המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הבאתי..
בעיני אין שום חשיבות לזהות הישראלים. מה שיותר זול. אין לאף אחד מהם יכולת להשפיע ביורוליג וגם בליגה, למרות חוקי נירנברג, איכות הזרים מכריעה בסופו של דבר.
jay כתב:MTA2311 כתב:הבאתי..
בעיני אין שום חשיבות לזהות הישראלים. מה שיותר זול. אין לאף אחד מהם יכולת להשפיע ביורוליג וגם בליגה, למרות חוקי נירנברג, איכות הזרים מכריעה בסופו של דבר.
ביורוליג ברור, בליגה הם עדיין 40% מהשחקנים על המגרש בכל רגע נתון.
אני אומר פשוט פחות ישראלים ושכל אחד יהיה שווה משהו. נגיד טיוס, כספי, מקל, דוסון, שגב. למרות שבסנאריו חסר הסיכוי שבו טיוס וכספי נוחתים פה, באמת אפשר לצרף להם את זיו, משעור ושגב או משהו כזה.
roy1000 כתב:זה שחקן א': http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2016
זה שחקן ב': http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2016
רק טיפש יתכווח עם מישהו שטוען ששחקן א' טוב משחקן ב'.
MTA2311 כתב:jay כתב:MTA2311 כתב:הבאתי..
ביורוליג ברור, בליגה הם עדיין 40% מהשחקנים על המגרש בכל רגע נתון.
אני אומר פשוט פחות ישראלים ושכל אחד יהיה שווה משהו. נגיד טיוס, כספי, מקל, דוסון, שגב. למרות שבסנאריו חסר הסיכוי שבו טיוס וכספי נוחתים פה, באמת אפשר לצרף להם את זיו, משעור ושגב או משהו כזה.
תאר לי את הרול האידיאלי של מקל בקבוצה מבחינתך
felix_r כתב:ראיתי את דאוסון במשחק ליגת האלופות של פיב"א האחרון. הוא פשוט שערוריה. אז נכון, יש לו יכולת אישית, אבל משחק ההגנה שלו גרוע מזה של לאנדסברג, המסירות שלו בהתקפה כל כך שקופות (עד שהוא מוסר סופסוף, כל האולם כבר יודע מה הוא הולך לעשות, וזה מקל מאוד את עבודת השמירה על יריבים).
אני בטוח ב 90% של בטחון, שדאוסון לא מספיק טוב למכבי וזה למרות הכישרון הגדול שיש לו.
jay כתב:felix_r כתב:ראיתי את דאוסון במשחק ליגת האלופות של פיב"א האחרון. הוא פשוט שערוריה. אז נכון, יש לו יכולת אישית, אבל משחק ההגנה שלו גרוע מזה של לאנדסברג, המסירות שלו בהתקפה כל כך שקופות (עד שהוא מוסר סופסוף, כל האולם כבר יודע מה הוא הולך לעשות, וזה מקל מאוד את עבודת השמירה על יריבים).
אני בטוח ב 90% של בטחון, שדאוסון לא מספיק טוב למכבי וזה למרות הכישרון הגדול שיש לו.
גם ממה שאני ראיתי הוא לא משהו לספר עליו בהגנה. אבל יש שם אפסייד. מה שמדאיג אותי אצלו זה האופי.
ספר לנו איך נראה הרכב הישראלים שלך.
החציל האצטקי כתב:כספי, ספליטר, טיוס.
קודם שיביאו את הישראלים שבאמת יכולים לשחק ביורוליג.
אח"כ שיביאו את כל הבררה הזאת שבאה לקשט את הרוסטר.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:כספי, ספליטר, טיוס.
כולם יכולים לשחק ביורוליג, השאלה היא איזה תפקיד אתה מייחס להם. לדוגמה, כשאוחיון היה הרכז המחליף לרייס, זה היה בסדר. אבל כפי שראינו העונה, כשבעמדת הרכז יש שני ישראלים, זה לא עובד כל כך טוב.
ספליטר? ממתי הוא הפך לישראלי?
טיוס לא יבוא, הוא לא רוצה לבזבז את הקיץ על נבחרת.
כספי? כן. אבל מתי?
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:כספי, ספליטר, טיוס.
כולם יכולים לשחק ביורוליג, השאלה היא איזה תפקיד אתה מייחס להם. לדוגמה, כשאוחיון היה הרכז המחליף לרייס, זה היה בסדר. אבל כפי שראינו העונה, כשבעמדת הרכז יש שני ישראלים, זה לא עובד כל כך טוב.
ספליטר? ממתי הוא הפך לישראלי?
טיוס לא יבוא, הוא לא רוצה לבזבז את הקיץ על נבחרת.
כספי? כן. אבל מתי?
ספליטר- הוא יותר "ישראלי" מרוצ'סטי ואלכסנדר, אז אני בהחלט אחשיב אותו ככזה.
טיוס- מה הקשר בין הנבחרת ללשחק במכבי?
אם ישלמו, כמו שצריך ומגיע לשחקנים האלה, אז כולם יכולים לשחק כאן כבר הקיץ. עניין של כסף וכושר שכנוע.
יש ישראלים טובים שמסוגלים לשחק יורוליג מצויין. הם פשוט לא אלה שעוד מכתתים רגליים בליגת הג'יפה שלנו.
felix_r כתב:לא חושב שספליטר יהודי, למרות שיש שמועות שאבא שלו יהודי. יותר סביר שהוא צעצע של נאצים שנמלטו לדרום אמריקה בסיום מלחמת העולם השניה. יש לו מראה של גרמני.
מה זאת אומרת מה הקשר? איך שטיוס בא למכבי, ישר ידרשו ממנו לבוא לנבחרת, ואם הוא לא ירצה, יענישו אותו ויאסרו עליו לשחק בליגה (כפי שכבר קרה בעבר)
חוץ מזה שכחת את חוק המתאזרחים החדש?... הקיצר, כל מי שאמרת לא יבוא
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Tom1313 ו־20 אורחים