המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:הכותרת רלוונטית כבר שלוש שנים כמעט.
my man כתב:חחח היתה איזו הפסקונת כי שיחקנו מול קאזן אבל כן- זה כנראה יישאר ככה לאורך זמן..
חכו לחמישי..
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:חחח היתה איזו הפסקונת כי שיחקנו מול קאזן אבל כן- זה כנראה יישאר ככה לאורך זמן..
חכו לחמישי..
זה היה תקף גם למשחק מול קאזאן שקלענו בו 60 נקודות בבית, אל תדאג
MTA2311 כתב:jol9 כתב:הכותרת רלוונטית כבר שלוש שנים כמעט.
10, אבל מי סופר
yanay21 כתב:הכותרת רלוונטית, ההנהלה, למרבה הצער, כבר לא
roy1000 כתב:האמת שהכותרת לא ממש רלוונטית. מה כבר אפשר לעשות? כבר לא נשארו שחקנים.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הכותרת רלוונטית, ההנהלה, למרבה הצער, כבר לא
''הניתוח הצליח, החולה מת''
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:האמת שהכותרת לא ממש רלוונטית. מה כבר אפשר לעשות? כבר לא נשארו שחקנים.
אני יודע שזה רעיון מהפכני, אבל אפשר אולי להביא שחקנים.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:האמת שהכותרת לא ממש רלוונטית. מה כבר אפשר לעשות? כבר לא נשארו שחקנים.
אני יודע שזה רעיון מהפכני, אבל אפשר אולי להביא שחקנים.
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הכותרת רלוונטית, ההנהלה, למרבה הצער, כבר לא
מחקו לי ולינאי את התגובות מהת'רד של המשחק?
ShiriV כתב:תגידו, חשבתם פעם איך תגיבו אם תקומו יום אחד לבוקר סנסציוני שמבשר לנו שההנהלה החליטה סוף סוף למכור?
מה תרגישו?
ShiriV כתב:תגידו, חשבתם פעם איך תגיבו אם תקומו יום אחד לבוקר סנסציוני שמבשר לנו שההנהלה החליטה סוף סוף למכור?
מה תרגישו?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:הכותרת רלוונטית, ההנהלה, למרבה הצער, כבר לא
מחקו לי ולינאי את התגובות מהת'רד של המשחק?
העברתי אותן לת'רד הדברים הקטנים כדי שלא ייחשב שהגבתם בת'רד ההוא
אני בוגרת
my man כתב:ShiriV כתב:תגידו, חשבתם פעם איך תגיבו אם תקומו יום אחד לבוקר סנסציוני שמבשר לנו שההנהלה החליטה סוף סוף למכור?
מה תרגישו?
אבל למה לחמם סתם?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים