתי משחקי החוץ נגד ז'אלגיריס וקאנטו מכיוון שאני די בטוח שברצלונה לא יפלו בהם ולכן אם נגיע למשחק האחרון בברצלונה כשאנחנו תלויים בהפרש אז אפשר לעשות את זה , אבל לא יהיה קל מול הליטאים ומול קאנטו בחוץ.....
חוץ מיזה יהיה נחמד לפגוש את צ'אקי...
asafb96 כתב:אף אחד לא חשב שקאנטו הולך ליהיות טיול, אבל עם כל הכבוד, למכבי יש סגל טוב יותר, ולא במעט.
yzafrir כתב:asafb96 כתב:אף אחד לא חשב שקאנטו הולך ליהיות טיול, אבל עם כל הכבוד, למכבי יש סגל טוב יותר, ולא במעט.
אני מסכים איתך שיש לנו סגל יותר טוב אבל מכבי הגיע למשחקים האלו בכושר לא טוב ופה בדיוק הבעיה . בכושר רגיל מכבי הייתה עוברת אותם בלי קושי ונאבקת מול ברסה על המקום הראשון...
where is the love? כתב:ליאב וצפריר אני יודע שאתם מנויים למכבי, באיזה שער אתם יושבים? (אל דאגה אני לא אהיה סטוקר או משו)
where is the love? כתב:ליאב וצפריר אני יודע שאתם מנויים למכבי, באיזה שער אתם יושבים? (אל דאגה אני לא אהיה סטוקר או משו)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אדם, גל גל ו־23 אורחים