ההנהלה הכושלת V2 - צעדים בעקבות תצוגת הנפל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ההנהלה הכושלת V2 - צעדים בעקבות תצוגת הנפל

הודעהעל ידי שועל » 03 פברואר 2017, 14:35

jol9 כתב:
RomanR כתב:
שמואל1 כתב:בגאצקיס נזף באלכסנדר. סמית': "לא קל בלי ווימס"
מכבי ת"א שוב איכזבה בהפסד 90:75 לבאמברג. לנדסברג ביקש יותר דקות ביורוליג, אך מיעט לשחק גם הפעם. הפורוורד עשוי להירשם לי-ם: "אסור לנו לבכות אחרי כל הפסד"

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 36134.html

כשלנדסברג ישחק כמו שחקן יורוליג או כמו שחקן בכלל, יקבל דקות. כרגע הוא מסריח את הפרקט מרגע שעולה

לזכותו ייאמר שהוא סקורר וקלעי, ושחקנים כאלה צריכים דקות וביטחון.

די נו. אתה כבר תקופה ארוכה מנסה להגן עליו. הוא מקבל וקיבל דקות ולא הצדיק את זה. לשחרר וזהו. צריך לנקות את הקבוצה הזו מכל מה שנשאר בה מהשנתיים האחרונות.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי RomanR » 03 פברואר 2017, 14:51

ברצלונה ממשיכה להביא שחקנים, ורק אצלנו עסוקים בלהדליף שטויות לעיתונאים
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 פברואר 2017, 14:53

RomanR כתב:ברצלונה ממשיכה להביא שחקנים, ורק אצלנו עסוקים בלהדליף שטויות לעיתונאים

אנחנו לא צריכים חיזוק
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי הצופה » 03 פברואר 2017, 14:55

Holiday_Armadillo כתב:
RomanR כתב:ברצלונה ממשיכה להביא שחקנים, ורק אצלנו עסוקים בלהדליף שטויות לעיתונאים

אנחנו לא צריכים חיזוק

יש לנו סגל עמוק
הצופה

הודעהעל ידי RomanR » 03 פברואר 2017, 14:56

הצופה כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אנחנו לא צריכים חיזוק

יש לנו סגל עמוק

אחרי יום ראשון בהחלט יהיה לנו משהו עמוק, וזה לא יהיה סגל :sorry
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי jol9 » 03 פברואר 2017, 15:22

MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:מי?

בלאט

RomanR כתב:
MTA2311 כתב:
RomanR כתב:דווקא עניין המאמן הוא חשוב, לאו דווקא בגלל היותו מאמן מצויין או לא, אלא בשל היותו אוטוריטה מספקת בשביל לא לקבל תכתיבים מההנהלה. הסבירות שיחליפו את ניקולה, לדאבונו של מזרחי, היא לא גבוהה. לפי מה שקראתי בזמנו, מזרחי דוחף להחלפתו של וויצ'יץ' בגרשון, אז לא בטוח מה יותר טוב

זאת בדיוק הנקודה. מאמן לא יכול להיות אוטוריטה מול ההנהלה, זה כבר כמעט לא קיים בספורט המקצועני וזה בטח לא יכול לקרות במכבי. צריך חוצץ. צריך מנהל מקצועי.

מקבל את זה, אבל הסיכוי שהפדרמנים יודו בטעותם ויחליפו את וויצ'יץ' או לחלופין יתנו לו שקט תעשייתי ולהחליט לבד (או עם המאמן) נמוך מהסיכוי לשלום במזרח התיכון, אז...

מסכים, זה לא יקרה.

אור, יש לך חום?

בלאט?? אתה??
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 פברואר 2017, 15:24

שועל כתב:
jol9 כתב:
RomanR כתב:
שמואל1 כתב:בגאצקיס נזף באלכסנדר. סמית': "לא קל בלי ווימס"
מכבי ת"א שוב איכזבה בהפסד 90:75 לבאמברג. לנדסברג ביקש יותר דקות ביורוליג, אך מיעט לשחק גם הפעם. הפורוורד עשוי להירשם לי-ם: "אסור לנו לבכות אחרי כל הפסד"

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 36134.html

כשלנדסברג ישחק כמו שחקן יורוליג או כמו שחקן בכלל, יקבל דקות. כרגע הוא מסריח את הפרקט מרגע שעולה

לזכותו ייאמר שהוא סקורר וקלעי, ושחקנים כאלה צריכים דקות וביטחון.

די נו. אתה כבר תקופה ארוכה מנסה להגן עליו. הוא מקבל וקיבל דקות ולא הצדיק את זה. לשחרר וזהו. צריך לנקות את הקבוצה הזו מכל מה שנשאר בה מהשנתיים האחרונות.

אני אומר רק שאם הוא משחק דקה פה ודקה שם, אז קשה לצפות לתפוקה ממנו.
זה לא קשור לזה שהוא כבר ארבע או חמש שנים בקבוצה והוא רחוק מאוד ממה שחשבנו שיוכל להיות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 פברואר 2017, 15:51

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:מי?

בלאט

RomanR כתב:
MTA2311 כתב:
RomanR כתב:דווקא עניין המאמן הוא חשוב, לאו דווקא בגלל היותו מאמן מצויין או לא, אלא בשל היותו אוטוריטה מספקת בשביל לא לקבל תכתיבים מההנהלה. הסבירות שיחליפו את ניקולה, לדאבונו של מזרחי, היא לא גבוהה. לפי מה שקראתי בזמנו, מזרחי דוחף להחלפתו של וויצ'יץ' בגרשון, אז לא בטוח מה יותר טוב

זאת בדיוק הנקודה. מאמן לא יכול להיות אוטוריטה מול ההנהלה, זה כבר כמעט לא קיים בספורט המקצועני וזה בטח לא יכול לקרות במכבי. צריך חוצץ. צריך מנהל מקצועי.

מקבל את זה, אבל הסיכוי שהפדרמנים יודו בטעותם ויחליפו את וויצ'יץ' או לחלופין יתנו לו שקט תעשייתי ולהחליט לבד (או עם המאמן) נמוך מהסיכוי לשלום במזרח התיכון, אז...

מסכים, זה לא יקרה.

אור, יש לך חום?

בלאט?? אתה??

אני לא מחזיק ממנו בתור מאמן, ואני חושב שהוא מתאים בהרבה לתפקיד ניהולי. פוליטיקאי, מכיר את השוק ויכול לעמוד בלחצים. אני גם ככה די בטוח שהוא יחזור למועדון בקרוב, אז מעדיף שלעמדה הזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 פברואר 2017, 15:51

MTA2311 כתב:בלאט

האופציה הזאת לא קיימת. בוא נדבר על דברים ראליים. אנחנו צריכים קבוצה טובה בשנה הבאה. עם מי עושים את זה?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 פברואר 2017, 15:57

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:בלאט

האופציה הזאת לא קיימת. בוא נדבר על דברים ראליים. אנחנו צריכים קבוצה טובה בשנה הבאה. עם מי עושים את זה?

אז פה אני לא מסכים איתך. אני חושב שזאת אופציה ריאלית ביותר. לא רואה אותו נשאר בטורקיה ואני חושב שהוא מיצה את הטיולים ברחבי היבשת. הרבה יותר סביר שהוא יחזור בתור מאמן אמנם, אבל ככה או ככה זה יקרה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי RomanR » 03 פברואר 2017, 15:57

MTA2311 כתב:
אני לא מחזיק ממנו בתור מאמן, ואני חושב שהוא מתאים בהרבה לתפקיד ניהולי. פוליטיקאי, מכיר את השוק ויכול לעמוד בלחצים. אני גם ככה די בטוח שהוא יחזור למועדון בקרוב, אז מעדיף שלעמדה הזאת.

האמת שגם לדעתי בלאט יכול להתאים הרבה יותר לתפקיד של GM. הבעיה שהאגו שלו כנראה לא יתן לו "להדרדר" לעמדה כזאת, כשהוא עוד באמת ובתמים מאמין שמישהו ירצה אותו ב-NBA.
אני לא חושב שהוא לא ראלי לשנה הקרובה, אם דאצ'קה באמת תרד ליורוקאפ לא רואה אותו ממשיך שם. אם כבר מציבים אותו בצורה כלשהי בתור GM, לדעתי מי שצריך להיות המאמן הראשי תחתיו, ואולי אני בדעת מיעוט פה, זה דן שמיר. הוא מכיר את המערכת, יש לו ניסיון אירופאי, ואני מאוד מעריך את מה שהוא עושה העונה
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 פברואר 2017, 16:04

RomanR כתב:
MTA2311 כתב:

האמת שגם לדעתי בלאט יכול להתאים הרבה יותר לתפקיד של GM. הבעיה שהאגו שלו כנראה לא יתן לו "להדרדר" לעמדה כזאת, כשהוא עוד באמת ובתמים מאמין שמישהו ירצה אותו ב-NBA.
אני לא חושב שהוא לא ראלי לשנה הקרובה, אם דאצ'קה באמת תרד ליורוקאפ לא רואה אותו ממשיך שם. אם כבר מציבים אותו בצורה כלשהי בתור GM, לדעתי מי שצריך להיות המאמן הראשי תחתיו, ואולי אני בדעת מיעוט פה, זה דן שמיר. הוא מכיר את המערכת, יש לו ניסיון אירופאי, ואני מאוד מעריך את מה שהוא עושה העונה

לא מחזיק מדן שמיר. הייתי שמח לראות אותו במערכת (במקום אבי), אבל לא חושב שהוא מאמן ראשי ברמת יורוליג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 03 פברואר 2017, 16:33

אור זה קצת מרגיש שהויכוח הוא קוסמטי...אם בלאט יגיע הוא ידרוש לשלוט על מי בא כמה ולמה..סוג של GM בעמדת המאמן אתה פשוט לא אוהב אותו בעמדה הזו..
לדעתי בלאט יחד עם דנשה בתור עוזר/ סקאוט זה באמת צוות טוב...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 פברואר 2017, 16:36

זה צוות אדיר, לא "טוב".
אגב, לא יפתיע אותי בכלל לראות את גודס ושטיין חוזרים יחד עם דייויד. (אם כבר בחלומות עסקינן, אז למה לא)
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 03 פברואר 2017, 16:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי איתי-שגב » 03 פברואר 2017, 16:36

לא רוצה את בלאט.
יבקש הרבה כסף, יקבל הרבה כסף, עדיין ביחסים לא טובים עם הפדרמנים(נראלי), ממלא לא יקבל חופש פעילות.
שיביאו מישהו חדש למערכת. טרינקיירי, ברצוקאס.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 פברואר 2017, 16:36

my man כתב:אור זה קצת מרגיש שהויכוח הוא קוסמטי...אם בלאט יגיע הוא ידרוש לשלוט על מי בא כמה ולמה..סוג של GM בעמדת המאמן אתה פשוט לא אוהב אותו בעמדה הזו..
לדעתי בלאט יחד עם דנשה בתור עוזר/ סקאוט זה באמת צוות טוב...

ממש לא קוסמטי. מאמן היום לא יכול להיות גם gm. למה מכבי צריכה להמציא את הגלגל? בכל מקום הסמכויות פוצלו ויש לכך סיבות ברורות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 פברואר 2017, 16:37

איתי-שגב כתב:לא רוצה את בלאט.
יבקש הרבה כסף, יקבל הרבה כסף, עדיין ביחסים לא טובים עם הפדרמנים(נראלי), ממלא לא יקבל חופש פעילות.

שאראס ודן שמיר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי איתי-שגב » 03 פברואר 2017, 16:38

החציל האצטקי כתב:

שאראס ודן שמיר.

רציתי להגיד שאראס אבל לא היה לי כוח שיקפצו עליי.
דן שמיר מושלם לעמדת עוזר המאמן.
גם יכול להיות סקאוט.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 פברואר 2017, 16:39

החלום שלי:

GM- דיוויד בלאט
מאמן- שאראס/טרינקיירי
עוזר- דן שמיר
סקאוט- שי האוזמן
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 03 פברואר 2017, 16:39

החציל האצטקי כתב:

שאראס ודן שמיר.

לא מחזיק משאראס יותר מדי,עוד לא ראיתי ממנו משהו. אבל יש לי הרגשה שההנהלה תלך דווקא עליו. בתור אדם שהביא למועדון תארים ואהוב על ידי הקהל
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], שמוליק ו־10 אורחים