בעיית הגבוהים של מכבי מה עושים העונה ובעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעיית הגבוהים של מכבי מה עושים העונה ובעונה הבאה

הודעהעל ידי misha » 02 פברואר 2012, 22:25

jol9 כתב:חזרה לנושא המקורי של הת'רד...

אמנם העניין הזה משתנה משבוע לשבוע, אבל אני מתחיל להשתכנע שמכבי חייבת להחזיר את מצ'באן שיחלוק את עמדה 4 עם אליהו.
בלו קצת גמר את הסוס. גם בעונה שעברה היו לו הרבה נפילות במהלך העונה, והוא פשוט לא יכול לסחוב את כמות הדקות שדייויד מייעד לו.
מנגד, להחזיר את מילאן ולהשאיר אותו, זה די מסוכן, כי זה מפתה להשתמש בו בציפייה שיתפור פתאום איזה 4 שלשות, וזה בוודאות יפגע במצ'באן.

לגבי הגבוהים, סופו והנדריקס הם שני סנטרי יורוליג ברמה גבוהה מאוד, ויהיה לא קל להשאיר את שניהם. שיהיה לנו בהצלחה בעניין הזה.

+1. כדי לתת למצ'באן הזדמנות אמיתית, לדעתי נצטרך לשחרר את בלו. אבל לא בטוח שזה מה שדיוויד ירצה לעשות.

ג'יימס נראה לי די בוודאות לא ימשיך.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 02 פברואר 2012, 22:28

אני חושב שבלו יסיים את הקריירה במכבי והוא הרוויח את זה ביושר , בעיני בלאט עם השימוש המוגזם פשוט עושה לו עוול ענק חוץ מהפגיעה באליהו ובקבוצה .

כשהוא יחזור לתפקיד המקורי שלו הוא ימשיך לעלות ולדפוק את השלשות בדיוק ברגע המתאים , אין שום סיבה לשחרר אותו .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 02 פברואר 2012, 22:32

יוסי22 כתב:אני חושב שבלו יסיים את הקריירה במכבי והוא הרוויח את זה ביושר , בעיני בלאט עם השימוש המוגזם פשוט עושה לו עוול ענק חוץ מהפגיעה באליהו ובקבוצה .

כשהוא יחזור לתפקיד המקורי שלו הוא ימשיך לעלות ולדפוק את השלשות בדיוק ברגע המתאים , אין שום סיבה לשחרר אותו .

הבעיה היא שבלו כבר דחק פעם אחת את מצ'באן מחוץ לרוטציה, ואני מפחד שזה יקרה שוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 פברואר 2012, 22:35

asafb96 כתב:
חנו'ש כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:אסף, אני מציע לך לראות מה בלאט אמר לעידו בהנגאאוט על פרקינס..

בלאט אוהב שחקני נשמה וזה דבר ידוע
אם תשאל את פיני, מאמן לא פחות גדול, עם ידע לא פחות גדול, הוא יגיד לך שהוא לוקח את פארגו בלי לחשוב פעמיים. זה עניין של השקפה, ואני מעדיף שחקנים כשרוניים, אבל מיליון דולר הוא לא שווה, כך או כך. לא למכבי לפחות

פעם אחרונה שבדקתי פיני הוא זה שהביא את פרקינס למכבי.

SO? הוא הביא אותו כרכז מחליף. אני בטוח ב99% שאם הוא היה יכול להחליט היום לקחת רכז ראשון ולבנות סביבו קבוצה, הוא היה לוקח את פארגו

גם אני הייתי לוקחת את פארגו לפני פרקינס (אם מתעלמים מגורמים חיצוניים כמו מה שפארגו עשה והפציעה של פרקינס).
אבל לא הבנתי מתי בדיוק היה למכבי צורך לבחור אחד מבין השניים??

בחזרה לנושא, אני עדיין לא מבינה למה זה צריך להיות כל כך מסובך אם למכבי יהיה קו גבוהים של אליהו, מאצבן, בלו, סופו והנדריקס?
יש קבוצות עם קו קבוהים ארוך יותר ועמוק יותר ומוכשר יותר והם מסתדרות יופי.
הבעיה היחידה שעלולה להתעורר היא אך ורק כלכלית, כי קו גבוהים טוב ומוכשר ככל שיהיה לא יצליח להסתדר ללא רכז איכותי, ואני חוששת שעם כל הכסף שישקיעו על הגבוהים (וכל השחקנים הללו לא זולים), לא יישאר כסף לרכז.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 פברואר 2012, 22:38

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:אני חושב שבלו יסיים את הקריירה במכבי והוא הרוויח את זה ביושר , בעיני בלאט עם השימוש המוגזם פשוט עושה לו עוול ענק חוץ מהפגיעה באליהו ובקבוצה .

אם בלאט ימשיך להיתקע בקונספציות שלו ולא להתגמש אז זה בהחלט עלול לקרות.
אבל לא ברור למה להעדיף את בלו על שחקן שגם יודע לקלוע שלשות לא רע, גם משחק טוב מאוד בפנים, גם מוסר מעולה וגם עושה הגנה לא פחות טובה מבלו.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 02 פברואר 2012, 22:41

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

אם בלאט ימשיך להיתקע בקונספציות שלו ולא להתגמש אז זה בהחלט עלול לקרות.
אבל לא ברור למה להעדיף את בלו על שחקן שגם יודע לקלוע שלשות לא רע, גם משחק טוב מאוד בפנים, גם מוסר מעולה וגם עושה הגנה לא פחות טובה מבלו.

אני גם לא מבין למה. אבל אחרי המשחק היום, אני כבר לא יודע מה לחשוב.

אני באמת חושב שצריך להגיד בפה מלא, שגם דייויד התעייף מהעונה הזאת, כמו השחקנים. אצלו זה משפיע על ההכנה של הקבוצה לקראת המשחקים, על ניהול המשחק
ואולי גם על היחסים עם השחקנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי bublil » 07 פברואר 2012, 18:40

וואו עכשיו יש לי יסוריי מצפון התחלתי בדיון על בעיית גבוהים ועכשיו היא הפכה להיות אקוטית יותר מה אפשר לעשות הלאה ביורוליג אם נעלה והאם יש טעם ומועמדים?
bublil

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 פברואר 2012, 19:02

הבעיה היא לא ביורוליג
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי bublil » 09 פברואר 2012, 09:49

אז איפה הבעיה אם לא ביורוליג?
bublil

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 פברואר 2012, 09:51

bublil כתב:אז איפה הבעיה אם לא ביורוליג?

ביורוליג גם ככה הוא לא ראה דקות.. הבעיה היא מה יעשו עם ה13 דקות שלו באדריאטית ועם ה20 דקות בליגה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי bublil » 09 פברואר 2012, 21:21

שרמדיני למכבי בשנה הבאה ,הוא כבר היה במכבי פעם אולי יהיו לו סנטימנטים
bublil

הודעהעל ידי גל גל » 09 פברואר 2012, 21:22

bublil כתב:שרמדיני למכבי בשנה הבאה ,הוא כבר היה במכבי פעם אולי יהיו לו סנטימנטים

מתי הוא היה במכבי?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי asafb96 » 09 פברואר 2012, 21:24

גל גל כתב:
bublil כתב:שרמדיני למכבי בשנה הבאה ,הוא כבר היה במכבי פעם אולי יהיו לו סנטימנטים

מתי הוא היה במכבי?

היה באיזה קבוצה בגאורגיה בשם מכבי טבליסי (משהו כזה.. :? )
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 09 פברואר 2012, 21:29

ריצ' הוא באנקר. אני חושב שהוא מעלה את המחיר שלו ממשחק למשחק. בטופ 16 הוא עומד כבר על 11 נק', 7.5 רב' ו2.5 חס' למשחק.
מספרים של סנטר גדול.

סופו לעומתו קצת מאבד מהמניות שלו, וצונח בטופ 16 ל5.5 נק', 4 רב' ו-3 איבודים.

סה"כ אולי יהיה כאן איזשהו איזון, ומכבי תצליח להשאיר את שניהם בערך באותו השכר (ותכלס, לשניהם מגיע סדר גודל של 900K-1M).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 09 פברואר 2012, 21:36

עם כל האהבה להנדריקס, אני לא בטוח ששווה לתת לו מיליון דולר. אני מקווה בכל מקרה ששניהם ישארו, יחד עם מאצ'בן במקום ג'יימס
דבר שאני מאוד לא מרוצה ממנו, זה ששוב, סנטר שמשחק מול מכבי נותן את משחק העונה שלו. ראקוביץ' עשה זאת בהתחלה, וואסקאז לאחר מכן, ועכשיו גם שרמנידי. לא אוהב את זה. זה נובע בגלל שיטת החילופים האוטומטיים הטיפשית של בלאט
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 פברואר 2012, 21:39

asafb96 כתב:עם כל האהבה להנדריקס, אני לא בטוח ששווה לתת לו מיליון דולר. אני מקווה בכל מקרה ששניהם ישארו, יחד עם מאצ'בן במקום ג'יימס
דבר שאני מאוד לא מרוצה ממנו, זה ששוב, סנטר שמשחק מול מכבי נותן את משחק העונה שלו. ראקוביץ' עשה זאת בהתחלה, וואסקאז לאחר מכן, ועכשיו גם שרמנידי. לא אוהב את זה. זה נובע בגלל שיטת החילופים האוטומטיים הטיפשית של בלאט

וגם בגלל שהנדריקס פשוט נמוך מדי. הוא באמת משקיע המון, אבל יש גבול למה שהוא מסוגל לעשות ממרומי ה2.03 שלו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 09 פברואר 2012, 21:41

jol9 כתב:ריצ' הוא באנקר. אני חושב שהוא מעלה את המחיר שלו ממשחק למשחק. בטופ 16 הוא עומד כבר על 11 נק', 7.5 רב' ו2.5 חס' למשחק.
מספרים של סנטר גדול.

סה"כ אולי יהיה כאן איזשהו איזון, ומכבי תצליח להשאיר את שניהם בערך באותו השכר (ותכלס, לשניהם מגיע סדר גודל של 900K-1M).

בגלל שנים וחצי משחקים שבהם סופו סוחב פציעה ומנסה לחזור לעניינים?

עם כל הכבוד להנדריקס ויש לי הרבה כבוד אליו הוא לא ממש בספירה של סופו שהוא שחקן מוביל קלאסי לקבוצת טופ יורוליג , הנדריקס רחוק מאוד משם .

כל עוד סופו לא חוזר לעצמו מכבי תצליח לעבור את קאנטו אבל ברמות היותר גבוהות מזה היא חסומה לחלוטין , הנדריקס הוא לא השחקן שיסחוב את מכבי כסנטר מוביל לשום מקום.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 09 פברואר 2012, 21:43

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:עם כל האהבה להנדריקס, אני לא בטוח ששווה לתת לו מיליון דולר. אני מקווה בכל מקרה ששניהם ישארו, יחד עם מאצ'בן במקום ג'יימס

וגם בגלל שהנדריקס פשוט נמוך מדי. הוא באמת משקיע המון, אבל יש גבול למה שהוא מסוגל לעשות ממרומי ה2.03 שלו

כן, זה הבעיה העיקרית. היה איזה קטע שהוא ניסה לעשות פוסט על שרמנידי, וזה נראה די פתאטי. הוא גם ניסה הוק שוטים מעל ענקיים כמו פרוביץ' ובאראץ', וכמובן זה הלך החוצה. עם עוד 8-10 ס"מ, הוא היה יכול ליהיות אחד הסנטרים היותר טובים באירופה לדעתי. שהוא עושה פוסט אפ על שחקנים בגובה שלו, כמו בליגה (עזבו את הרמה..), אין לו ידיים בפנים, והכדורים נכנסים באחוזים גבוהים מאוד, והוא מאוד מאוד יעיל ב2 הצדדים
asafb96

חייבים שחקן גבוה נוסף - ישראלי

הודעהעל ידי עפר » 10 פברואר 2012, 05:55

נכון להיום יש למכבי שני גבוהים בלבד. לא ברור מתי וכיצד ג"ימס יחזור.
סופו לא יכול לשחק 3 פעמים בשבוע. הנדריקס לבד לא יספיק וגם עלול להיפגע מעומס מטורף.
בכל מקרה סופו והנדריקס ישחקו לחלוטין ולא יעמדו על הרגלים ביורוליג
צריך להביא גבוה שישחק 30 דקות בקופל ובאדריאטית. מכיוון שאי אפשר להביא עוד זר אז צריך להביא ישראלי.
אולי לעשות סקאוטינג בחו"ל ולהביא יהודי או לשלם לקבוצה בליגה שלנו ולהביא שחקן מהליגה שלנו אבל ברור שצריך.
עפר

הודעהעל ידי jol9 » 10 פברואר 2012, 10:10

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:ריצ' הוא באנקר. אני חושב שהוא מעלה את המחיר שלו ממשחק למשחק. בטופ 16 הוא עומד כבר על 11 נק', 7.5 רב' ו2.5 חס' למשחק.
מספרים של סנטר גדול.

בגלל שנים וחצי משחקים שבהם סופו סוחב פציעה ומנסה לחזור לעניינים?

עם כל הכבוד להנדריקס ויש לי הרבה כבוד אליו הוא לא ממש בספירה של סופו שהוא שחקן מוביל קלאסי לקבוצת טופ יורוליג , הנדריקס רחוק מאוד משם .

כל עוד סופו לא חוזר לעצמו מכבי תצליח לעבור את קאנטו אבל ברמות היותר גבוהות מזה היא חסומה לחלוטין , הנדריקס הוא לא השחקן שיסחוב את מכבי כסנטר מוביל לשום מקום.

בגלל שניים וחצי משחקים מה? לא הבנתי
זה הממוצעים של 4 משחקים.

אתה צודק לגבי מה שכתבת, ואני לא מבין איפה זה מתנגש? סופו הוא שחקן של 17 דקות במקרה הרגיל ו-20 דקות כשהוא בשיא הכושר שלו בממוצע. לא יותר.
על כן, בהתחשב בכמות הדקות שהוא יכול לשחק, שכר של מליון דולר שווה ערך למליון וחצי בעצם, ולשווי שוק של משהו כמו 2 מליון (הרי מכבי תמיד משלמת פחות).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kfir, refael ו־20 אורחים