10 פברואר 2017, 11:07
שמואל1 כתב:היום לפני שנה נערך נאום 12 שחקני היורוליג של פדרמן
10 פברואר 2017, 12:22
10 פברואר 2017, 13:11
jol9 כתב:שמואל1 כתב:היום לפני שנה נערך נאום 12 שחקני היורוליג של פדרמן
אני חושב שזאת היתה גם ההופעה האחרונה הבלתי אמצעית של איש מכבי בתקשורת, וסליחה שאני לא מתייחס
לשמעון ולקלישאות שלו כמשהו שיש להתייחס אליו בכלל.
10 פברואר 2017, 13:15
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:היום לפני שנה נערך נאום 12 שחקני היורוליג של פדרמן
אני חושב שזאת היתה גם ההופעה האחרונה הבלתי אמצעית של איש מכבי בתקשורת, וסליחה שאני לא מתייחס
אני חושב שבחלומות הכי גרועים שלו הוא לא האמין שמסיבת העיתונאים הזאת תהפוך לפארסה גדולה כל כך.
10 פברואר 2017, 13:17
my man כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:היום לפני שנה נערך נאום 12 שחקני היורוליג של פדרמן
אני חושב שבחלומות הכי גרועים שלו הוא לא האמין שמסיבת העיתונאים הזאת תהפוך לפארסה גדולה כל כך.
הוא פשוט ישב שם ושיקר ושיקר ושיקר..בטוח שהוא ידע שהוא משקר..
הוא לא האמין לעצמו אפילו לא לרגע אחד.
10 פברואר 2017, 13:20
my man כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:היום לפני שנה נערך נאום 12 שחקני היורוליג של פדרמן
10 פברואר 2017, 13:22
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:היום לפני שנה נערך נאום 12 שחקני היורוליג של פדרמן
אפשר להבין אותו במובן מסויים. התקשורת והאוהדים של הקבוצה מוכיחים טיפשות חסרת תקדים בשנים האחרונות, אבל כנראה שזה היה הגבול.
אני זוכר שהוא פתח את המסעת עם "זה הולך להיות נוהל עכשיו של כל חודשיים שלושה". כן..
10 פברואר 2017, 13:23
שמואל1 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:היום לפני שנה נערך נאום 12 שחקני היורוליג של פדרמן
אני לא חושב שהוא שיקר.
הם באמת חשבו שזה סגל של 12 שחקני יורוליג.
10 פברואר 2017, 13:27
10 פברואר 2017, 13:36
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:
אני לא חושב שהוא שיקר.
אתה קראת את הכתבה השבוע מווינט...
הם הציגו שקר אחרי שקר..ה12 שחקני יורוליג זה רק אחד מהם וגם הם יודעים שאין פה ולרגע לא היו פה אפילו 4 שחקני יורוליג..
10 פברואר 2017, 13:39
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:
אני לא חושב שהוא שיקר.
אתה קראת את הכתבה השבוע מווינט...
הם הציגו שקר אחרי שקר..ה12 שחקני יורוליג זה רק אחד מהם וגם הם יודעים שאין פה ולרגע לא היו פה אפילו 4 שחקני יורוליג..
ההגדרה של האנשים הרציונליים ל 12 שחקני כדורסל שונה מההגדרה של ההנהלה.
בשביל ההנהלה למשל גיא פניני ואיתי שגב הם שחקני יורוליג.
10 פברואר 2017, 13:43
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:ארז היה עובר התמוטטות עצבים בכל מקרה. הפיטורים היו שערורייה, אבל הוא לא מאמן למכבי.
אני לא יודע.
לדעתי כל סיפורי התמוטטות העצבים הודלפו במכוון ע"י מכבי כדי להסביר את המהלך.
אני לא חושב שהוא באמת היה קרוב לזה. יש לו אופי מיוחד שאולי כלפי חוץ נראה מוגזם או מוקצן.
יש לו כדורסל וחבל שמכבי לא נתנה לו לעבוד.
10 פברואר 2017, 13:50
10 פברואר 2017, 13:52
Holiday_Armadillo כתב:עזבו מי שחקן יורוליג ומי לא (ואין שחקנים ישראלים ''צברים'' שהם ''שחקני יורוליג אבל צריך בכל זאת), גם שחקני יורוליג צריך לדעת להחתים
הכישלון הכי גדול של מכבי השנה זה לאו דווקא בקאליבר השחקנים שהחותמו אלא זה שהם לא התאימו אחד לשני
10 פברואר 2017, 13:55
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:עזבו מי שחקן יורוליג ומי לא (ואין שחקנים ישראלים ''צברים'' שהם ''שחקני יורוליג אבל צריך בכל זאת), גם שחקני יורוליג צריך לדעת להחתים
הכישלון הכי גדול של מכבי השנה זה לאו דווקא בקאליבר השחקנים שהחותמו אלא זה שהם לא התאימו אחד לשני
אני עדיין חושב שעם המאמן הנכון(או אפילו פשוט מאמן) הרבה דברים היו נראים אחרת..לעולם לא נדע..
ולמען האמת, ומי אני שאחסוך ביקורת מההנלה? - אז אני פשוט אסכים איתך..
10 פברואר 2017, 15:06
10 פברואר 2017, 15:13
RomanR כתב:ברצוקאס ושחקני ברצלונה החליטו לקחת אחריות על היכולת החלשה ולקנוס את עצמם ב5000 יורו.
מכבי החליטו לקנוס את האוהדים ולא להביא אף שחקן
10 פברואר 2017, 15:15
10 פברואר 2017, 15:15
Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:ברצוקאס ושחקני ברצלונה החליטו לקחת אחריות על היכולת החלשה ולקנוס את עצמם ב5000 יורו.
התאספו במסעדה שבמקרה גלדסטון היה בה והחליטו על איומים על קנסות שלא יהיו בסוף
10 פברואר 2017, 15:17
RomanR כתב:Holiday_Armadillo כתב:RomanR כתב:ברצוקאס ושחקני ברצלונה החליטו לקחת אחריות על היכולת החלשה ולקנוס את עצמם ב5000 יורו.
התאספו במסעדה שבמקרה גלדסטון היה בה והחליטו על איומים על קנסות שלא יהיו בסוף
זה נכון.
חשוב לציין אבל שזה לא היה הרעיון של ההנהלה, אלא יוזמה של ברצוקאס והשחקנים.
ההנהלה תרמה את הכסף לפעילות קהילתית