המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:גם אם המהלך התבקש, הדרך שבה זה נעשה מאכזבת מאוד.
איך נשארנו בלי שחקנים?
my man כתב:זה כל כך לא היה צריך להיגמר ככה..
מועדון רקוב
שמואל1 כתב:כפי שאמרו פה, מקצועית, המהלך התבקש.
אבל הדרך שבה זה נעשה גובלת בשערורייה ותגרום נזק עצום למועדון בטווח הארוך.
אני מקווה שווימס לא יוותר למכבי עד הסנט האחרון בחוזה ויסחוב את מכבי לבוררות בבית משפט.
מאחל לו בהצלחה בהמשך.
RomanR כתב:איזה מאמן או שחקן בעל שם כלשהו יחתמו במועדון שמתנהל ככה?? מקווה שזו שירת הברבור של ההנהלה הנוכחית
שמואל1 כתב:כפי שאמרו פה, מקצועית, המהלך התבקש.
אבל הדרך שבה זה נעשה גובלת בשערורייה ותגרום נזק עצום למועדון בטווח הארוך.
אני מקווה שווימס לא יוותר למכבי עד הסנט האחרון בחוזה ויסחוב את מכבי לבוררות בבית משפט.
מאחל לו בהצלחה בהמשך.
RomanR כתב:איזה מאמן או שחקן בעל שם כלשהו יחתמו במועדון שמתנהל ככה?? מקווה שזו שירת הברבור של ההנהלה הנוכחית
ShiriV כתב:מצד אחד נפטרנו ממנו, מצד שני כמובן.. הדרך.
מועדון רקוב. התולעים לא השאירו ממנו כלום
jol9 כתב:רק עוד שני דברים:
1. פתאום היכולת המחורבנת שלו, נראית קצת יותר מובנת לפתע. זה קשה מאוד להיות מרוכז בכדורסל ולתת 100% על הפרקט, כשדברים מהסוג הזה מסתובבים סביב חדר ההלבשה.
jol9 כתב:אני חייב להגיד שקשה לי להאמין שמישהו במכבי תיכנן את זה מראש, ברמה שהוא חשב על זה שסוני יתעכב,
ושהבן שלו יתייבש בשדה. זה לא סביר.
מנגד, אי אפשר להתעלם בשום אופן מ"צירופי המקרים" הבאים:
- מכבי כבר כמה שבועות מדליפה ידיעות שסוני נמצא על הגריל, שלא מרוצים ממנו, שהוא התעלל בצירבס,
שהוא מועמד לשחרור וכד'
- מכבי היא זאת שהזמינה בדיקת סמים אחרי אימון - דבר שלחלוטין לא מקובל ולא קורה אף פעם (והפרופסור שהתראיין בכל מקום גם אמר את זה)
- לסוני יש חוזה גבוה ועד כמה שהבנתי no cut גם לשנה הבאה
- הסוכן של סוני הגיע לארץ בימים האחרונים
- מיד לאחר התפוצצות הפרשה, האתרים השונים היו מלאים בכתבות על "בעיות הסמים" של סוני כביכול
לדעתי מכבי ניסתה בשבועות האחרונים, לייצר מצב שבו סוני יסכים לצאת מהחוזה שלו בנזק מינימלי למועדון. מה שקרה היום הוא יותר מזל משכל מבחינתם, כי כשלון בבדיקת סמים, קרוב לוודאי יאפשר להם לצאת מהחוזה בלי נזק בכלל.
לדעתי אחרי שמסתכלים על העובדות, ומנסים לחבר איזשהו תסריט סביר, זה הדבר ההגיוני והסביר ביותר שמסביר את השתלשלות העניינים שקשורה לסוני.
רק עוד שני דברים:
1. פתאום היכולת המחורבנת שלו, נראית קצת יותר מובנת לפתע. זה קשה מאוד להיות מרוכז בכדורסל ולתת 100% על הפרקט, כשדברים מהסוג הזה מסתובבים סביב חדר ההלבשה.
2. זה לא אומר שסוני לא עישן. סביר מאוד שכן, בדיוק כמו רבים אחרים.
jol9 כתב:אני חייב להגיד שקשה לי להאמין שמישהו במכבי תיכנן את זה מראש, ברמה שהוא חשב על זה שסוני יתעכב,
- מכבי כבר כמה שבועות מדליפה ידיעות שסוני נמצא על הגריל, שלא מרוצים ממנו, שהוא התעלל בצירבס,
שהוא מועמד לשחרור וכד'
- מכבי היא זאת שהזמינה בדיקת סמים אחרי אימון - דבר שלחלוטין לא מקובל ולא קורה אף פעם (והפרופסור שהתראיין בכל מקום גם אמר את זה)
- מיד לאחר התפוצצות הפרשה, האתרים השונים היו מלאים בכתבות על "בעיות הסמים" של סוני כביכול
לדעתי מכבי ניסתה בשבועות האחרונים, לייצר מצב שבו סוני יסכים לצאת מהחוזה שלו בנזק מינימלי למועדון. מה שקרה היום הוא יותר מזל משכל מבחינתם, כי כשלון בבדיקת סמים, קרוב לוודאי יאפשר להם לצאת מהחוזה בלי נזק בכלל.
לדעתי אחרי שמסתכלים על העובדות, ומנסים לחבר איזשהו תסריט סביר, זה הדבר ההגיוני והסביר ביותר שמסביר את השתלשלות העניינים שקשורה לסוני.
רק עוד שני דברים:
my man כתב:ShiriV כתב:מצד אחד נפטרנו ממנו, מצד שני כמובן.. הדרך.
מועדון רקוב. התולעים לא השאירו ממנו כלום
המועדון יתום(עם שורוק)...
התאהבתי במילה הזו
שהוא מועמד לשחרור וכד'
רק עוד שני דברים:
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים