המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:המערכת המקצועית של מכבי בכל השנים השחונות האחרונות מושתתת על הכישורים המקצועיים של ניקולה ושל אבי אבן.
השניים האלה הוכיחו במספר אינסופי של הזדמנויות שאין להם מושג קלוש בכדורסל.
אני סומך על שיקול הדעת המקצועי של שמעון ודייויד יותר ממה שאני סומך על צ'יקו ודיקו האלה. אינדיקציה לגבי היכולות שלהם קיבלתי כבר מזמן.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:המערכת המקצועית של מכבי בכל השנים השחונות האחרונות מושתתת על הכישורים המקצועיים של ניקולה ושל אבי אבן.
אני סומך על שיקול הדעת המקצועי של שמעון ודייויד יותר ממה שאני סומך על צ'יקו ודיקו האלה. אינדיקציה לגבי היכולות שלהם קיבלתי כבר מזמן.
מאיפה אתה יודע מי זה צ'יקו ודיקו?
ankram כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:המערכת המקצועית של מכבי בכל השנים השחונות האחרונות מושתתת על הכישורים המקצועיים של ניקולה ושל אבי אבן.
מאיפה אתה יודע מי זה צ'יקו ודיקו?
הגזמת
RomanR כתב:מעניין לחשוב מה היה קורה אם בעונת גודס-גרשון חצי סגל לא היה נפצע בסדרה עם אילת. אולי גודס היה עדיין מאמן מכבי
jol9 כתב:RomanR כתב:מעניין לחשוב מה היה קורה אם בעונת גודס-גרשון חצי סגל לא היה נפצע בסדרה עם אילת. אולי גודס היה עדיין מאמן מכבי
בפרספקטיבה של שנתיים וחצי, אני לא יכול שלא לחשוב, שהעונה ההיא היתה יחסית מוצלחת (יחסית, כן?) בזכות
שני אנשים מושמצים כאן ובכל מקום - פיני ופארגו.
בלעדיהם, אני די בטוח שהעונה ההיא היתה בזיונית בערך כמו הנוכחית.
אני ועוד כמה מחבריי (המכביסטים) הקרובים מתכננים ביום חמישי לקיים מחאה. הכל יתנהל כמובן בצורה יפה ותרבותית, ואנחנו נתמקם בשער 7 באולם משעה 19:45 ונביא איתנו כל מיני שלטים וכו'. עדיין אנחנו רק בשלב הדיבורים ושום דבר עדיין לא מתוכנן לפרטי פרטים. מי שמעוניין להצטרף ולהביע את מחאתו שיפנה אליי בפרטי. נ.ב: אשמח מאוד וזה יעזור מאוד אם תהיה היענות גם מארגוני האוהדים.
MTA2311 כתב:עד כמה שאני יודע אסור להכניס שלטי מחאה להיכל
MTA2311 כתב:עד כמה שאני יודע אסור להכניס שלטי מחאה להיכל
RomanR כתב:MTA2311 כתב:עד כמה שאני יודע אסור להכניס שלטי מחאה להיכל
גם בקוריאה הצפונית
MTA2311 כתב:קאבר חדש!
roy1000 כתב:זה לא יכול להיות ששחקן מגיע למשחק חשוב עם כאלה שקיות מתחת לעיניים. דווקא הוא שיחק בסדר, אבל גיא פניני הוא פשוט לא שחקן כדורסל מקצועני. הגיע הזמן להיפרד.
RomanR כתב:החציל האצטקי כתב:מה ניקולה ישנה?
הוא עדיין עובד עם אבי.
הוא עדיין ייסע ברכבות וידבר עם כל מיני סינגלטונים ו-וונאמייקרים שישימו עליו אלף זין ובסוף יביא לנו את הכושלים מהכוכב האדום.
אז יהיה בן אדם אחד שמקבל את ההחלטות.
אלו מילים נרדפות ל"יהיה שעיר לעזאזל שהוא לא אנחנו".
הרבה יותר נוח כשיש לך אחד כזה, מאשר כשיש לך תערובת של אנשים שאי אפשר לדעת מה חלקם בנושא. ההנהלה לא תשתנה הרי בעתיד הנראה לעין, אבל לתת לניקולה לבנות סגל לבדו (או בשיתוף עם מאמן עתידי), יתן לך אינדיקציה ליכולותיו בתפקיד. יכולתיו שלו, לא של אלפי השובבנים. לא בטוח שגם במידה והעונה הבאה תהיה קריסה משהו ישתנה, אבל אולי
RomanR כתב:מתפתח ויכוח מעניין יחסית בפורום האוהדים בעקבות הפוסט.אני ועוד כמה מחבריי (המכביסטים) הקרובים מתכננים ביום חמישי לקיים מחאה. הכל יתנהל כמובן בצורה יפה ותרבותית, ואנחנו נתמקם בשער 7 באולם משעה 19:45 ונביא איתנו כל מיני שלטים וכו'. עדיין אנחנו רק בשלב הדיבורים ושום דבר עדיין לא מתוכנן לפרטי פרטים. מי שמעוניין להצטרף ולהביע את מחאתו שיפנה אליי בפרטי. נ.ב: אשמח מאוד וזה יעזור מאוד אם תהיה היענות גם מארגוני האוהדים.
טוב אולי מעניין זאת לא המילה המתאימה, אבל אוהדים שתוקפים את גייט 11/7 ואלה שממשיכים לספר סיפורים על כך שחרטו על דגלם לא להתערב בעניינים מקצועיים.
הצופה כתב:RomanR כתב:מתפתח ויכוח מעניין יחסית בפורום האוהדים בעקבות הפוסט.אני ועוד כמה מחבריי (המכביסטים) הקרובים מתכננים ביום חמישי לקיים מחאה. הכל יתנהל כמובן בצורה יפה ותרבותית, ואנחנו נתמקם בשער 7 באולם משעה 19:45 ונביא איתנו כל מיני שלטים וכו'. עדיין אנחנו רק בשלב הדיבורים ושום דבר עדיין לא מתוכנן לפרטי פרטים. מי שמעוניין להצטרף ולהביע את מחאתו שיפנה אליי בפרטי. נ.ב: אשמח מאוד וזה יעזור מאוד אם תהיה היענות גם מארגוני האוהדים.
טוב אולי מעניין זאת לא המילה המתאימה, אבל אוהדים שתוקפים את גייט 11/7 ואלה שממשיכים לספר סיפורים על כך שחרטו על דגלם לא להתערב בעניינים מקצועיים.
באיזו קבוצה זה מופיע?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו־8 אורחים