שמואל1 כתב:roy1000 כתב:זה לא יכול להיות ששחקן מגיע למשחק חשוב עם כאלה שקיות מתחת לעיניים. דווקא הוא שיחק בסדר, אבל גיא פניני הוא פשוט לא שחקן כדורסל מקצועני. הגיע הזמן להיפרד.
אם אני לא טועה הוא הגיע חולה וביקש בקבוק מים צמוד ליד הספסל.
כן. "חולה".
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:זה לא יכול להיות ששחקן מגיע למשחק חשוב עם כאלה שקיות מתחת לעיניים. דווקא הוא שיחק בסדר, אבל גיא פניני הוא פשוט לא שחקן כדורסל מקצועני. הגיע הזמן להיפרד.
אם אני לא טועה הוא הגיע חולה וביקש בקבוק מים צמוד ליד הספסל.
RomanR כתב:הצופה כתב:RomanR כתב:מתפתח ויכוח מעניין יחסית בפורום האוהדים בעקבות הפוסט.אני ועוד כמה מחבריי (המכביסטים) הקרובים מתכננים ביום חמישי לקיים מחאה. הכל יתנהל כמובן בצורה יפה ותרבותית, ואנחנו נתמקם בשער 7 באולם משעה 19:45 ונביא איתנו כל מיני שלטים וכו'. עדיין אנחנו רק בשלב הדיבורים ושום דבר עדיין לא מתוכנן לפרטי פרטים. מי שמעוניין להצטרף ולהביע את מחאתו שיפנה אליי בפרטי. נ.ב: אשמח מאוד וזה יעזור מאוד אם תהיה היענות גם מארגוני האוהדים.
טוב אולי מעניין זאת לא המילה המתאימה, אבל אוהדים שתוקפים את גייט 11/7 ואלה שממשיכים לספר סיפורים על כך שחרטו על דגלם לא להתערב בעניינים מקצועיים.
באיזו קבוצה זה מופיע?
בקבוצת האוהדים, אבל מחקו את הויכוח. השאירו רק את הפוסט
הצופה כתב:RomanR כתב:הצופה כתב:RomanR כתב:מתפתח ויכוח מעניין יחסית בפורום האוהדים בעקבות הפוסט.אני ועוד כמה מחבריי (המכביסטים) הקרובים מתכננים ביום חמישי לקיים מחאה. הכל יתנהל כמובן בצורה יפה ותרבותית, ואנחנו נתמקם בשער 7 באולם משעה 19:45 ונביא איתנו כל מיני שלטים וכו'. עדיין אנחנו רק בשלב הדיבורים ושום דבר עדיין לא מתוכנן לפרטי פרטים. מי שמעוניין להצטרף ולהביע את מחאתו שיפנה אליי בפרטי. נ.ב: אשמח מאוד וזה יעזור מאוד אם תהיה היענות גם מארגוני האוהדים.
טוב אולי מעניין זאת לא המילה המתאימה, אבל אוהדים שתוקפים את גייט 11/7 ואלה שממשיכים לספר סיפורים על כך שחרטו על דגלם לא להתערב בעניינים מקצועיים.
באיזו קבוצה זה מופיע?
אפשר לינק? אני לא רואה פוסט כזה בקבוצות שאני מכיר.
תכננתי להחרים את המשחק, אבל בשביל מחאה אני מוכן להגיע. יש לי כרטיס ספייר אם מישהו רוצה *לא יודע להוסיף סמיילים מהטפאטוק, דמיינו סמיילי מתאים*
הצופה כתב:RomanR כתב:הצופה כתב:RomanR כתב:מתפתח ויכוח מעניין יחסית בפורום האוהדים בעקבות הפוסט.אני ועוד כמה מחבריי (המכביסטים) הקרובים מתכננים ביום חמישי לקיים מחאה. הכל יתנהל כמובן בצורה יפה ותרבותית, ואנחנו נתמקם בשער 7 באולם משעה 19:45 ונביא איתנו כל מיני שלטים וכו'. עדיין אנחנו רק בשלב הדיבורים ושום דבר עדיין לא מתוכנן לפרטי פרטים. מי שמעוניין להצטרף ולהביע את מחאתו שיפנה אליי בפרטי. נ.ב: אשמח מאוד וזה יעזור מאוד אם תהיה היענות גם מארגוני האוהדים.
באיזו קבוצה זה מופיע?
תכננתי להחרים את המשחק, אבל בשביל מחאה אני מוכן להגיע. יש לי כרטיס ספייר אם מישהו רוצה *לא יודע להוסיף סמיילים מהטפאטוק, דמיינו סמיילי מתאים*
RomanR כתב:הצופה כתב:RomanR כתב:הצופה כתב:RomanR כתב:מתפתח ויכוח מעניין יחסית בפורום האוהדים בעקבות הפוסט.
באיזו קבוצה זה מופיע?
https://www.facebook.com/groups/Maccabi ... 9501141412
הצופה כתב:RomanR כתב:הצופה כתב:RomanR כתב:הצופה כתב:באיזו קבוצה זה מופיע?
https://www.facebook.com/groups/Maccabi ... 9501141412
טנקסוש.
החציל האצטקי כתב:מונרו.
זה מה שהסקאוט והGM העלובים שלנו מסוגלים להביא.
פאקינג דרל מונרו.
RomanR כתב:החציל האצטקי כתב:מונרו.
זה מה שהסקאוט והGM העלובים שלנו מסוגלים להביא.
פאקינג דרל מונרו.
בשביל ליגת הקקמייקה שלנו זה סביר
jol9 כתב:פתרון נקודתי בסדר גמור.
חציל, האלטרנטיבה היא שחקנים ברמה של אוננקו.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:פתרון נקודתי בסדר גמור.
חציל, האלטרנטיבה היא שחקנים ברמה של אוננקו.
לוקח את אוננקו לפניו.
החציל האצטקי כתב:העובדה שמונרו בכלל מוזכר מעידה על האיכויות הנדירות שיש במערך המקצועי בקבוצה הזה.
זה על גבול הבושה בעייני.
החציל האצטקי כתב:כאילו חשבו מה חסר פה כדי שאמארה בכלל יזיין אותנו, והביאו אותו.
אונואקו לפחות ינגח לו בפנים. שיחק NBA השנה אגב, תאהבו או לא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, גל גל ו־7 אורחים