המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:הפנות גדולות ברחבי ארה"ב נגד מדיניות איסור כניסת מוסלמים.
PC היא מגפה רצינית מאוד.
מעניין כמה מתוך המפגינים האלה איבדו קרובי משפחה בפיגועים או במלחמות מול הרוצחים בשמו של האיסלאם.
רובם מוסלמים
שמואל1 כתב:דרך אגב היום נפטר הקורבן האחרון של ה 11 בספטמבר.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב היום נפטר הקורבן האחרון של ה 11 בספטמבר.
תמיד עיצבן אותי שזה לא 3,000 עגול
rc4991 כתב:כרמל, מה כל כך אכפת לך מהאופי של טראמפ? את אזרחית אמריקאית?
עבורי מה שהכי חשוב זה יחסי החוץ שלו בדגש על ישראל, השאר הרבה פחות רלוונטי
שועל כתב:rc4991 כתב:כרמל, מה כל כך אכפת לך מהאופי של טראמפ? את אזרחית אמריקאית?
עבורי מה שהכי חשוב זה יחסי החוץ שלו בדגש על ישראל, השאר הרבה פחות רלוונטי
דבר ראשון, למה אתה חושב שהאופי שלו לא יכול בסופו של דבר לפגוע גם בישראל?
דבר שני, ישראל צריכה את ארה"ב חזקה ומשפיעה, אז מה שרע לה רע לישראל.
בינתיים טראמפ לא מקבל הרבה אהדה ברוב מדינות העולם, זה יכול להשפיע על היכולת שלו להשפיע על מדינות אחרות בנושא הישראלי או האירני.
התובע הכללי של מדינת וושינגטון אמר כי יגיש תביעה בבית משפט פדרלי נגד הצו. מדובר במדינה הראשונה שתאתגר משפטית את הצו הנשיאותי. במקביל, גורם במשרד החוץ האמריקני מסר לסוכנות הידיעות רויטרס כי המשרד קיבל לידיו מסמכים רבים מהשגרירויות ברחבי העולם, ובהם מובע הזעם והחשש בקרב מדינות רבות מהצו הנשיאותי.
שועל כתב:התובע הכללי של מדינת וושינגטון אמר כי יגיש תביעה בבית משפט פדרלי נגד הצו. מדובר במדינה הראשונה שתאתגר משפטית את הצו הנשיאותי. במקביל, גורם במשרד החוץ האמריקני מסר לסוכנות הידיעות רויטרס כי המשרד קיבל לידיו מסמכים רבים מהשגרירויות ברחבי העולם, ובהם מובע הזעם והחשש בקרב מדינות רבות מהצו הנשיאותי.
שועל כתב:טראמפ על העברת השגרירות: "אני לא נוהג לבדוק דברים בדרך כלל, ולצערי כאן צריך לבדוק"
נשיא ארה"ב
שועל כתב:טראמפ על העברת השגרירות: "אני לא נוהג לבדוק דברים בדרך כלל, ולצערי כאן צריך לבדוק"
נשיא ארה"ב
White House doubles down on removing Jews from Holocaust Remembrance Day statement "because others were killed too"
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים