jol9 כתב:RomanR כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד שקשה לי להאמין שמישהו במכבי תיכנן את זה מראש, ברמה שהוא חשב על זה שסוני יתעכב,
ושהבן שלו יתייבש בשדה. זה לא סביר.
מנגד, אי אפשר להתעלם בשום אופן מ"צירופי המקרים" הבאים:
- מכבי כבר כמה שבועות מדליפה ידיעות שסוני נמצא על הגריל, שלא מרוצים ממנו, שהוא התעלל בצירבס,
שהוא מועמד לשחרור וכד'
- מכבי היא זאת שהזמינה בדיקת סמים אחרי אימון - דבר שלחלוטין לא מקובל ולא קורה אף פעם (והפרופסור שהתראיין בכל מקום גם אמר את זה)
- לסוני יש חוזה גבוה ועד כמה שהבנתי no cut גם לשנה הבאה
- הסוכן של סוני הגיע לארץ בימים האחרונים
- מיד לאחר התפוצצות הפרשה, האתרים השונים היו מלאים בכתבות על "בעיות הסמים" של סוני כביכול
לדעתי מכבי ניסתה בשבועות האחרונים, לייצר מצב שבו סוני יסכים לצאת מהחוזה שלו בנזק מינימלי למועדון. מה שקרה היום הוא יותר מזל משכל מבחינתם, כי כשלון בבדיקת סמים, קרוב לוודאי יאפשר להם לצאת מהחוזה בלי נזק בכלל.
לדעתי אחרי שמסתכלים על העובדות, ומנסים לחבר איזשהו תסריט סביר, זה הדבר ההגיוני והסביר ביותר שמסביר את השתלשלות העניינים שקשורה לסוני.
רק עוד שני דברים:
1. פתאום היכולת המחורבנת שלו, נראית קצת יותר מובנת לפתע. זה קשה מאוד להיות מרוכז בכדורסל ולתת 100% על הפרקט, כשדברים מהסוג הזה מסתובבים סביב חדר ההלבשה.
2. זה לא אומר שסוני לא עישן. סביר מאוד שכן, בדיוק כמו רבים אחרים.
אני חושב שתיאוריות התיאום מראש של מכבי נובעות יותר משנאה יוקדת כלפי ההנהלה והקשקושים שפיק כתב בבוקר מאשר שמישהו באמת חושב ככה. עם כל הכבוד לשמעון, הוא לא שולט לא בWADA ולא בבודקים של WADA.
בגלל זה אמרתי, שיצא להם יותר מזל משכל.
אני לא מאמין שהם תיכננו שהוא יפספס את הטיסה של הבן שלו. זה לחלוטין לא הגיוני.
זה גם מרושע מידיי. הם אולי חובבנים, אבל אין לנו הוכחה לכך שהם מרושעים.