הוא מקרה ממש מעניין. אין לו שום סיכוי כרול פלייר בNBA. הוא לא איזה 3&D שיעלה מהספסל. הוא פלור ג'נרל, ואף אחד לא יתן לו לעשות את זה שם. תן לו להוביל קבוצה באירופה והוא יפרח.
ההיילייטס שלו ביוטיוב מעניינים אבל כבר היו לי לא מעט ויכוחים איתך לעניין שחקנים שמשחקים בדיליג והסוויץ שלהם לאירופה. כמובן גם שאני לא יכול להתבסס על סרטוני היילייטס מהיוטיוב, אבל ממה שראיתי אהבתי מאוד את סגנון המשחק, כזה סגנון אני רוצה שיהיה לשחקן במכבי וכבר שנים אין שחקן כזה בקבוצה, כאמור עם הזהירות שנקטתי בה לעיל. אני עדיין בדעה שלא מומלץ להמר על שחקן לא מוכח כמנהל המשחק הבא של מכבי. אולי כרכז זר מחליף, אבל לזה כבר יש השלכות שליליות אחרות, כמו דילול או מיגור שחקן ישראלי בעמדת הגארד
אני מקבל את מה שאתה אומר, ומצד שני אני לא אוהב את שוק הרכזים באירופה. יש המון שחקנים בינוניים/אחרי השיא ואין מישהו שאפשר לשים עליו את האצבע ולהגיד שהוא זה שיהיה הדבר הבא.
ללכת על שחקן עם נסיון בינלאומי (נבחרת קנדה), ניסיון (מוצלח כשיהיה) כרול-פלייר בNBA וקריירת קולג'ים משכנעת זה הימור שאפשר לקחת, כל עוד מדובר בשחקן מתאים ובונים איתו קבוצה מתאימה. זה לא רכז מחליף. זה רכז מוביל שאתה יכול לתת לו את הקבוצה ולשים סביבו הרבה כשרון כדי שיריץ את העסק.
החציל האצטקי כתב:אני מקבל את מה שאתה אומר, ומצד שני אני לא אוהב את שוק הרכזים באירופה. יש המון שחקנים בינוניים/אחרי השיא ואין מישהו שאפשר לשים עליו את האצבע ולהגיד שהוא זה שיהיה הדבר הבא.
ללכת על שחקן עם נסיון בינלאומי (נבחרת קנדה), ניסיון (מוצלח כשיהיה) כרול-פלייר בNBA וקריירת קולג'ים משכנעת זה הימור שאפשר לקחת, כל עוד מדובר בשחקן מתאים ובונים איתו קבוצה מתאימה. זה לא רכז מחליף. זה רכז מוביל שאתה יכול לתת לו את הקבוצה ולשים סביבו הרבה כשרון כדי שיריץ את העסק.
אתה באמת מאמין שהוא יכול להוביל קבוצה כמו מכבי תל אביב, לא רק אינדיבידואלית אלא גם לשדרג אותה קבוצתית ביורוליג? אני סקפטי. הייתי שמח לראות שחקן שהוא קלף מוכח ברמות הכי גבוהות, ואם ניתן להביא את הבחור כבק אפ, מה טוב. אבל מה זה משנה, אני בספק אם מר אבן ולהקתו בכלל שמעו על השחקן.
למה ריאן קלי הלך לחתום במיין בדי-ליג, במקום לשחק כאן? הוא שחקן מצויין. למה שלא נביא שחקן מצויין, בעמדה שבה אין לנו כלום, במקום לבזבז מקומות לליגה על דווין סמית' המושתן?
החציל האצטקי כתב:למה ריאן קלי הלך לחתום במיין בדי-ליג, במקום לשחק כאן? הוא שחקן מצויין. למה שלא נביא שחקן מצויין, בעמדה שבה אין לנו כלום, במקום לבזבז מקומות לליגה על דווין סמית' המושתן?
שיביאו אותו ועוד גבוה. או שמילר עדיין חי?
המשחק האחרון של מילר היה מול ריאל לפני למעלה מ-3 שבועות. אמרו שהוא ייעדר שבועיים...
אף שחקן ברשימה הזאת לא יעזור לנו לעבור שלב, שחקן כמו היקסון יכול רק לעזור לנו בלא להתבזות עד סוף העונה. ואגב אני לא מבין למה מדברים על שחקן רק ליורוליג, שירשמו גבוה נוסף לליגה בזמן שמילר ישחק רק בירוליג ברגע שיחזור, לא צריך להעמיס עליו יותר מידי, עדיף שיהיה בריא לעונה הבאה.