איתי-שגב כתב:דווקא אם מדברים על ליאב הייתי מדגיש את הקצר.
גבר אתה 1.40
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:דווקא אם מדברים על ליאב הייתי מדגיש את הקצר.
LIAV10 כתב:איתי-שגב כתב:דווקא אם מדברים על ליאב הייתי מדגיש את הקצר.
גבר אתה 1.40
"אנדראה טרינקיירי לא יגיע למכבי תל אביב. ראית איך הם נראים? רק צרות, עוד צרות ושוב צרות. הוא לא רוצה את זה". ככה סיפר גורם בשדרה הניהולית של באמברג בשיחה עם ONE רגע אחרי שהגרמנים התעללו אמש (חמישי) בצהובים עם ניצחון 75:90
שמואל1 כתב:בגאצקיס נזף באלכסנדר. סמית': "לא קל בלי ווימס"
מכבי ת"א שוב איכזבה בהפסד 90:75 לבאמברג. לנדסברג ביקש יותר דקות ביורוליג, אך מיעט לשחק גם הפעם. הפורוורד עשוי להירשם לי-ם: "אסור לנו לבכות אחרי כל הפסד"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 36134.html
RomanR כתב:שמואל1 כתב:בגאצקיס נזף באלכסנדר. סמית': "לא קל בלי ווימס"
מכבי ת"א שוב איכזבה בהפסד 90:75 לבאמברג. לנדסברג ביקש יותר דקות ביורוליג, אך מיעט לשחק גם הפעם. הפורוורד עשוי להירשם לי-ם: "אסור לנו לבכות אחרי כל הפסד"
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 36134.html
כשלנדסברג ישחק כמו שחקן יורוליג או כמו שחקן בכלל, יקבל דקות. כרגע הוא מסריח את הפרקט מרגע שעולה
RomanR כתב:דווקא עניין המאמן הוא חשוב, לאו דווקא בגלל היותו מאמן מצויין או לא, אלא בשל היותו אוטוריטה מספקת בשביל לא לקבל תכתיבים מההנהלה. הסבירות שיחליפו את ניקולה, לדאבונו של מזרחי, היא לא גבוהה. לפי מה שקראתי בזמנו, מזרחי דוחף להחלפתו של וויצ'יץ' בגרשון, אז לא בטוח מה יותר טוב
MTA2311 כתב:RomanR כתב:דווקא עניין המאמן הוא חשוב, לאו דווקא בגלל היותו מאמן מצויין או לא, אלא בשל היותו אוטוריטה מספקת בשביל לא לקבל תכתיבים מההנהלה. הסבירות שיחליפו את ניקולה, לדאבונו של מזרחי, היא לא גבוהה. לפי מה שקראתי בזמנו, מזרחי דוחף להחלפתו של וויצ'יץ' בגרשון, אז לא בטוח מה יותר טוב
זאת בדיוק הנקודה. מאמן לא יכול להיות אוטוריטה מול ההנהלה, זה כבר כמעט לא קיים בספורט המקצועני וזה בטח לא יכול לקרות במכבי. צריך חוצץ. צריך מנהל מקצועי.
החציל האצטקי כתב:מי?
RomanR כתב:MTA2311 כתב:RomanR כתב:דווקא עניין המאמן הוא חשוב, לאו דווקא בגלל היותו מאמן מצויין או לא, אלא בשל היותו אוטוריטה מספקת בשביל לא לקבל תכתיבים מההנהלה. הסבירות שיחליפו את ניקולה, לדאבונו של מזרחי, היא לא גבוהה. לפי מה שקראתי בזמנו, מזרחי דוחף להחלפתו של וויצ'יץ' בגרשון, אז לא בטוח מה יותר טוב
זאת בדיוק הנקודה. מאמן לא יכול להיות אוטוריטה מול ההנהלה, זה כבר כמעט לא קיים בספורט המקצועני וזה בטח לא יכול לקרות במכבי. צריך חוצץ. צריך מנהל מקצועי.
מקבל את זה, אבל הסיכוי שהפדרמנים יודו בטעותם ויחליפו את וויצ'יץ' או לחלופין יתנו לו שקט תעשייתי ולהחליט לבד (או עם המאמן) נמוך מהסיכוי לשלום במזרח התיכון, אז...
MTA2311 כתב:ראיתי שהתחילו קצת דיונים על מאמן אבל לא זוכר איפה זה היה אז אכתוב כאן.
לא צריך לעניין אף אחד מי יהיה המאמן. הדהר היחיד שצריך לעניין זה מי יהיה הgm. אם לא יהיה כזה (ולא יהיה) אז הכל ימשיך להתנהל באותה צורה בדיוק.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ראיתי שהתחילו קצת דיונים על מאמן אבל לא זוכר איפה זה היה אז אכתוב כאן.
לא צריך לעניין אף אחד מי יהיה המאמן. הדהר היחיד שצריך לעניין זה מי יהיה הgm. אם לא יהיה כזה (ולא יהיה) אז הכל ימשיך להתנהל באותה צורה בדיוק.
הדהר
זהו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ראיתי שהתחילו קצת דיונים על מאמן אבל לא זוכר איפה זה היה אז אכתוב כאן.
הדהר
זהו
תרומתך לפורום קריטית
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים