המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:יש אפשרות להחזיר לכאן את פארגו אחרי סיום העונה בליגה הסינית?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:יש אפשרות להחזיר לכאן את פארגו אחרי סיום העונה בליגה הסינית?
כן, אבל הוא ישתין לפדרמן בפרצוף
שמואל1 כתב:jol9 כתב:יש אפשרות להחזיר לכאן את פארגו אחרי סיום העונה בליגה הסינית?
אחרי שהוא התשעשע יחד עם טיוס על ה 40 הפרש שמכבי חטפה מגלא'? לא נראה לי.
jol9 כתב:ברצינות אבל...
לא יעלה את הסיכויים שלנו להביא תואר מקומי?
jol9 כתב:אל תהיו ניג'סים רגע...
אני מדבר ברמת העיקרון. לא היה פיצוץ עד כמה שאני זוכר, והוא יכול לסגור לנו חור מאוד משמעותי בעמדת הרכז...
jol9 כתב:אל תהיו ניג'סים רגע...
אני מדבר ברמת העיקרון. לא היה פיצוץ עד כמה שאני זוכר, והוא יכול לסגור לנו חור מאוד משמעותי בעמדת הרכז...
yanay21 כתב:פארגו יכול להועיל מאוד, אבל אם אין לנו גבוהים, זה לא יעזור, כי הוא ג'אמפ שוטר לא טוב ולא יציב, ובלי חסימות ואיום בצבע, אתה פשוט מפרק לו את הצורה ודי מנטרל את כל ההתקפה.
yanay21 כתב:פארגו יכול להועיל מאוד, אבל אם אין לנו גבוהים, זה לא יעזור, כי הוא ג'אמפ שוטר לא טוב ולא יציב, ובלי חסימות ואיום בצבע, אתה פשוט מפרק לו את הצורה ודי מנטרל את כל ההתקפה.
החציל האצטקי כתב:מתקשה להבין איך חולון מביאים שחקנים מצויינים מהיום להיום כל פעם מחדש ולמכבי אין מושג.
דנשה חייב לעבוד כאן.
jay כתב:רק לא פארגו.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:מתקשה להבין איך חולון מביאים שחקנים מצויינים מהיום להיום כל פעם מחדש ולמכבי אין מושג.
דנשה חייב לעבוד כאן.
איך הזר החדש שלהם?
jol9 כתב:jay כתב:רק לא פארגו.
למה?
אתה לא חושב שאנחנו במצב נואש, ושהוא יכול לשפר את הסיכויים שהעונה הזאת בכל זאת לא תהיה הכי בזיונית
בהיסטוריה של המועדון?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], שמוליק ו־9 אורחים