המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RomanR כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:אלו הנתונים היבשים, אבל אני כן חושב שהוא צריך להישאר
אני טועה או ששינית את דעתך?
סוג של, תמיד הייתי מסופק קצת לגביו וגם כתבתי את זה, אחרי הפסדים של מכבי הכף נטתה לכיוון השלילי, בדעה יותר צלולה אני נוטה לומר שהוא צריך להישאר.
אני עדיין לא חושב שצריך להשאיר אותו ב2 מיליון, אבל אני חושב שיהיה אפשר להגיע איתו לפשרה על פחות, הוא גם אמר שהוא רוצה להישאר.
הכי טוב אם יצליחו לפתוח את החוזה לכמה שנים על 1.5-1.7
שני מיליון זה באמת יותר מדי למכבי
כמו שהאוזמן אמר "תתפשר על 1.8 או שנשלח אותך לבדיקת סמים"
toja27 כתב:רק אגיד שאם מכבי ממשיכה איתו אז החוזה הוא 2 מיליון דולר אבל לא משלמת ביי אוט של 200 אלף דולר. אז זה יוצא 1.8 מיליון. אם היא לא ממשיכה ופוותחת לו חוזה חדש על 1.6 מיליון אז היא משלמת ביי אוט של 200 אלף פלוס ה1.6 מיליון ככה שזה יוצא אותו דבר. רק אומר .
אבל כמובן ישנה את האפשרות השלישית אוי האפשרות השלישית...
rc4991 כתב:RomanR כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:אני טועה או ששינית את דעתך?
סוג של, תמיד הייתי מסופק קצת לגביו וגם כתבתי את זה, אחרי הפסדים של מכבי הכף נטתה לכיוון השלילי, בדעה יותר צלולה אני נוטה לומר שהוא צריך להישאר.
אני עדיין לא חושב שצריך להשאיר אותו ב2 מיליון, אבל אני חושב שיהיה אפשר להגיע איתו לפשרה על פחות, הוא גם אמר שהוא רוצה להישאר.
הכי טוב אם יצליחו לפתוח את החוזה לכמה שנים על 1.5-1.7
שני מיליון זה באמת יותר מדי למכבי
כמו שהאוזמן אמר "תתפשר על 1.8 או שנשלח אותך לבדיקת סמים"
הוא אמר את זה?![]()
אני חולה עליו
איתי-שגב כתב:toja27 כתב:רק אגיד שאם מכבי ממשיכה איתו אז החוזה הוא 2 מיליון דולר אבל לא משלמת ביי אוט של 200 אלף דולר. אז זה יוצא 1.8 מיליון. אם היא לא ממשיכה ופוותחת לו חוזה חדש על 1.6 מיליון אז היא משלמת ביי אוט של 200 אלף פלוס ה1.6 מיליון ככה שזה יוצא אותו דבר. רק אומר .
אבל כמובן ישנה את האפשרות השלישית אוי האפשרות השלישית...
אני לא חושב שמכבי תשחרר אותו ואז תציע לו חוזה חדש.
היא פשוט תנסה לסגור איתו על חוזה חדש בעונה הבאה כשהחוזה הנוכחי עדיין תקף.
שועל כתב:טעיתי, לא יותר מ700-800 אלף
שועל כתב:שועל כתב:טעיתי, לא יותר מ700-800 אלף
500
שמואל1 כתב:די שועל. השחקן היחיד שמתפקד.
מצאת על מי ליפול.
שועל כתב:שמואל1 כתב:די שועל. השחקן היחיד שמתפקד.
מצאת על מי ליפול.
חשבתי שזה רק מקל, מתברר שזה כל מי שהופיע/מופיע בחתימה שלך
החציל האצטקי כתב:We knew he will score, but he didn't link the team
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים