המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yellowaura כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:סמית נתן למכבי 2 שלשות מומנטום ובסך הכול 8 נקודות ברגעים המכריעים שהפכו את זה מעוד פעם שעולים ל-5 ומיד האיטלקים חוזרים ל 10-12 שממנו האיטלקים כבר לא באמת חזרו.
סמית' היה מצויין ברבע השלישי. לא הוא זה שנתן למכבי את ההפרש, לא צריך להיסחף.
כן הוא !
לא בדקתי את +/- אבל אליהו בשילוב עם מאלט ולאנגפורד הוא הרכב רע. שסמית החליף את מאלט קיבלת הרכב יציב וההגנה תרמה גם להתקפה.
אני אשמח אם מישהו יעלה סטטיסטיקה של עם סמית ובלי סמית.
אפילו בלאט מסכים עם מה שאמרתי לאורך כל המשחק (תראו את התגובות שלי) מאלט רע רע רע . הוא מחרב הגנות מקצועי !
yellowaura כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:סמית נתן למכבי 2 שלשות מומנטום ובסך הכול 8 נקודות ברגעים המכריעים שהפכו את זה מעוד פעם שעולים ל-5 ומיד האיטלקים חוזרים ל 10-12 שממנו האיטלקים כבר לא באמת חזרו.
כן הוא !
לא בדקתי את +/- אבל אליהו בשילוב עם מאלט ולאנגפורד הוא הרכב רע. שסמית החליף את מאלט קיבלת הרכב יציב וההגנה תרמה גם להתקפה.
אפילו בלאט מסכים עם מה שאמרתי לאורך כל המשחק (תראו את התגובות שלי) מאלט רע רע רע . הוא מחרב הגנות מקצועי !
asafb96 כתב:yellowaura כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:סמית נתן למכבי 2 שלשות מומנטום ובסך הכול 8 נקודות ברגעים המכריעים שהפכו את זה מעוד פעם שעולים ל-5 ומיד האיטלקים חוזרים ל 10-12 שממנו האיטלקים כבר לא באמת חזרו.
כן הוא !
סמית' היה +14
מי שניצח בסופו של דבר, זה ההגנה, ובעיקר ריץ'-אוחיון-לאנגפורד. סמית', בלו וליאור בהחלט גם תרמו
שחף כתב:אני לא רואה את ברצלונה מפסידים בחוץ לקאנטו. הם עדיין צריכים להבטיח את המקום הראשון ובתסריט מסויים(הפסד לאיטלקים והפסד למכבי) הם גם לא עולים, אגב. מה גם שהסגל שלהם כל כך עמוק שגם אם הם עולים בחמישייה השנייה שלהם הם עדיין קבוצה הרבה יותר טובה מקאנטו.
שחף כתב:אני לא רואה את ברצלונה מפסידים בחוץ לקאנטו. הם עדיין צריכים להבטיח את המקום הראשון ובתסריט מסויים(הפסד לאיטלקים והפסד למכבי) הם גם לא עולים, אגב. מה גם שהסגל שלהם כל כך עמוק שגם אם הם עולים בחמישייה השנייה שלהם הם עדיין קבוצה הרבה יותר טובה מקאנטו.
misha כתב:שחף כתב:אני לא רואה את ברצלונה מפסידים בחוץ לקאנטו. הם עדיין צריכים להבטיח את המקום הראשון ובתסריט מסויים(הפסד לאיטלקים והפסד למכבי) הם גם לא עולים, אגב. מה גם שהסגל שלהם כל כך עמוק שגם אם הם עולים בחמישייה השנייה שלהם הם עדיין קבוצה הרבה יותר טובה מקאנטו.
גם בליטא זה ממש לא ניצחון מובטח. ז'לגיריס לא ירצו לסיים עם 0-6.
felix_r כתב:למרות כל הסיפורים של עופר שלח, מי שהיה מצטיין בהגנה זה לאנגפורד. זהו לאנגפורד שסגר את באזילה ברבע השלישי הגדול של מכבי, וזה היה גם כן לאנגפורד שהחליף את מאלט ברבע האחרון ושוב הצליח לסגור את באזילה (שהתעורר לחיים מול מאלט בתחילת הרבע).
jol9 כתב:yellowaura כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:סמית נתן למכבי 2 שלשות מומנטום ובסך הכול 8 נקודות ברגעים המכריעים שהפכו את זה מעוד פעם שעולים ל-5 ומיד האיטלקים חוזרים ל 10-12 שממנו האיטלקים כבר לא באמת חזרו.
כן הוא !
אתה קצת מגזים עם מאלט. הוא שיחק ברבע השלישי (לפחות בחלקו) כשמכבי נתנה את אחד הרבעים ההגנתיים המשובחים של העונה ביורוליג בכלל.
גם סמית' שיחק כל אותו הרבע, ומגיע לו קרדיט גדול מאוד גם הגנתית וגם התקפית. אבל מי שהיה אחראי לפתיחת ההפרש ולרבע המצויין זה קודם כל ההגנה הקבוצתית,
אח"כ אוחיון והנדריקס ורק אח"כ סמית', שפרט לשתי הזריקות, היה ונשאר אנמי לחלוטין בהתקפה.
felix_r כתב:למרות כל הסיפורים של עופר שלח, מי שהיה מצטיין בהגנה זה לאנגפורד. זהו לאנגפורד שסגר את באזילה ברבע השלישי הגדול של מכבי, וזה היה גם כן לאנגפורד שהחליף את מאלט ברבע האחרון ושוב הצליח לסגור את באזילה (שהתעורר לחיים מול מאלט בתחילת הרבע).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים