01 פברואר 2017, 17:09
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לא ממש הבנתי איך אי מסירת הפרטים תסייע, אבל בסדר.
התנהגות של מישהו שיש לו משהו להסתיר
אני גם לא מבין מדוע מכבי לא מוציאה שום הודעה רישמית, כבר יותר משלושה ימים מאז התפוצצה הפרשה.
אפילו בפייסבוק הרשמי יש ראיונות עם שחקנים שמדברים על סוני ווימס.
אבל הודעה רשמית- אין.
01 פברואר 2017, 17:10
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לא ממש הבנתי איך אי מסירת הפרטים תסייע, אבל בסדר.
אני גם לא מבין מדוע מכבי לא מוציאה שום הודעה רישמית, כבר יותר משלושה ימים מאז התפוצצה הפרשה.
אבל הודעה רשמית- אין.
כנראה שבגלל שתהיה פה סאגה משפטית כלשהי. בין אם מול השחקן ובין אם מול wada.
01 פברואר 2017, 17:12
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לא ממש הבנתי איך אי מסירת הפרטים תסייע, אבל בסדר.
אבל הודעה רשמית- אין.
אני לא מקבל את זה כתירוץ לאי תגובה.
שמעון מזרחי הוא משפטן. כל כך בעייתי להוציא תגובה תקינה מבחינה משפטית?
01 פברואר 2017, 17:14
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:התנהגות של מישהו שיש לו משהו להסתיר
אבל הודעה רשמית- אין.
זה לא תירוץ. לא מוציאים תגובות רשמיות לפני שידוע מה הולך לקרות מבינה משפטית. זאת התנהלות מאוד לא חכמה.
01 פברואר 2017, 17:23
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:אני גם לא מבין מדוע מכבי לא מוציאה שום הודעה רישמית, כבר יותר משלושה ימים מאז התפוצצה הפרשה.
אבל הודעה רשמית- אין.
זה לא תירוץ. לא מוציאים תגובות רשמיות לפני שידוע מה הולך לקרות מבינה משפטית. זאת התנהלות מאוד לא חכמה.
טוב, אתה מבין בזה יותר ממני.
עצוב שקבוצת כדורסל צריכה להתעסק בדברים מהסוג הזה.
01 פברואר 2017, 17:34
אני פחות רוצה להיכנס לכל מה שקרה אחרי הבדיקה (החלק המודגש הראשון), התייחסתי רק למה שקרה לפניה.
מה שרציתי להגיד הוא שכמו שרשמת, הנזק כבר נעשה וחבל שלא חשבו על כך קודם.
לגבי החלק המודגש השני - יכול להיות שקאזאן ושאר המועדונים שממוקמים ב"חורים" אחרים לא יזכו להעדפה על פני מכבי.
אבל אם המועדון השני הוא מועדון שאינו שייך לקטגוריה הגיאוגרפית הזו, אני באמת לא רואה איזה שחקן יעדיף להכניס את ראשו הבריא למיטה החולה שלנו.
01 פברואר 2017, 17:35
01 פברואר 2017, 17:37
toja27 כתב:אני פחות רוצה להיכנס לכל מה שקרה אחרי הבדיקה (החלק המודגש הראשון), התייחסתי רק למה שקרה לפניה.
לגבי החלק המודגש השני - יכול להיות שקאזאן ושאר המועדונים שממוקמים ב"חורים" אחרים לא יזכו להעדפה על פני מכבי.
אבל אם המועדון השני הוא מועדון שאינו שייך לקטגוריה הגיאוגרפית הזו, אני באמת לא רואה איזה שחקן יעדיף להכניס את ראשו הבריא למיטה החולה שלנו.
אתה צודק בעיקרון. רק ההתנהלות של וימס הייתה ביזיונית ולפעמים לסבלנות יש גבולות. הקבוצה נמצאת עמוק בחרא ווימס מוצא את עצמו עם ראד מרוח על השולחן של איזה באר אחרי הזריחה. וזה עוד בלי לציין את שאר הדברים שנאמרו כאן מספיק.
מבחינתי מאחל לשני הצדדים שירימו את עצמם מנקודה זו ושיהיה לכולם בהצלחה.
01 פברואר 2017, 17:40
ankram כתב:toja27 כתב:אני פחות רוצה להיכנס לכל מה שקרה אחרי הבדיקה (החלק המודגש הראשון), התייחסתי רק למה שקרה לפניה.
אתה צודק בעיקרון. רק ההתנהלות של וימס הייתה ביזיונית ולפעמים לסבלנות יש גבולות. הקבוצה נמצאת עמוק בחרא ווימס מוצא את עצמו עם ראד מרוח על השולחן של איזה באר אחרי הזריחה. וזה עוד בלי לציין את שאר הדברים שנאמרו כאן מספיק.
מבחינתי מאחל לשני הצדדים שירימו את עצמם מנקודה זו ושיהיה לכולם בהצלחה.
אני כלל לא בטוח שזה מה שקרה , בתכלס אין בעיה להנהלת מכבי לשקר בנושא הזה , הרי אף אחד לא ידרוש את שמות המלשינים.
בינתיים , אין שום תגובה מהמועדון לגבי הנושא , וזה לכשעצמו , הרבה יותר מהמקרה , כתם גדול מאד על הקבוצה.
01 פברואר 2017, 17:43
01 פברואר 2017, 17:45
01 פברואר 2017, 18:11
ankram כתב:לפי פיק: ווימס הודה שהוא לקח סמים.וסוכנו ביקש מהכתבים למחוק את הראיון שהוא נתן ,ונימק את זה בזה שמצבו המנטאלי ירוד והוא לא יודע מה שהוא אומר.
01 פברואר 2017, 18:14
01 פברואר 2017, 18:18
ה-ג-נ-ה כתב:ankram כתב:לפי פיק: ווימס הודה שהוא לקח סמים.וסוכנו ביקש מהכתבים למחוק את הראיון שהוא נתן ,ונימק את זה בזה שמצבו המנטאלי ירוד והוא לא יודע מה שהוא אומר.
איפה ראית את זה?
01 פברואר 2017, 18:30
01 פברואר 2017, 18:33
MTA2311 כתב:
01 פברואר 2017, 18:39
01 פברואר 2017, 18:46
01 פברואר 2017, 18:49
shayD כתב:נראה יותר ביקורת על מכבי
01 פברואר 2017, 19:02
מועדון הכדורסל מכבי תל אביב שיחרר את השחקן סוני ווימס מסגל הקבוצה. פרסום ההודעה בנושא התעכב לאור העובדה שמדובר באירוע חריג הכולל את צנעת הפרט