המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:האמת אני לא מופתע מהמצב ואני האמנתי שאנחנו נלחם רק על המקום השני, שמחתי לקבל את ברצלונה כי ידעתי שכמו שהם יכולים לנצח אותנו בת"א הם יכולים לנצח במקומות אחרים, נקווה שזה יצליח.
אגב מישהו שאל על הטופ 16 ב-2002, זה היה פשוט טופ 16 מדהים, רק הראשונה מגיעה לפיינל פור, מכבי כבר אבדו תקווה, וביום רביעי ויטוריה כנגד כל הסיכויים נצחה את צסק"א ובעצם היה משחק על כל הקופה, היינו אמורים לנצח ב-5 בספרד, לפני המשחק יותר התעסקו באבטחה ויואב ספר אמר שהם רוצים לשמח את עם ישראל כי זה היה יום אחרי יום העצמאות , אחד המשחקי חוץ הגדולים ביותר בתולדות מכבי :
החל משניה 17 תשמעו את הקול...מדהים
קובי כתב:where is the love? כתב:האמת אני לא מופתע מהמצב ואני האמנתי שאנחנו נלחם רק על המקום השני, שמחתי לקבל את ברצלונה כי ידעתי שכמו שהם יכולים לנצח אותנו בת"א הם יכולים לנצח במקומות אחרים, נקווה שזה יצליח.
אגב מישהו שאל על הטופ 16 ב-2002, זה היה פשוט טופ 16 מדהים, רק הראשונה מגיעה לפיינל פור, מכבי כבר אבדו תקווה, וביום רביעי ויטוריה כנגד כל הסיכויים נצחה את צסק"א ובעצם היה משחק על כל הקופה, היינו אמורים לנצח ב-5 בספרד, לפני המשחק יותר התעסקו באבטחה ויואב ספר אמר שהם רוצים לשמח את עם ישראל כי זה היה יום אחרי יום העצמאות , אחד המשחקי חוץ הגדולים ביותר בתולדות מכבי :
החל משניה 17 תשמעו את הקול...מדהים
משחק פשוט אדיר !
למי שלא מכיר, או רוצה להתרפק - פשוט חובה ! אחד המשחקים הגדולים ביותר בכל הזמנים של מכבי בחוץ ובכלל, נגד קבוצה חזקה מאוד, שכללה בין היתר את לואיס סקולה, אנדראס נוצ'יוני ודיאן טומשביץ'.
מכבי פשוט פירקה להם את הצורה. אנטוני פארקר במשחק אדיר של 21 נקודות, שארפ עם 20 וחוסיין בשוק, שהיה דיי פושר במהלך העונה, פשוט קנה לו במשחק הזה חוזה לעונה נוספת עם שליטה מתחת לסלים ודאבל דאבל של 14 ו-11 קרשים.
היה כיף לראות שוב. תודה על הלינק לסרטון.
where is the love? כתב:אומרים שתמונה אחת שווה אלף מילים, ובכן הקליפ הזה גם שווה אלף מילים עם לא יותר, הנה מה שמחכה לנו מחר:
שיהיה בהצלחה בעזרת השם!
LIAV10 כתב:מישהו מכיר תרופות סבתא לכאבי גרון?
צריך להיות בריא היום ב-21:00
where is the love? כתב:LIAV10 כתב:מישהו מכיר תרופות סבתא לכאבי גרון?
אתה יכול לשתות תה עם לימון ואולי גם דבש.
אם במקרה יש לך אפשרות לקנות למוסין זה גם יכול לעזור, אתה לוקח סוכריה כזאת לפני המשחק ולדעתי זה יעזור לך.
אגב ליאב זה מזכיר לי את המשחק מול סיינה כאן בבית לפני שנתיים, כאב לי הגרון וכל הזמן אמרתי, למשחק החשוב של העונה אני מגיע בלי קול (אז היינו צריכים לנצח את סיינה ביותר מ-4 ברבע השלישי היה שיווין נדמה לי אבל אז מכבי דרסו ושברו שיא נקודות ברבע אחד, זה היה פשוט מדהים!)
בכל אופן אני הגעתי למשחק והגרון היה פתאום בסדר, אז התרופה הכי טובה הוא פשוט להגיע למשחק לחכות לשריקת הפתיחה ואז זה יעבור לך!
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו מכיר תרופות סבתא לכאבי גרון?
שום
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:מישהו מכיר תרופות סבתא לכאבי גרון?
שום
אני מעדיף שלא לגרום לחצי היכל להתעלף חחח
יוסי22 כתב:קצת שקט פה בשביל שעה וחצי לפני המשחק שיכריע את גורל העונה של מכבי לפחות בשלב הזה שלה .
מכבי חייבת ויכולה לנצח ביותר מ-8 , הפעם כבר באמת לא יתקבלו תירוצים כשמכבי מתכוננת מיום ראשון למשחק ואין שחקנים פצועים שלא בסגל למעט ג'ייימס שהתרומה שלו ביורוליג שולית .
אני מקווה שנראה את סופו שראינו מול לובליאנה כשהוא משחק חזק פנימה כשנראה שהוא מתחיל להתגבר על הפציעה ולא פחות חשוב שבלאט יתן לאליהו הרבה מאוד דקות הערב כי זה משחק שתפור על ליאור , משחק בהיכל במשחק שצריך הפרש אין כמו ליאור לסייים מתפרצות ולתת למכבי את הבריחה כבר בפתיחה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־25 אורחים