המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:jol9 כתב:arel123 כתב:שומרים על ריכוז: על נושאי הדגל בקו האחורי בי-ם ובמכבי
הם באים אחד על חשבון השני ושונים זה מזה בסגנונות, אבל את התרומה שלהם לקבוצה לא ניתן לכמת. יותם הלפרין ובר טימור באדום וגל מקל ויוגב אוחיון בצהוב הם נושאי הדגל בקו האחורי במפגש בין מכבי לי-ם (21:00, 5SPORT). מי מבין הצמדים יותר משמעותי?
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 36243.html
בסה"כ מקל-אוחיון זה הקטשפר המודרניים. הדילמה היחידה שלי היא להחליט מי זה מי.
אני נוטה לאוחיון = קטש בזכות יכולת הקליעה.
יותר מזכיר לי את ג'מצ'י
yanay21 כתב:גם אם אני מקבל כרטיס חינם, על הפרקט, לוקחים אותי שק קמח מרחביה עד למלחה, ומשלמים לי כדי שאצפה, לא הייתי הולך לראות את המשחק הזה
roy1000 כתב:yanay21 כתב:גם אם אני מקבל כרטיס חינם, על הפרקט, לוקחים אותי שק קמח מרחביה עד למלחה, ומשלמים לי כדי שאצפה, לא הייתי הולך לראות את המשחק הזה
זה בערך כמו לקנות כרטיס לאונס של חברה שלך.
yanay21 כתב:גם אם אני מקבל כרטיס חינם, על הפרקט, לוקחים אותי שק קמח מרחביה עד למלחה, ומשלמים לי כדי שאצפה, לא הייתי הולך לראות את המשחק הזה
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:גם אם אני מקבל כרטיס חינם, על הפרקט, לוקחים אותי שק קמח מרחביה עד למלחה, ומשלמים לי כדי שאצפה, לא הייתי הולך לראות את המשחק הזה
מלחה?
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:גם אם אני מקבל כרטיס חינם, על הפרקט, לוקחים אותי שק קמח מרחביה עד למלחה, ומשלמים לי כדי שאצפה, לא הייתי הולך לראות את המשחק הזה
מלחה?
יש שכונה בשם מלחה, זה לא רק האולם
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:גם אם אני מקבל כרטיס חינם, על הפרקט, לוקחים אותי שק קמח מרחביה עד למלחה, ומשלמים לי כדי שאצפה, לא הייתי הולך לראות את המשחק הזה
מלחה?
שמחה שלא ידעתי שום דבר על העיר המחליאה הזאת
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:גם אם אני מקבל כרטיס חינם, על הפרקט, לוקחים אותי שק קמח מרחביה עד למלחה, ומשלמים לי כדי שאצפה, לא הייתי הולך לראות את המשחק הזה
מלחה?
לא הכרת את החלקים הטובים
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מלחה?
לא הכרת את החלקים הטובים
כל כך קל
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
לא הכרת את החלקים הטובים
כל כך קל
בפירוש כן![]()
מה, אם חני אומרת לך "כרמל, אני שלך, קחי אותי, אבל גרים בירושלים", לא קונה?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמחה שלא ידעתי שום דבר על העיר המחליאה הזאת
לא הכרת את החלקים הטובים
כל כך קל
בפירוש כן![]()
אני המשכתי הלאה כבר מזמן
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
לא הכרת את החלקים הטובים
כל כך קל
בפירוש כן![]()
אני המשכתי הלאה כבר מזמן
כבר שרפת את המחברת שמורכבת מכל ההודעות שהיא כתבה עם השם שלך?
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל כך קל
בפירוש כן![]()
אני המשכתי הלאה כבר מזמן
*דקופאז'
וכן
בפירוש כן![]()
אני המשכתי הלאה כבר מזמן
*דקופאז'
וכן
בואי נגיד את זה ככה, אחרי החיפוש הזה בגוגל, יש מצב שהפורום יתחיל להציע לי דיור מוגן בהקדם האפשרי
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל כך קל
בפירוש כן![]()
אני המשכתי הלאה כבר מזמן
*דקופאז'
וכן
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני המשכתי הלאה כבר מזמן
*דקופאז'
וכן
בואי נגיד את זה ככה, אחרי החיפוש הזה בגוגל, יש מצב שהפורום יתחיל להציע לי דיור מוגן בהקדם האפשרי
אם היום מציעים לך לעבור לדיור מוגן, אתה טס
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
בפירוש כן![]()
אני המשכתי הלאה כבר מזמן
*דקופאז'
וכן
דיקופאז'
באן וכו'
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:
בפירוש כן![]()
אני המשכתי הלאה כבר מזמן
*דקופאז'
וכן
דיקופאז'
באן וכו'
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים