המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:טוב נו, לא להשאיר וזהו
אדם כתב:לא נמאס לנו להיות הרואי חשבון של מכבי.
מה לא הבנו כבר שכסף זו לא הבעיה וזה סתם דברים שרצו שנחשוב והיה להם נוח?.
לנכבי לא חסר כסף ,לא חסר הכנסות גדולות,גם משיטת היורוליג החדשה שמכניסה למכבי הרבה כסף ,שלא לדבר על כל המנוים ספונסרים ועוד.
בכל מקרה שום דבר כלכלי לא אמור לגרום להישארות של גאודולוק להשפיע לרעה על עמדה אחרת או לגרום לחסכון בעמדה אחרת .
גם ככה אם מסתכלים,אמור לבוא שחקן במקום ווימס שאפשר להשקיע תכסף בווימס במנהל משחק ברכז ,זה דבר ראשון ,דבר שני לענדה 3 ,צריך ללכת על מילר של באמברג שחקן טוב מגוון וגם שומר לא רע.
לעמדות 4 5,צריך שחקן אחד כמו תאיס ועוד אחד כמו דאנסטון ,והשלישי אולי מילר אם חוזר לעצמו.
סגל של רכז זר אם ברצלונה או דרושפאקה מתפרקות מהסגלים ,אז וואנמיקר או רייס.
עמדה שתים גאודולוק.
עמדה שלוש מילר מבאמברג.
עמדה 4 מילר שלנו אם בריא.
סנטר דאנסטון או סנטר אתלטי אחר .מחליף דניאל תאייס .
להביא עוד גבוה מגוון לעמדה 4 וחצי.
זהו 7 זרים איכותיים.
ישראלים.
לאנדסברג כי אין ברירה,שחקן רע.
מקל ואוחיןן,שגב,פניני עונת פרישה,ולחשוב על הבאת כארם משעור,.
בלי קשר ,עוזר בליזר ,יפתח זיו,הבן של ליף,מתאזרח כגון האוול,הקלעי מהמכללות היהודי ברח לי שמו ,שנים מכל אלה לפי הסגל.
toja27 כתב:שועל כתב:טוב נו, לא להשאיר וזהו
למה? הוא סקורר מצוין . אני רק רוצה לדעת את הסיבות שלך עכשיו כדי להזכיר לך מאוחר יותר לפני שדעתך תהיה צלולה שוב ותרצה להמשיך איתו.
שועל כתב:toja27 כתב:שועל כתב:טוב נו, לא להשאיר וזהו
למה? הוא סקורר מצוין . אני רק רוצה לדעת את הסיבות שלך עכשיו כדי להזכיר לך מאוחר יותר לפני שדעתך תהיה צלולה שוב ותרצה להמשיך איתו.
זהו, זה נגמר. אני איתך עד הסוף בעניין הזה מעכשיו.
החציל האצטקי כתב:אדם יא קינג התגעגעתי
toja27 כתב:אדם כתב:לא נמאס לנו להיות הרואי חשבון של מכבי.
לנכבי לא חסר כסף ,לא חסר הכנסות גדולות,גם משיטת היורוליג החדשה שמכניסה למכבי הרבה כסף ,שלא לדבר על כל המנוים ספונסרים ועוד.
בכל מקרה שום דבר כלכלי לא אמור לגרום להישארות של גאודולוק להשפיע לרעה על עמדה אחרת או לגרום לחסכון בעמדה אחרת .
גם ככה אם מסתכלים,אמור לבוא שחקן במקום ווימס שאפשר להשקיע תכסף בווימס במנהל משחק ברכז ,זה דבר ראשון ,דבר שני לענדה 3 ,צריך ללכת על מילר של באמברג שחקן טוב מגוון וגם שומר לא רע.
לעמדות 4 5,צריך שחקן אחד כמו תאיס ועוד אחד כמו דאנסטון ,והשלישי אולי מילר אם חוזר לעצמו.
עמדה שתים גאודולוק.
עמדה שלוש מילר מבאמברג.
זהו 7 זרים איכותיים.
ישראלים.
בלי קשר ,עוזר בליזר ,יפתח זיו,הבן של ליף,מתאזרח כגון האוול,הקלעי מהמכללות היהודי ברח לי שמו ,שנים מכל אלה לפי הסגל.
לא נמאס כי זאת המציאות. אתה מחתים את גאודלוק על חוזה רציני לעונה הבאה תתכונן שזה יבוא על חשבון עמדות אחרות. וזה עוד בלי לדבר על המלכודת דבש שהוא שגורם לאט לאט אבל בטוח בטוח להיות תלוי בו התקפית ואז אתה מוצא ציטוט פעם אחר פעם כמו זה של יאניס סטרלניקס אחרי המשחק.
jol9 כתב:הוא צריך להישאר בכפוף להחלטה של איש המקצוע שיבנה את הקבוצה בעונה הבאה.
אם זה יהיה טרנקיירי, אז הוא זה שצריך להחליט על כך. לא האוהדים, לא ההנהלה ולא היכולת שלו בקבוצה מפורקת.
אדם כתב:toja27 כתב:אדם כתב:לא נמאס לנו להיות הרואי חשבון של מכבי.
עמדה שתים גאודולוק.
עמדה שלוש מילר מבאמברג.
זהו 7 זרים איכותיים.
ישראלים.
לא נמאס כי זאת המציאות. אתה מחתים את גאודלוק על חוזה רציני לעונה הבאה תתכונן שזה יבוא על חשבון עמדות אחרות. וזה עוד בלי לדבר על המלכודת דבש שהוא שגורם לאט לאט אבל בטוח בטוח להיות תלוי בו התקפית ואז אתה מוצא ציטוט פעם אחר פעם כמו זה של יאניס סטרלניקס אחרי המשחק.
הוכח כבר שהטענה הזו לא נכונה,הנה השנה הזו כהוכחה.
אין שום סיבה שהשארת גאודולוק בשכר הזה תפגע בעמדות אחרות ואין שום סיבה שגאודולוק יהיה הכח אש ההתקפי היחיד.
זה שנבנה פה סגל ובסוף מכל זה רק הוא מסוגל ליצר ולעשות סל זה לא אומר כלום ולא מוכיח כלום להיפך.
עובדה השנה היה אמור להיות לך,והיה לך את ווימס מליון וחצי,מילר ,צירבאס ,סמית ,וגאודלוק,כולם פה הרויחו מליון ומשו דולר ככה שכסף זו לא הבעיה ,ולא הכסף שיושקע בשחקן כזה או אחר זה מה שיפגע בעמדות אחרו.
מה שיפגע זה ששוב מי שיבנה את הקבוצה זה עשרה ידיים,זה שוב ללא כיוון וזה שוב בניסיון של החתמת גימיקים ושטיקים.
במקום שחקנים שצריכים להיות כא ומתאימים אחד לשני בסגל שיבנה ומתאימים לנו משלל תכונות למועדון כמו שלנו.
אין שום מניעה מלהשקיע בשחקן איקס מליון וחצי או יותר ולהביא שחקנים נוספים בשכר דומה.
סגל של זרים כמו רייס או וואנמיקר או מנהל משחק אחר ברמה גבוהה.
עמדה 2 גאודולוק.
עמדה שלושה מילר מבאמברג .
עמדה 4 מילר .
עמדה 5 תאיס ,שחקן סגנון דאנסטון,ועוד 4 וחצי.
roy1000 כתב:jol9 כתב:הוא צריך להישאר בכפוף להחלטה של איש המקצוע שיבנה את הקבוצה בעונה הבאה.
אם זה יהיה טרנקיירי, אז הוא זה שצריך להחליט על כך. לא האוהדים, לא ההנהלה ולא היכולת שלו בקבוצה מפורקת.
אני מציע לתת לבגאצקיס להחליט.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הוא צריך להישאר בכפוף להחלטה של איש המקצוע שיבנה את הקבוצה בעונה הבאה.
בגדול אני חושב שהגענו לכזה מקום, ששום שחקן שמשחק היום ושיש לו חוזה, לא צריך להיות בטוח במקומו,
וזה כולל את כולם.
אני חושב שמכבי תצטרך לשלם הרבה כסף לשחקנים שלא יישחקו בעונה הבאה אצלה, וזה צריך להיות חלק מתהליך ההבראה של המועדון.
זה קצת שונה ממה שחשבתי בעבר. למשל דווין סמית', הוא בוודאות לא שחקן בעייתי בשום צורה, ולכאורה אין בעיה להחזיק אותו בסגל, גם אם הוא משחק רק 15 דקות ורק ביורוליג.
אלא שהבעיה היא שהנוכחות של סמית', גורמת לאלה שבונים את הקבוצה, "לשכוח" את מצבו ואת ההיסטוריה שלו,
ולהתייחס אליו כמעט כשחקן מן המניין.
