המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אגב, אני רואה סיכוי מסויים שהם (או קבוצה שתיקח אותו בטרייד) חותכים אותו עוד לפני הדד ליין. אחדשיודע, אתה איתי?
אחדשיודע כתב:סקרמנטו? לא, אין להם למה.
קבוצה שתקבל אותו בטרייד (אם וכאשר)? אין לדעת.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:סקרמנטו? לא, אין להם למה.
קבוצה שתקבל אותו בטרייד (אם וכאשר)? אין לדעת.
ייגר מחרבן עליו.
אם הם יעשו איזשהו טרייד (ואני לא רואה אותם דוממים עד הדד-ליין) ויגיעו למצב שהם צריכים להפטר משחקנים, אז עומרי גבוה ברשימה.
jay כתב:אז בגלל זה הוא לא מגן על התואר...
שועל כתב:יוגי פרל קיבל חוזה לשנתיים מדאלאס
rc4991 כתב:שועל כתב:יוגי פרל קיבל חוזה לשנתיים מדאלאס
קודם מקל, עכשיו יוגי
מה קיובן רוצה מהרכזים שלנו?
הקינגס חסרו פעם נוספת את עומרי כספי, שהפציעה בגיד אכילס ממנה הוא סובל הולכת ומסתבכת. כספי החמיץ את 12 המשחקים האחרונים של הקבוצה, וככל הנראה לא יחזור גם בקרוב. על פי ההערכה העדכנית של רופאי סקרמנטו, הוא עלול לחזור לפעילות רק אחרי פגרת האולסטאר. זאת בניגוד להערכות של כספי עצמו, שטען לפני כמה ימים שהוא אמור לחזור לשחק במהלך סוף השבוע.
"אני לא חושב שנראה את עומרי על המגרש לפני החזרה מהאולסטאר", אמר מאמן הקינגס דייב ייגר. "זה יכול להשתנות, אבל אני מעדיף שנהיה שמרנים איתו ונחזיר אותו לתלם לאט לאט".
לילה סוער עבר על גולדן סטייט. הווריירס הפסידו הבוקר (ראשון) 109:106 לסקרמנטו אחרי הארכה, במשחק עצבני שהוכרע לטובת הקינגס רק אחרי סדרת החטאות לא אופיינית של סטף קרי במאני-טיים, כולל ליי-אפ חופשי לחלוטין 4.5 שניות לסיום ההארכה שיכול היה להעביר את היתרון לצד של הווריירס. "פשוט החטאתי את זה. קשה להפסיד, בטח בצורה הזאת", אמר קרי הכעוס בסיום.
הווריירס שוב מגלים סימנים מדאיגים במשחקים מהסוג הזה. בסך הכל, מאזנם מפתיחת העונה במשחקים שנגררו להארכה הוא 3:0. "לקחנו הרבה זריקות קשות וזה הפך את ההגנה שלנו לפגיעה. היו לנו 22 אסיסטים במשחק עם הארכה, ובמשחק הקודם היו לנו 38 במשחק שהוכרע בזמן החוקי. זה אומר שלא הנענו את הכדור כמו השצריך, ששיחקנו בלי תכלית. אני חושב שזה היה אחד המשחקים הכי גרועים שלנו העונה. ממש לא זיהיתי את הקבוצה שלי".
עוד בגולדן סטייט: דריימונד גרין מתגייס באופן מפתיע למדי לטובת לברון בעימות המתוקשר שלו עם צ'ארלס בארקלי. בין גרין ללברון ישנה מתיחות מאז הפלייאוף העונה שעברה, וגם העונה הם לא הפגינו יותר מדי חיבה אחד לשני במפגשים בין הקבוצות. אבל הפעם גרין התייצב לימינו של לברון, ואמר אמש ל'מרקורי ניוז': "בארקלי מדבר הרבה ביחס לאחד שמעולם לא זכה באליפות. נראה לי שאין לו את הסמכות לנתח את קליבלנד, שהיא האלופה. שאק יכול לנתח את האלופה. קני סמית' יכול לנתח את האלופה. גם ארני ג'ונסון. אבל בארקלי? כשמדברים על קליבלנד, הוא צריך לשתוק".
יש לציין שבארקלי השניא את עצמו בשנים האחרונות גם על גולדן סטייט עם שלל עקיצות נגדה, כולל האמירה הזכורה: "קבוצה שמתבססת על שלשות כמוה לעולם לא תזכה באליפות".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים