Mitelka כתב:130-130 סיום הארכה שלישית. הולכים לרביעית. לא ברור איך לא שרקו פאול על לי בסיום.
לא ברור איך הניקס עדיין לא הפסידו את זה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mitelka כתב:130-130 סיום הארכה שלישית. הולכים לרביעית. לא ברור איך לא שרקו פאול על לי בסיום.
Holiday_Armadillo כתב:חמישית או לא?
Holiday_Armadillo כתב:טוב, היו להם שתי הזדמנויות
LIAV10 כתב:לרוביו יש קעקוע על העורף, מה הוא כוסית?
בין היתר אמר בארקלי בהתייחס לטענות של לברון כלפי הנהלת הקאבס ש"זה לא מתאים. זה בכייני", והוסיף ש"קליבלנד נתנה לו כל מה שרצה. יש להם את התקציב הכי גבוה בתולדות ה-NBA. הוא רצה את ג'יי אר סמית', וקיבל. הוא רצה את אימן שאמפרט, קיבל. צירפו לו את קייל קורבר. מה עוד הוא רוצה? נכון שהוא השחקן הטוב בעולם כיום, אבל האם הוא רוצה לעשות את השחקנים שסביבו טובים יותר? הוא לא רוצה להתחרות? הוא שחקן מדהים, והוא צריך לנסות להגן על האליפות של קליבלנד בכל הכוח". בנוסף טען בארקלי שלשיטתו, לברון לא נכלל בין חמשת השחקנים הגדולים בכל הזמנים, וכי מייקל ג'ורדן, אוסקר רוברטסון, ביל ראסל, ווילט צ'מברליין וקארים עבדול ג'אבר היו גדולים יותר.
הבוקר לברון הגיב בחריפות, ועקץ את בארקלי כשציין כמה מהתקריות בהן היה מעורב בעבר מחוץ למגרש. "נמאס לי לנשוך שפתיים. הוא סתם שונא. מה הופך את מה שהוא אומר לאמין? זה שהוא אומר את זה בטלוויזיה? לא אתן לו לדרוך על המורשת שלי בצורה כזאת. אני לא מסוג האנשים שיורקים על ילדים. לי מעולם לא היו חובות בגלל התמכרות להימורים. אני מעולם לא אמרתי, 'אני לא מודל לחיקוי'. אני מעולם לא הופעתי לסוף שבוע האולסטאר ביום ראשון, רק כי ביליתי במסיבות בווגאס סוף שבוע שלם. הוא הילד הרע של ה-NBA, לא אני, אז למה היחס הזה מגיע לי, ועוד מאדם כזה?".
עוד אמר לברון ש"כל מה שעשיתי בקריירה שלי היה לייצג את ה-NBA בדרך הנכונה. 14 שנים, ומעולם לא הסתבכתי בכלום, מעולם לא היו לי צרות. כיבדתי את המשחק".
בהמשך מסיבת העיתונאים ג'יימס תקף שוב ושוב את בארקלי, שגם רמז לאחרונה שלברון הוא ה-GM בפועל של הקאבס, ולא דייויד גריפין. "בסוף החודש אני מקבל משכורת אחת. דן גילברט הוא הבעלים, דייויד גריפין הוא ה-GM, אני שחקן", אמר לברון. "שבארקלי יילך לעזאזל. הוא רצה לפרוש כבר מזמן, אבל הוא פשוט לא מסוגל לא לקבל תשומת לב. הוא תקוע בשלב הזה ולא מצליח לצאת ממנו".
yanay21 כתב:איזה דיכאון
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:איזה דיכאון
באמת דיכאון
חשבנו אתה כבר לא איתנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־10 אורחים