rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:rc4991 כתב:על פארגו אתה אומר את זה ועל גאודלוק לא?
ראה איך הקבוצה נראתה עם פארגו ואיך היא נראית עם גאודלוק
תראה את ההשפעה של פארגו על המשחק הקבוצתי ותראה את זו של גאודלוק
תראה את ההתעלות של פארגו במאני טיים ואת העלמות של גאודלוק
וזה לא שאני רוצה את פארגו שוב אם אני בונה קבוצה חדשה
פארגו היה אכזבה דיי גדולה שרק בהצלבה הראה ניצוצות, ואומר את זה מישהו שאהב אותו
כנראה אנשים שכחו איך החדירה שלו איבדה מהאפקטיביות, שגם הוא לא שמר טוב ושהוא הד קייס ומכריח יותר מגאודלוק
התוצאות מדברות בעד עצמם. הוא גם ניצח במו ידיו כמה משחקים ביורוליג בדקות האחרונות. הוא היה שומר בינוני, לחלוטין לא שומר רע.
והוא הרבה יותר קבוצתי מגאודלוק, גם אם לפעמים הוא הכריח, הוא שיחק בתוך השטף הקבוצתי ויצר משחק קבוצתי מסודר.
התוצאות האלה לא קשורות לכלום. להזכירך כדורסל זה משחק של 12 שחקנים + מאמן ולא שחקן אחד.
כמעט יכול להבטיח לך שהחלפה שלהם בשתי הסיטואציות היתה מביאה לאותו מצב (בשתיהן)
הוא ממש לא היה בשטף של המשחק. הכריח הרבה זריקות, רובן גרועות מאוד כשהעדיף להטיח שלשה במקום לחדור לצבע והיה מלא אגו
הוא היה הרבה, אבל הרבה יותר קבוצתי מגאולדוק, הוא מוסר ברמה הרבה יותר גבוהה ובדרך כלל חשב קודם כל מסירה (זה נכון שבתחילת העונה זה לא היה כך, אבל הוא לא שיחק לפני כן תקופה ארוכה). גם אני לא מת עליו, אבל הוא מול גאודלוק אני בוחר בו בלי למצמץ. להזכירך איך הוא היה נראה בהצלבה ואיך גאודלוק.
ובוודאי שהתוצאות קשורות אליו, המפתחות של מכבי היו בידיו רוב מוחלט של הזמן, הוא קיבל את ההחלטות.