MTA2311 כתב:

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:shayD כתב:נראה יותר ביקורת על מכבי
לא נראה לי שאיתי שגב וגל מקל יעשו לייק על ביקורת למכבי. יותר הגיוני שוימס עזב וכל מה שהיה בפנים לגביו מתחיל לצוף. אנחנו כבר יודעים שהוא לא היה חבר מי יודע מה בחדר ההלבשה.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:shayD כתב:נראה יותר ביקורת על מכבי
לא נראה לי שאיתי שגב וגל מקל יעשו לייק על ביקורת למכבי. יותר הגיוני שוימס עזב וכל מה שהיה בפנים לגביו מתחיל לצוף. אנחנו כבר יודעים שהוא לא היה חבר מי יודע מה בחדר ההלבשה.
אם ווימס באמת ירד לחייו של צירבס כפי שנרמז בדיווח לפני מספר ימים, אני מניח שמילר (שהרי הגיע עם צירבס מהכוכב האדום) אכן התייחס לראשון. גם לפי התגובה של מקל, נראה שלא חיבבו אותו יותר מידי.
RomanR כתב:כמו שפיני אמר "תהיה בטוח שאף אחד במכבי לא יעלה עם סרט שחור מול במברג בחמישי"
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:כמו שפיני אמר "תהיה בטוח שאף אחד במכבי לא יעלה עם סרט שחור מול במברג בחמישי"
אולי למשחק הבא אחרי שבאמברג תרצח אותנו
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:כמו שפיני אמר "תהיה בטוח שאף אחד במכבי לא יעלה עם סרט שחור מול במברג בחמישי"
אין לי בעיה אם זה יקרה
my man כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:כמו שפיני אמר "תהיה בטוח שאף אחד במכבי לא יעלה עם סרט שחור מול במברג בחמישי"
אין לי בעיה אם זה יקרה
אני רוצה שזה יקרה!
ולמי ששואל- כן עד שהפדרמנים ילכו זה מה שאני רוצה. כמה שיותר הפסדים/תבוסות/השפלות/ריקבון/ביזיונות/השמדה עצמית...וכו' וכו' וכו'..
yanay21 כתב:my man כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:כמו שפיני אמר "תהיה בטוח שאף אחד במכבי לא יעלה עם סרט שחור מול במברג בחמישי"
אין לי בעיה אם זה יקרה
אני רוצה שזה יקרה!
ולמי ששואל- כן עד שהפדרמנים ילכו זה מה שאני רוצה. כמה שיותר הפסדים/תבוסות/השפלות/ריקבון/ביזיונות/השמדה עצמית...וכו' וכו' וכו'..
הם לא ילכו, אתה תהיה חייב להרפות
RomanR כתב:yanay21 כתב:my man כתב:RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:אולי למשחק הבא אחרי שבאמברג תרצח אותנו
אין לי בעיה אם זה יקרה
אני רוצה שזה יקרה!
הם לא ילכו, אתה תהיה חייב להרפות
אין לי בעיה עם הפסדים שמגיעים להם. יש הפסדים שאני לא מוכן לקבל, כמו את זה שיהיה בראשון. לא אכפת לי שישארו בתנאי שיבנו קבוצה מספיקה בשביל לדרוס את הדוש וחבורת הג'ל בשיער שלו
jay כתב:ווימס: חותם על חוזה של 1.5 מיליון דולר עם מכבי ומצהיר שיהיה הלברון של הקבוצה
אדלשטיין: חבר'ה אנחנו במשחק חוץ, אין להיות מחוץ למתחם אחרי חצות
ווימס: יוצא עם החבר'ה עד 4 בלילה
אדלשטיין: זה לא בסדר, צריך להעניש אותם
ווייצ'יץ': מאיים בקולו המנחם אבל לא מעניש
מכבי: לא נראית טוב
ווימס: מספר לכל מי שרק רוצה לשמוע שהאשמה בחוסר היכולת היא במאמן שמשחק מסובך בהתקפה ולא מספיק מסובך בהגנה
ווימס: מתעלל קצת בצירבאס.. לכאורה, לכאורה
מכבי: מפסידה
מכבי: מה נסגר איתך אדלשטיין?
אדלשטיין: איך אתם נותנים לו לדבר איתי ככה? הקבוצה הזאת לא תתרומם בלי שינוי בסגל
מכבי: אתה מפוטר
ווימס: יה בייבי אני לברון מאדרפאקר, כאילו אני אומר את זה בקטע טוב אין לי קשר לפיטורים של המאמן
ווימס: נראה כמו תחת גם על המגרש. טוב על מי נוציא את זה.. הרבה זמן לא נכנסתי בצירבאס.. לכאורה, לכאורה
מכבי: צירבאס כל הזמן מתחבק עם החבר'ה מהכוכב אחרי הפסדים, פצוע, מדוכא ולא מצליח לתפקד ברמה הכי בסיסית בהגנה, בואו נשחרר אותו
ווימס: פארטי טיים!
מכבי: ווימס וראד לא ממושמעים / מזיקים לקבוצה ואחד מהם גם יקר בטירוף, צריך אולי לשחרר אותם
אוהדים: בואנה ווימס וראד דופקים ת'ראש במועדונים, תתעוררו על עצמכם
מכבי: מה זהה.. עכשיו אנחנו בודקים אותו
ווימס: פיס פיס.. ראן
מכבי: צ'א-צ'ינג!
ווימס: וואלאק בחיים לא עישנתי סם זה הכל עלילה
רוי: בואנה זה כמו לשלוח עליו רוצחים שכירים!!
האדם הסביר: זה לא מעשה נעים, אבל אתה מגזים
רוי: אני לא מגזים, זה בול אותו דבר! מה אם המעסיק שלך היה בודק אותך אם אתה מפר איתו את החוזה מתוך ידיעה שכך אתה עושה ושזה יאפשר לו לפטר אותך??
האדם הסביר: אני אדם בוגר ואחראי, בעקרון הייתי בא בטענות לעצמי ששמתי את עצמי בסיטואציה הזאת כשיש כל כך הרבה אחריות על הכתפיים שלי כמפרנס
רוי: זה בגלל שאתה דביל! בגאצקיס הפסיכי, בגאצקיס הפסיכי, שלהלהלהלה!!
האדם הסביר:
בגאצקיס: אתה אמרת זה אני רצחת ילדה מרחת דם על מגפיים
האדם הסביר: בגאצקיס או זדורוב..?
רוי: מה זה משנה, רוסי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים