שועל כתב:לא, שמבחינה מעשית עדיין יש לצו הזה אפקט אדיר ואין אף אחד שאומר את זה חוץ ממך, לא טראמפ או אף אחד אחר.
לכן מבחינתי כל זמן שאין לך מקור קונקרטי מדובר רק בצורך שלך לדבוק בעמדתך.
לא כל כך מבין על מה אתה מנסה להתווכח, אז נעזוב.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:לא, שמבחינה מעשית עדיין יש לצו הזה אפקט אדיר ואין אף אחד שאומר את זה חוץ ממך, לא טראמפ או אף אחד אחר.
roy1000 כתב:שועל כתב:לא, שמבחינה מעשית עדיין יש לצו הזה אפקט אדיר ואין אף אחד שאומר את זה חוץ ממך, לא טראמפ או אף אחד אחר.
שועל כתב:לא מתווכח, רק אומר שאין שום בסיס ומקור למה שאתה אומר, וחבל שאתה לא יודע להודות בטעות.
שועל כתב:על פריחה כלכלית כבר דיברנו, זה מנותק מהמציאות לדעתי, וגם לפי מדדים שבודקים את המצב הכלכלי הראלי של משקי הבית בישראל (הוצאות מול הכנסות, לקיחת אשראי לצרכי משק הבית וכו').
המציאות משתנת, פשוט אי אפשר לתת קרדיט לנתניהו על זה שהמציאות בזמנו הייתה שונה (גם בזכות ממשלות קודמות), אין לזה שום קשר לפעולות שהוא נקט, ואנחנו רואים שבנושאים שבהם הוא כן היה צריך לפעול הוא לא עשה את זה או עשה את זה בצורה רעה.
בנוגע למשא ומתן, גם נתניהו הצהיר שהוא בעד שתי המדינות אז איפה ההבדל הגדול, כמובן שהוא עשה את זה לצרכים מדיניים טקטיים, אבל זה בדיוק מה שאולמרט עשה במשא ומתן שהוא קיים רק בדרך אחרת. אתה צריך להודות לאולמרט על זה שהוא ניהל משא ומתן והוכיח שוב את פרצופם האמיתי של הפלשתינים. אין שום סרט שנגיע עם הפלשתינים להסכם.
אני לא מדבר על חזרת השמאל לשלטון, אני מדבר על מישהו אחר מהימין. צריך לתת צ'אנס למישהו אחר.
תסתכל על המציאות כעת בעזה. לא יודע אם ראית את הכתבה בערוץ 10 השבוע שתיעדה את המערך האדיר שחמאס הקים על הגבול עם ישראל מאז מבצעון צוק איתן. ההרתעה לא קיימת.
rc4991 כתב:שועל כתב:על פריחה כלכלית כבר דיברנו, זה מנותק מהמציאות לדעתי, וגם לפי מדדים שבודקים את המצב הכלכלי הראלי של משקי הבית בישראל (הוצאות מול הכנסות, לקיחת אשראי לצרכי משק הבית וכו').
המציאות משתנת, פשוט אי אפשר לתת קרדיט לנתניהו על זה שהמציאות בזמנו הייתה שונה (גם בזכות ממשלות קודמות), אין לזה שום קשר לפעולות שהוא נקט, ואנחנו רואים שבנושאים שבהם הוא כן היה צריך לפעול הוא לא עשה את זה או עשה את זה בצורה רעה.
בנוגע למשא ומתן, גם נתניהו הצהיר שהוא בעד שתי המדינות אז איפה ההבדל הגדול, כמובן שהוא עשה את זה לצרכים מדיניים טקטיים, אבל זה בדיוק מה שאולמרט עשה במשא ומתן שהוא קיים רק בדרך אחרת. אתה צריך להודות לאולמרט על זה שהוא ניהל משא ומתן והוכיח שוב את פרצופם האמיתי של הפלשתינים. אין שום סרט שנגיע עם הפלשתינים להסכם.
אני לא מדבר על חזרת השמאל לשלטון, אני מדבר על מישהו אחר מהימין. צריך לתת צ'אנס למישהו אחר.
תסתכל על המציאות כעת בעזה. לא יודע אם ראית את הכתבה בערוץ 10 השבוע שתיעדה את המערך האדיר שחמאס הקים על הגבול עם ישראל מאז מבצעון צוק איתן. ההרתעה לא קיימת.
יש לך לינק?
roy1000 כתב:שועל כתב:לא מתווכח, רק אומר שאין שום בסיס ומקור למה שאתה אומר, וחבל שאתה לא יודע להודות בטעות.
אין לי מושג על מה אתה מדבר. כל עוד עדיין לא המציאו רוא מחשבות האינטרנט, תצטרך להסביר בצורה שניתנת להבנה למה "אין בסיס" ובאיזו "טעות" אני צריך להודות.
שועל כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:על פריחה כלכלית כבר דיברנו, זה מנותק מהמציאות לדעתי, וגם לפי מדדים שבודקים את המצב הכלכלי הראלי של משקי הבית בישראל (הוצאות מול הכנסות, לקיחת אשראי לצרכי משק הבית וכו').
יש לך לינק?
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1231357
שועל כתב:roy1000 כתב:שועל כתב:לא, שמבחינה מעשית עדיין יש לצו הזה אפקט אדיר ואין אף אחד שאומר את זה חוץ ממך, לא טראמפ או אף אחד אחר.
לא מתווכח, רק אומר שאין שום בסיס ומקור למה שאתה אומר, וחבל שאתה לא יודע להודות בטעות.
roy1000 כתב:שועל כתב:roy1000 כתב:שועל כתב:לא, שמבחינה מעשית עדיין יש לצו הזה אפקט אדיר ואין אף אחד שאומר את זה חוץ ממך, לא טראמפ או אף אחד אחר.
לא מתווכח, רק אומר שאין שום בסיס ומקור למה שאתה אומר, וחבל שאתה לא יודע להודות בטעות.
בדקתי ואני עדיין לא מבין על מה אתה מדבר. אם יש לך משהו מעניין להגיד אתה מוזמן להגיד אותו. אם כל מה שאתה רוצה להגיד זה "טעית", אז בשביל זה אתה לא צריך אותי.
שועל כתב:אין לי שום אינטרס להיכנס איתך למלחמת אגו, אני רק מצפה למעט הגינות. על תעשה את עצמך.
felix_r כתב:אובאמה מדבר נגד מהגרים בלתי חוקיים כשהיה עוד סנטור
https://www.facebook.com/ozpoliticallyincorrect/videos/1802852126706911/?hc_ref=NEWSFEED
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים