31 ינואר 2017, 11:47
roy1000 כתב:toja27 כתב:גבר תירגע, אף אחד לא תפר תיק עם סמים. אם וימס היה נשאר כמו שראד היה נשאר שדרך אגב גם הבדיקה שלו ארכה הרבה זמן ואיזה פלא , לראד לא היה איזה ילד לאסוף משדה התעופה ובכל זאת הם עיכבו אותו עד שיקבלו את התוצאה הנכונה. אתה מבין את המשמעות של זה אדון רוי ? או שתמשיך להגיב שוב אותו דבר ודבר? בנוסף, אתה מבין שיש סיכוי שמכבי הזמינו את הבודקים זמן נסויים לפני ולא ידעו שהילד של וימס מליטא אמור לנחות בשדה התעופה לבד? זה שהם קיוו למצוא אצל וימס או ראד שימוש בסמים לא הופך את זה שהם תיכננו כאן משימה בסגנון של אושן 11 עם ארגון wada.
דבר שני, אם אני הייתי מקבל משכורת עתק כמו וימס והייתי עובד גרוטאה כמוהו , קודם כל הייתי עושה חשבון נפש רציני עם עצמי.
דבר שלישי, חלאס עם גזענות בשקל שלך ולא פעם ראשונה. ירוד מאוד.
נכון. הזמינו לו בדיקה לכיף. כי משעמם להם. בסדר.
מה הקשר למשכורת? אם אתה מרוויח הרבה כסף אז אפשר לתפור לך תיקים בשביל לפטר אותך?
לא התכוונתי למשהו גזעני. אני פשוט בהלם שאנשים מקבלים התנהגות שהיא לחלוטין סוציופאטית בתוך איזה נורמה סבירה.
31 ינואר 2017, 11:48
ankram כתב:יתרה מזאת , הסיכוי שאותה הנהלה כושלת שכשלה בכל מהלך כלשהו בשלוש השנים האחרונות , תצליח להרים פרוייקט הונאה כזאת , שכולל זימון בודקים לבדוק אנשים ספציפיים, תזמון הגעת הילד של ווימס , שיחוד\הפעלת לחץ על הבודקים להשמיד ראיות , ועוד ל"הצליח" בזה , שקול לסיכוי שמכבי לא תאבד אף כדור במשחק , זה פשוט לא יכול להיות , אגדה אורבאנית.
אתם מדברים על הנהלה שכשלה בכל מהלך מקצועי\הנהלתי\אנשוי ב3 השנים האחרונות , הנהלה שנמצאת בשיתוק מוחלט מתחילת העונה , הנהלה שלא מסוגלת לבצע החתמת גבוה אחד ראוי לרפואה , הנהלה שחתכה יותר חוזים מאשר האריכה אותם , אתם מצפים שהנהלה כזאת תצליח לבצע עקיצה שכזאת בהצלחה מוחלטת? אין סיכוי.
31 ינואר 2017, 11:50
31 ינואר 2017, 11:53
RomanR כתב:הזמינו לו בדיקה בשביל להשתחרר מהחוזה שלו, על זה אין ספק. אבל לא היו מזמינים לו אם לא הייתה להם סיבה להאמין שהוא אכן יפול בבדיקה
31 ינואר 2017, 11:55
roy1000 כתב:RomanR כתב:הזמינו לו בדיקה בשביל להשתחרר מהחוזה שלו, על זה אין ספק. אבל לא היו מזמינים לו אם לא הייתה להם סיבה להאמין שהוא אכן יפול בבדיקה
למה עשו את זה ביום שהבן שלו מגיע? איך שלא תהפוך את זה, היה פה נסיון ברור של מכבי להשתחרר מהחוזה מתוך חוסר מחשבה מוחלטת לתוצאות שיש לדבר הזה על השחקן והקריירה שלו. זה ההגדרה של סוציופאתיות.
אתה חשוב שזו התנהגות סבירה? איפה עובר הגבול? מה עם לשכור בריונים שיפצעו אותו? אולי רוצחים שכירים? הכל כשר?
31 ינואר 2017, 11:55
roy1000 כתב:RomanR כתב:הזמינו לו בדיקה בשביל להשתחרר מהחוזה שלו, על זה אין ספק. אבל לא היו מזמינים לו אם לא הייתה להם סיבה להאמין שהוא אכן יפול בבדיקה
למה עשו את זה ביום שהבן שלו מגיע? איך שלא תהפוך את זה, היה פה נסיון ברור של מכבי להשתחרר מהחוזה מתוך חוסר מחשבה מוחלטת לתוצאות שיש לדבר הזה על השחקן והקריירה שלו. זה ההגדרה של סוציופאתיות.
אתה חשוב שזו התנהגות סבירה? איפה עובר הגבול? מה עם לשכור בריונים שיפצעו אותו? אולי רוצחים שכירים? הכל כשר?
31 ינואר 2017, 11:58
שועל כתב:roy1000 כתב:RomanR כתב:הזמינו לו בדיקה בשביל להשתחרר מהחוזה שלו, על זה אין ספק. אבל לא היו מזמינים לו אם לא הייתה להם סיבה להאמין שהוא אכן יפול בבדיקה
ואולי רוי הם לא ידעו שהבן שלו אמור להגיע בשעה הזו? ואולי הם לא חשבו שהוא מגיע לבד? ואולי זה הזמן שנקבע על ידי הארגון שבדק וזה לא תכנית כבקשתך?
31 ינואר 2017, 11:58
RomanR כתב:roy1000 כתב:RomanR כתב:הזמינו לו בדיקה בשביל להשתחרר מהחוזה שלו, על זה אין ספק. אבל לא היו מזמינים לו אם לא הייתה להם סיבה להאמין שהוא אכן יפול בבדיקה
אומר זאת שוב, הם רצו להשתחרר מהחוזה שלו ומצאו את הדרך, זה מסריח ומגעיל אבל כשר, הבן שלו לא היה לבד, ואם הוא היה מסיים את הבדיקה בזמן היה אוסף את הבן שלו.
31 ינואר 2017, 11:59
RomanR כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:גבר תירגע, אף אחד לא תפר תיק עם סמים. אם וימס היה נשאר כמו שראד היה נשאר שדרך אגב גם הבדיקה שלו ארכה הרבה זמן ואיזה פלא , לראד לא היה איזה ילד לאסוף משדה התעופה ובכל זאת הם עיכבו אותו עד שיקבלו את התוצאה הנכונה. אתה מבין את המשמעות של זה אדון רוי ? או שתמשיך להגיב שוב אותו דבר ודבר? בנוסף, אתה מבין שיש סיכוי שמכבי הזמינו את הבודקים זמן נסויים לפני ולא ידעו שהילד של וימס מליטא אמור לנחות בשדה התעופה לבד? זה שהם קיוו למצוא אצל וימס או ראד שימוש בסמים לא הופך את זה שהם תיכננו כאן משימה בסגנון של אושן 11 עם ארגון wada.
דבר שני, אם אני הייתי מקבל משכורת עתק כמו וימס והייתי עובד גרוטאה כמוהו , קודם כל הייתי עושה חשבון נפש רציני עם עצמי.
לא התכוונתי למשהו גזעני. אני פשוט בהלם שאנשים מקבלים התנהגות שהיא לחלוטין סוציופאטית בתוך איזה נורמה סבירה.
הזמינו לו בדיקה בשביל להשתחרר מהחוזה שלו, על זה אין ספק. אבל לא היו מזמינים לו אם לא הייתה להם סיבה להאמין שהוא אכן יפול בבדיקה
31 ינואר 2017, 11:59
31 ינואר 2017, 12:00
roy1000 כתב:RomanR כתב:roy1000 כתב:RomanR כתב:הזמינו לו בדיקה בשביל להשתחרר מהחוזה שלו, על זה אין ספק. אבל לא היו מזמינים לו אם לא הייתה להם סיבה להאמין שהוא אכן יפול בבדיקה
אומר זאת שוב, הם רצו להשתחרר מהחוזה שלו ומצאו את הדרך, זה מסריח ומגעיל אבל כשר, הבן שלו לא היה לבד, ואם הוא היה מסיים את הבדיקה בזמן היה אוסף את הבן שלו.
לתפור תיק זה כשר? מה עם לשכור רוצחים שכירים? גם כשר? איפה בדיוק הגבול?
31 ינואר 2017, 12:01
31 ינואר 2017, 12:03
roy1000 כתב:toja27 כתב:גבר תירגע, אף אחד לא תפר תיק עם סמים. אם וימס היה נשאר כמו שראד היה נשאר שדרך אגב גם הבדיקה שלו ארכה הרבה זמן ואיזה פלא , לראד לא היה איזה ילד לאסוף משדה התעופה ובכל זאת הם עיכבו אותו עד שיקבלו את התוצאה הנכונה. אתה מבין את המשמעות של זה אדון רוי ? או שתמשיך להגיב שוב אותו דבר ודבר? בנוסף, אתה מבין שיש סיכוי שמכבי הזמינו את הבודקים זמן נסויים לפני ולא ידעו שהילד של וימס מליטא אמור לנחות בשדה התעופה לבד? זה שהם קיוו למצוא אצל וימס או ראד שימוש בסמים לא הופך את זה שהם תיכננו כאן משימה בסגנון של אושן 11 עם ארגון wada.
31 ינואר 2017, 12:07
RomanR כתב:roy1000 כתב:RomanR כתב:roy1000 כתב:RomanR כתב:הזמינו לו בדיקה בשביל להשתחרר מהחוזה שלו, על זה אין ספק. אבל לא היו מזמינים לו אם לא הייתה להם סיבה להאמין שהוא אכן יפול בבדיקה
לתפור תיק זה כאשר לבן אדם אין קשר לסמים, אבל לא סתם הוא התעכב בבדיקה לאורך זמן, כנראה שיש שם יותר ממה שהוא אומר. שוב, מכבי יכולים להיות הרבה דברים, טיפשים הם לא, אם הם לא היו יודעים שהוא לוקח סמים לא היו מזמנים לו את הבדיקה.
31 ינואר 2017, 12:07
31 ינואר 2017, 12:08
גל גל כתב:אם אני לא טועה חציל דיבר על האמבאי הזה
החציל האצטקי כתב:הנה עוד שם מעניין לפנקס:
אמאת' אמבאי, מלך הסלים של הליגה האיטלקית.
ההגדרה המילונית ללייט בלומר?
פאוור פורוורד, 2.06, סנגלי עם דרכון צרפתי, ששיחק בשלוש העונות האחרונות בליגה היפנית (!) כ-3 (!), אחרי קריירת קולג'ים סולידית בוויומינג ובאוקלהומה.
מהשום מקום הזה הבחור דופק כיום 20.6 נקודות למשחק ב55% מהשדה ו42% לשלוש (כמעט 2 למשחק), כשהוא מוסיף 5.6 ריבאונדים, 2.6 אסיסטים ו1.2 חסימות.
שילוב סופר מעניין של אתלטיות עם יכולת סקורינג עם הפנים והגב לסל, כולל מכדרור.
נראה כמו שחקן מאוד אגרסיבי שתורם גם הגנתית. אופציה מעניינת מאוד ל-4 מחליף.
31 ינואר 2017, 12:13
שועל כתב:RomanR כתב:roy1000 כתב:RomanR כתב:roy1000 כתב:
לתפור תיק זה כאשר לבן אדם אין קשר לסמים, אבל לא סתם הוא התעכב בבדיקה לאורך זמן, כנראה שיש שם יותר ממה שהוא אומר. שוב, מכבי יכולים להיות הרבה דברים, טיפשים הם לא, אם הם לא היו יודעים שהוא לוקח סמים לא היו מזמנים לו את הבדיקה.
זה שהם ידעו שהוא לוקח סמים לא מצדיק את זה שקבוצה מזמינה גורם חיצוני שירשיע את השחקן שלה, מה גם שזה גלוי וידוע שהרבה שחקנים לוקחים סמים ואף קבוצה לא יוצאת מגדרה בשביל לנקות את זה.
31 ינואר 2017, 12:19
זה שהם ידעו שהוא לוקח סמים לא מצדיק את זה שקבוצה מזמינה גורם חיצוני שירשיע את השחקן שלה, מה גם שזה גלוי וידוע שהרבה שחקנים לוקחים סמים ואף קבוצה לא יוצאת מגדרה בשביל לנקות את זה.
31 ינואר 2017, 12:41
31 ינואר 2017, 12:42
roy1000 כתב:RomanR כתב:roy1000 כתב:RomanR כתב:הזמינו לו בדיקה בשביל להשתחרר מהחוזה שלו, על זה אין ספק. אבל לא היו מזמינים לו אם לא הייתה להם סיבה להאמין שהוא אכן יפול בבדיקה