01 פברואר 2017, 11:01
01 פברואר 2017, 11:02
01 פברואר 2017, 11:03
ankram כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/860/814.html?hp=3&cat=620&loc=7
01 פברואר 2017, 11:54
roy1000 כתב:טוז׳ה, לכל אחד בעולם אפשר לעשות מה שעשו לווימס. הכסף שהוא מרוויח בכלל לא רלוונטי. הוא לא אשם בזה שמכבי לא עשו בדיקות מינימליות לפני שהביאו אותו.
להזמין בדיקה לשחקן שלך, בטח ביום שבו אתה יודע שהבן שלו מגיע לארץ בשביל להיפטר מהחוזה שלו ללא פיצוי זה מעשה מנוול ללא קשר לזהות השחקן.
01 פברואר 2017, 12:23
משה כתב:roy1000 כתב:טוז׳ה, לכל אחד בעולם אפשר לעשות מה שעשו לווימס. הכסף שהוא מרוויח בכלל לא רלוונטי. הוא לא אשם בזה שמכבי לא עשו בדיקות מינימליות לפני שהביאו אותו.
להזמין בדיקה לשחקן שלך, בטח ביום שבו אתה יודע שהבן שלו מגיע לארץ בשביל להיפטר מהחוזה שלו ללא פיצוי זה מעשה מנוול ללא קשר לזהות השחקן.
אתה נראה לי רואה יותר מידי סרטים בידיוניים. נראה לך שבאמת שמכבי הלכו וביררו מתי הילד הקטן שלו מגיע ובאיזה יום ובמקביל בידיוק זימנו את הבדיקה לסמים? הבן אדם פאקינג עבר על החוק בזה שהוא לקח סמים, שם פס על המועדון והאוהדים. ההנהלה כנראה קיבלה מידע מודעיני על זה והחליטה בלי שום קשר לילד שלו שיעשו לו בדיקת סמים.
01 פברואר 2017, 14:59
ankram כתב:לפי פיק: ווימס הודה שהוא לקח סמים.וסוכנו ביקש מהכתבים למחוק את הראיון שהוא נתן ,ונימק את זה בזה שמצבו המנטאלי ירוד והוא לא יודע מה שהוא אומר.
01 פברואר 2017, 15:09
01 פברואר 2017, 15:10
01 פברואר 2017, 15:39
01 פברואר 2017, 15:49
מני כתב:מי 12 שחקני יורוליג שהבטיח פדרמן נשארו רק עם 9 שחקנים שמתוכם:
יבזורי,צירבס וסוני - עזבו
אלכסנדר - יושהה בגלל האגרוף
מילר - פצוע תמידי
סמית - שחקן פציעה.
עכשיו לך תנצח!!!!
01 פברואר 2017, 15:50
01 פברואר 2017, 16:05
01 פברואר 2017, 16:18
toja27 כתב:מכבי מנסים להציל את התחת של וימס שמרוח על השולחנות של מועדני יציאה שיוכל להמשיך לשחק כדורסל ומסתכנים בתביעה בגלל זה. כנראה שלא כאלו חסרי לב אחרי הכל.
01 פברואר 2017, 16:28
ankram כתב:toja27 כתב:מכבי מנסים להציל את התחת של וימס שמרוח על השולחנות של מועדני יציאה שיוכל להמשיך לשחק כדורסל ומסתכנים בתביעה בגלל זה. כנראה שלא כאלו חסרי לב אחרי הכל.
אני בספק אם הם עשו זאת מהטעמים האלו , כמו בכל אקט של הנהלתנו המהוללת , יש פגם מוסרי\מקצועי\עם השלכות קשות בטווח קצר\ארוך - מחק את המיותר , או לחילופין , כל האופציות נכונות.
ראבאק נמאס לי מ 3 שנים של סרקאזם , אפשר במטוטה שתהיה פה קבוצת כדורסל נורמאלית?
01 פברואר 2017, 16:37
toja27 כתב:ankram כתב:toja27 כתב:מכבי מנסים להציל את התחת של וימס שמרוח על השולחנות של מועדני יציאה שיוכל להמשיך לשחק כדורסל ומסתכנים בתביעה בגלל זה. כנראה שלא כאלו חסרי לב אחרי הכל.
אני בספק אם הם עשו זאת מהטעמים האלו , כמו בכל אקט של הנהלתנו המהוללת , יש פגם מוסרי\מקצועי\עם השלכות קשות בטווח קצר\ארוך - מחק את המיותר , או לחילופין , כל האופציות נכונות.
יכול להיות שגם לא רוצים שזרים לא יפחדו לבוא הנה בעתיד, אם כי על זרים כאלו הייתי מוותר מראש. יש מספיק חבר'ה רציניים בראש שיכולים להגיע הנה. אני לא חושב ששחקנים אלו למשל ימצאו את עצמם לא באים למכבי בגלל בדיקת סמים: טייריס רייס, לארקין, טיוס, יוביץ' ,מלי וכו'. לדעתי מכבי פשוט לא רוצים לדפוק את וימס עד הסוף ביחד עם מה שאמרת.
01 פברואר 2017, 16:45
Asf כתב:toja27 כתב:ankram כתב:toja27 כתב:מכבי מנסים להציל את התחת של וימס שמרוח על השולחנות של מועדני יציאה שיוכל להמשיך לשחק כדורסל ומסתכנים בתביעה בגלל זה. כנראה שלא כאלו חסרי לב אחרי הכל.
יכול להיות שגם לא רוצים שזרים לא יפחדו לבוא הנה בעתיד, אם כי על זרים כאלו הייתי מוותר מראש. יש מספיק חבר'ה רציניים בראש שיכולים להגיע הנה. אני לא חושב ששחקנים אלו למשל ימצאו את עצמם לא באים למכבי בגלל בדיקת סמים: טייריס רייס, לארקין, טיוס, יוביץ' ,מלי וכו'. לדעתי מכבי פשוט לא רוצים לדפוק את וימס עד הסוף ביחד עם מה שאמרת.
לדעתי אתה מפספס את העיקר.
זה ששחקנים שמפחדים מבדיקות סמים לא ירצו להגיע זה החלק השולי (לפחות בעיניי).
אם הייתי שחקן כדורסל, והיו לי שתי הצעות, אחת ממכבי ואחת נמוכה בכמה אחוזים ממועדון יורוליג אחר, הייתי בוחר בהצעה הנמוכה יותר כי לא הייתי רוצה לשחק במועדון שייתכן ויחפש דרכים מסריחות (גם אם כשרות) להיפטר ממני במידה והוא לא יהיה מרוצה ממני.
01 פברואר 2017, 16:47
01 פברואר 2017, 16:48
שועל כתב:לא ממש הבנתי איך אי מסירת הפרטים תסייע, אבל בסדר.
01 פברואר 2017, 17:01
toja27 כתב:Asf כתב:toja27 כתב:ankram כתב:toja27 כתב:מכבי מנסים להציל את התחת של וימס שמרוח על השולחנות של מועדני יציאה שיוכל להמשיך לשחק כדורסל ומסתכנים בתביעה בגלל זה. כנראה שלא כאלו חסרי לב אחרי הכל.
לדעתי אתה מפספס את העיקר.
זה ששחקנים שמפחדים מבדיקות סמים לא ירצו להגיע זה החלק השולי (לפחות בעיניי).
אם הייתי שחקן כדורסל, והיו לי שתי הצעות, אחת ממכבי ואחת נמוכה בכמה אחוזים ממועדון יורוליג אחר, הייתי בוחר בהצעה הנמוכה יותר כי לא הייתי רוצה לשחק במועדון שייתכן ויחפש דרכים מסריחות (גם אם כשרות) להיפטר ממני במידה והוא לא יהיה מרוצה ממני.
לגבי מה שאתה אומר- הרי מכבי כבר עשו את הבדיקה, השחקנים האחרים ביבשת כבר יודעים מה נעשה אז הנזק נעשה. אז מה האינטרס הגדול של מכבי לא למסור את הפרטים של וימס לרשויות? לדעתי רוצים שהוא ימשיך לשחק כדורסל.
לגבי בחירת השחקנים באיזו קבוצה לשחק, אין ספק שנוצר נזק תדמיתי למכבי בשנים האחרונות וממש לא רק בגלל הפרשייה האחרונה. אבל אני כן חושב ששחקנים רציניים בראש-כאלו שאני באמת מעריך עדיין יעדיפו לשחק כאן מאשר בקאזאן למשל. המועדון נמצא במשבר וצריך שחקנים עם לב גדול שיבואו לכאן ושיהיה להם את האומץ לעשות דברים גדולים. אני חושב שחלק מהשמות שציינתי למעלה הם שחקנים כאלו.
זאת דעתי לפחות.
01 פברואר 2017, 17:07
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לא ממש הבנתי איך אי מסירת הפרטים תסייע, אבל בסדר.
התנהגות של מישהו שיש לו משהו להסתיר