המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אם מילר לא יהיה כשיר בשלבים המכריעים, זו לא החתמה טובה.
נקווה שביום חמישי הוא חוזר אלינו for good.
my man כתב:החציל האצטקי כתב:אם מילר לא יהיה כשיר בשלבים המכריעים, זו לא החתמה טובה.
אתה בעצמך כתבת שמילר הוא גופה ושחקן מת..זה גמור..
ankram כתב:שמואל1 כתב:דרך אגב, מהלך דומה נעשה לפני כמה שנים כשמכבי הביאה את מגי מנהריה. שחקן שמזכיר את מונרו באופן כללי שגם היה מעולה בליגה אבל במכבי היה באסט.
נקווה שהתוצאה תהיה שונה הפעם.
בולשיט , מגי לא מונרו , לא בסט היכולות , לא בהשגים , מונרו היה השחקן הכי טוב בליגה אשתקד.
MTA2311 כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:אם מילר לא יהיה כשיר בשלבים המכריעים, זו לא החתמה טובה.
אתה לא מכיר את מעגל האופטימיות של דור?
שמואל1 כתב:ישפר את משחק הפנים, אבל ההגנה עדיין מופקרת.
לא חושב שהוא יציל את העונה.
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:החציל האצטקי כתב:אם מילר לא יהיה כשיר בשלבים המכריעים, זו לא החתמה טובה.
אתה לא מכיר את מעגל האופטימיות של דור?
כן אבל זה קרה מהר מדי עכשיו
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:אם מילר לא יהיה כשיר בשלבים המכריעים, זו לא החתמה טובה.
מילר לעולם לא יהיה כשיר יותר.
מונרו הוא לא החתמה טובה בשום מקרה. הדבר היחיד שאפשר לומר לטובת ההחתמה הזאת, היא שמונרו עדיף על כלום.
ankram כתב:רוי , אני בספק אם איזו שהיא החתמה היתה מספקת אותך , מונרו הוא לא הכי טוב שיש ולא הכי טוב שניתן לרכוש , אבל בהנתן מצבת הגבוהים שלנו , וחוסר השכל בכלל בקבוצה , זאת החתמה טובה.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אם מילר לא יהיה כשיר בשלבים המכריעים, זו לא החתמה טובה.
על מה אתה מדבר? בליגה אתה יכול לרשום 5 זרים למשחק. מילר כבר לא יירשם לליגה.
roy1000 כתב:ankram כתב:רוי , אני בספק אם איזו שהיא החתמה היתה מספקת אותך , מונרו הוא לא הכי טוב שיש ולא הכי טוב שניתן לרכוש , אבל בהנתן מצבת הגבוהים שלנו , וחוסר השכל בכלל בקבוצה , זאת החתמה טובה.
כל גבוה הגנתי ברמת יורוליג היה מספק אותי. שחקן מהליגה השניה בטורקיה קצת פחות.
ankram כתב:איזה גבוה הגנתי אתה יכול להביא מהיורוליג? תן לי דוגמא לשם אחד. צריך גם להיות ריאלים.
roy1000 כתב:ankram כתב:איזה גבוה הגנתי אתה יכול להביא מהיורוליג? תן לי דוגמא לשם אחד. צריך גם להיות ריאלים.
דירבתי על גבוה הגנתי ברמת יורוליג, לא מהיורוליג. יש פרוספקטים גם מסין וגם בדיליג (שחקנים עם רקורד NBA). יש לדוגמא את אריק מורלנד ויש עוד כאלה. להביא שחקן מהליגה השניה בטורקיה זה לא מה שמכבי צריכה, גם אם אנחנו מכירים אותו מהארץ.
roy1000 כתב:ankram כתב:איזה גבוה הגנתי אתה יכול להביא מהיורוליג? תן לי דוגמא לשם אחד. צריך גם להיות ריאלים.
דירבתי על גבוה הגנתי ברמת יורוליג, לא מהיורוליג. יש פרוספקטים גם מסין וגם בדיליג (שחקנים עם רקורד NBA). יש לדוגמא את אריק מורלנד ויש עוד כאלה. להביא שחקן מהליגה השניה בטורקיה זה לא מה שמכבי צריכה, גם אם אנחנו מכירים אותו מהארץ.
jol9 כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:איזה גבוה הגנתי אתה יכול להביא מהיורוליג? תן לי דוגמא לשם אחד. צריך גם להיות ריאלים.
זה שהוא במקרה התגלגל לליגה הטורקית השניה, לא אומר שהוא שחקן רע.
כולנו מכירים אותו ויודעים היטב שהוא שחקן טוב במיוחד בליגה שלנו.
שחקן כמו מונרו לפחות הופך אותנו לרלוונטיים במאבק על התארים המקומיים.
הבונוס הוא האפשרות לבחון אותו בלי לחץ וציפיות גם ביורוליג.
בלי קשר, אם מביאים את מונרו, הייתי נותן כרטיס טיסה בכיוון אחד לכל מחלקת הסקאוטינג.
לא ברור על מה משלמים להם כסף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־3 אורחים