07 פברואר 2017, 16:22
jol9 כתב:זה שהוא במקרה התגלגל לליגה הטורקית השניה, לא אומר שהוא שחקן רע.
כולנו מכירים אותו ויודעים היטב שהוא שחקן טוב במיוחד בליגה שלנו.
שחקן כמו מונרו לפחות הופך אותנו לרלוונטיים במאבק על התארים המקומיים.
הבונוס הוא האפשרות לבחון אותו בלי לחץ וציפיות גם ביורוליג.
בלי קשר, אם מביאים את מונרו, הייתי נותן כרטיס טיסה בכיוון אחד לכל מחלקת הסקאוטינג.
לא ברור על מה משלמים להם כסף.
07 פברואר 2017, 16:24
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה שהוא במקרה התגלגל לליגה הטורקית השניה, לא אומר שהוא שחקן רע.
כולנו מכירים אותו ויודעים היטב שהוא שחקן טוב במיוחד בליגה שלנו.
שחקן כמו מונרו לפחות הופך אותנו לרלוונטיים במאבק על התארים המקומיים.
הבונוס הוא האפשרות לבחון אותו בלי לחץ וציפיות גם ביורוליג.
בלי קשר, אם מביאים את מונרו, הייתי נותן כרטיס טיסה בכיוון אחד לכל מחלקת הסקאוטינג.
לא ברור על מה משלמים להם כסף.
יוני, אתה מכיר שחקנים ברמת יורוליג שמתגלגלים בגיל 31 "במקרה" לליגה הטורקית השניה? אני מכיר את הסרט הזה של שחקנים כמו מונרו. לא זוכר פעם אחת שזה עבד. לא עם מגי, לא עם אופייבו ולא עם אף אחד אחר.
ייתכן שהוא יוכל לעזור בליגה, אבל אני בספק אם הוא יביא לך תועלת מול ירושלים.
07 פברואר 2017, 16:27
ankram כתב:נניח ותביא את אריק מורלנד , כמה זמן להערכתך ייקח כדי שהוא יגמל מהצעדים שהם (האמריקאים) רגילים לעשות? כמה זמן להערכתך הוא יבין מה פה בכלל קורה בליגה המוזרה הזאת עם החוקים המוזרים שלה?
לא מתרשם מרקורד NBA , לגל מקל יש , למיני במבה יש , לסוני ווימס היה , אפילו לקולטון פאקינג אייברסון יש ברזומה שהוא נבחר בדראפט.
ליגה שנייה בטורקיה זה גם לפעמים עניין של סוכן , והוא לא היה מגיע לשם אם הקבוצה שהחתימה אותו בראשית העונה היתה יכולה לשלם סנט דפוק אחד. בכלל כל נושא הליגות הוא די מטעה , ניק קיינר מדלי היה כוכב בספרד , דונטה סמית' בכלל הגיע מהליגה הפורטוריקאנית , יש מבין?
ד"א גם לפני ראשון הוא היה בליגה השנייה באיטליה , אז אם הוא יכול להיות MVP הליגה הישראלית , הוא בוודאי יותר טוב כמעט מכל מה שיש לנו בקבוצה.
07 פברואר 2017, 16:51
roy1000 כתב:ankram כתב:נניח ותביא את אריק מורלנד , כמה זמן להערכתך ייקח כדי שהוא יגמל מהצעדים שהם (האמריקאים) רגילים לעשות? כמה זמן להערכתך הוא יבין מה פה בכלל קורה בליגה המוזרה הזאת עם החוקים המוזרים שלה?
לא מתרשם מרקורד NBA , לגל מקל יש , למיני במבה יש , לסוני ווימס היה , אפילו לקולטון פאקינג אייברסון יש ברזומה שהוא נבחר בדראפט.
ליגה שנייה בטורקיה זה גם לפעמים עניין של סוכן , והוא לא היה מגיע לשם אם הקבוצה שהחתימה אותו בראשית העונה היתה יכולה לשלם סנט דפוק אחד. בכלל כל נושא הליגות הוא די מטעה , ניק קיינר מדלי היה כוכב בספרד , דונטה סמית' בכלל הגיע מהליגה הפורטוריקאנית , יש מבין?
ד"א גם לפני ראשון הוא היה בליגה השנייה באיטליה , אז אם הוא יכול להיות MVP הליגה הישראלית , הוא בוודאי יותר טוב כמעט מכל מה שיש לנו בקבוצה.
לא יודע כמה זמן ייקח לו להיגמל, אבל הוא ייתן יותר ממונרו.
לדונטה היה רזומה לפני שהגיע לפורטו ריקו. קיינר מדלי לא בדיוק הגיע מברצלונה.
נסיון העבר עם שחקנים כמו מונרו לא היה מוצלח ואני לא חושב שזה ישתנה.
07 פברואר 2017, 17:36
roy1000 כתב:ankram כתב:נניח ותביא את אריק מורלנד , כמה זמן להערכתך ייקח כדי שהוא יגמל מהצעדים שהם (האמריקאים) רגילים לעשות? כמה זמן להערכתך הוא יבין מה פה בכלל קורה בליגה המוזרה הזאת עם החוקים המוזרים שלה?
לא יודע כמה זמן ייקח לו להיגמל, אבל הוא ייתן יותר ממונרו.
לדונטה היה רזומה לפני שהגיע לפורטו ריקו. קיינר מדלי לא בדיוק הגיע מברצלונה.
נסיון העבר עם שחקנים כמו מונרו לא היה מוצלח ואני לא חושב שזה ישתנה.
07 פברואר 2017, 18:03
07 פברואר 2017, 18:10
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:אם מילר לא יהיה כשיר בשלבים המכריעים, זו לא החתמה טובה.
נקווה שביום חמישי הוא חוזר אלינו for good.
מילר לעולם לא יהיה כשיר יותר.
מונרו הוא לא החתמה טובה בשום מקרה. הדבר היחיד שאפשר לומר לטובת ההחתמה הזאת, היא שמונרו עדיף על כלום.
בינתיים הוא משחק ביום חמישי.
07 פברואר 2017, 18:16
07 פברואר 2017, 18:16
ankram כתב:נקווה שאתה טועה....
(אני מקווה שאתה טועה כל עונה)
07 פברואר 2017, 18:20
ankram כתב:איבדת תקווה פליקס? לא מתאים לך
07 פברואר 2017, 19:02
07 פברואר 2017, 19:03
yanay21 כתב:בגדול, הקבוצה, על כל אנשיה, צריכה לעלות באש. אבל זו החתמה סבבה סה"כ
07 פברואר 2017, 19:03
07 פברואר 2017, 19:08
my man כתב:yanay21 כתב:בגדול, הקבוצה, על כל אנשיה, צריכה לעלות באש. אבל זו החתמה סבבה סה"כ
לא
07 פברואר 2017, 19:10
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:בגדול, הקבוצה, על כל אנשיה, צריכה לעלות באש. אבל זו החתמה סבבה סה"כ
לא
פעם אחרונה שאתה מרים עליי ת'קול![]()
אין מה לחפש ביורוליג, והעונה האחרונה של מונרו בליגה הייתה מעולה, הוא אחלה מבחינה התקפית. הוא לא מה שאנחנו צריכים, אבל הוא שחקן ליגה מעולה.
07 פברואר 2017, 19:13
07 פברואר 2017, 19:17
שועל כתב:אין הרבה שחקני ליגה שמביאים את מה שהוא מביא. אינטלגנציית משחק גבוהה מאוד, ריבאונדר מצוין ויכולת התקפית פנטסטית.
אבל הוא אכן לא מה שאנחנו צריכים.
07 פברואר 2017, 19:17
07 פברואר 2017, 19:18
ShiriV כתב:באיזה כושר הוא מגיע?
07 פברואר 2017, 19:22