אם היה מסכים להישאר בתפקיד ובשכר של דרק בשנותיו האחרונות במכבי, אז בהחלט הייתי בעד, אבל זה לא המצב, ולכן עדיף בעיניי למכבי להתיר את החוזה שלו, ולשלם לו מה שמגיע לו ולסיים איתו את ההתקשרות.
זה נכון כמובן גם לגבי כל האחרים.
toja27 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הוא צריך להישאר בכפוף להחלטה של איש המקצוע שיבנה את הקבוצה בעונה הבאה.
בגדול אני חושב שהגענו לכזה מקום, ששום שחקן שמשחק היום ושיש לו חוזה, לא צריך להיות בטוח במקומו,
וזה כולל את כולם.
אני חושב שמכבי תצטרך לשלם הרבה כסף לשחקנים שלא יישחקו בעונה הבאה אצלה, וזה צריך להיות חלק מתהליך ההבראה של המועדון.
זה קצת שונה ממה שחשבתי בעבר. למשל דווין סמית', הוא בוודאות לא שחקן בעייתי בשום צורה, ולכאורה אין בעיה להחזיק אותו בסגל, גם אם הוא משחק רק 15 דקות ורק ביורוליג.
אלא שהבעיה היא שהנוכחות של סמית', גורמת לאלה שבונים את הקבוצה, "לשכוח" את מצבו ואת ההיסטוריה שלו,
ולהתייחס אליו כמעט כשחקן מן המניין.
אם היה מסכים להישאר בתפקיד ובשכר של דרק בשנותיו האחרונות במכבי, אז בהחלט הייתי בעד, אבל זה לא המצב, ולכן עדיף בעיניי למכבי להתיר את החוזה שלו, ולשלם לו מה שמגיע לו ולסיים איתו את ההתקשרות.
זה נכון כמובן גם לגבי כל האחרים.
אני חושב שגם לגבי שיחרור השחקנים מהסגל הנוכחי המאמן צריך להחליט. לא הנהלה שהוכיחה שבשנים האחרונות שהיא לא יודעת מה היא עושה. שיתפקדו כמו קבוצה נורמלית , ימנו מאמן ואת ההחלטות יקבל הוא.
אז לא יהיה לנו את "המחטפים וההברקות " של הקיץ בסגנון -וימס , צירבאס ומילר כי המאמן יגיע רק שיתחיל הקיץ (אלא אם זה מאמן פנוי כבר עכשיו שיוכל לקבל החלטות כבר לפני) אבל נתפקד כמו קבוצה נורמלית.
ההנהלה לא צריכה להחליט אם סמית, ראד או סילי ישוחררו וגם שגאודלוק יוחתם לעונה הבאה. זה תפקידו של המאמן ורצונו הבלעדי במיוחד כל עוד מוכח שלההנהלה אין מושג.
jol9 כתב:הוא צריך להישאר בכפוף להחלטה של איש המקצוע שיבנה את הקבוצה בעונה הבאה.
שועל כתב:jol9 כתב:הוא צריך להישאר בכפוף להחלטה של איש המקצוע שיבנה את הקבוצה בעונה הבאה.
הוא צריך לעזוב
שחקן אפס בלי אופי ובלי עמדה
שמואל1 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:הוא צריך להישאר בכפוף להחלטה של איש המקצוע שיבנה את הקבוצה בעונה הבאה.
הוא צריך לעזוב
תזכור את ההודעות שלך בעונה הבאה כשיביאו לך תואם מרקיז היינס במקומו.
שועל כתב:שמואל1 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:הוא צריך להישאר בכפוף להחלטה של איש המקצוע שיבנה את הקבוצה בעונה הבאה.
הוא צריך לעזוב
תזכור את ההודעות שלך בעונה הבאה כשיביאו לך תואם מרקיז היינס במקומו.
זה לא משנה. עם שניהם לא נגיע להישגים. מרקיז, עד כמה שאני נשמע גרוע עכשיו, הוא שחקן שלא כופה את עצמו על הקבוצה ומשחק בשטף שלה, וביום שהוא בא חם הוא יכול לסייע לנצח משחקים, והוא ניצח לנו משחק אחד גדול ביורוליג (נגד ריאל).
גאודלוק מפריע לכל הקבוצה, משתלט על המשחק ומפסיד אותו.
עם סלים קשים לא מנצחים משחקים, עם קבוצתיות ומשחק מסודר מגיעים למצבים יותר נוחים ואין משמעות לזה שהוא יודע לקלוע סלים קשים עד הרבע הרביעי.
מצידי שיחזירו את פארגו, מוגבל התקפית אבל משפיע מאוד על המשחק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים