13 פברואר 2012, 21:15
asafb96 כתב:כל ה2 עמודים אני שומע "סמית סמית"... היה לו אחלה משחק, אבל הוא ככה בכל משחק ליגה, וכל משחק אדריאטית. בליגות האלה הוא נראה כוכב על. אני עוד מחכה שהוא יביא את זה ליורוליג, כי שם הוא נראה כמו פח
סך הכל, כמו שציפיתי. מכבי מפרקת אותם, כולם טובים, הקהל של חולון זבל, אבל השדרים העוד יותר זבל מעודדים אותם. השופטים כרגיל על הפנים.. עוד משחק ליגה, רק שהפעם הוא נקרא "גביע" (ובינינו, גם ה"ליגה" היא גביע)
בלו התחפש לגיריפין עם הדאנק הזה. מאיפה זה בא?? גם לאנגפורד נתן 360 יפה...
הכי חשוב, לשלוח עוד היום את סופו לניתוח. יקח זמן כמה שיקח. עדיף מאשר יחמיר את הפציעה ויגמור את העונה, וחלילה גם את הקריירה, כי הוא לא ממש שחקן רגיל, ובמצבו הגופני, לחזור מפציעה לכושר זה עבודת פרך
13 פברואר 2012, 21:16
13 פברואר 2012, 21:19
NY boy כתב:למה שיהיה יותר קשה? אמור ומן הסתם יהיה אפילו יותר קל. ראשון קבוצה פחות טובה מחולון וקבוצה שאמור להיות יותר קל "לעצור" אותה. הפעם בלאט והקבוצה יתכוננו אליהם, ואנחנו כבר לא נראה את קיצ'ן וקרופורד חוגגים ולא את ראשון באזור.
13 פברואר 2012, 21:19
חביב אורנג'ד כתב:סה"כ, משחק די טוב מול יריבה די מאכזבת.
אחרי תקופה ארוכה מאוד, קיבלנו משחק פשוט מצויין של דוין סמית' (שלדעתי, באופן די ודאי לא יהיה כאן בעונה הבאה) שסופסוף הראה את מה שציפינו לראות משחקן מוביל בעמדה מס' 3 (למרות מחצית ראשונה נוראית שלו).
אוחיון שוב ממשיך את הכושר הטוב שלו ונראה שמכבי הרוויחה העונה שחקן שישאר כאן לעוד כמה שנים.
מילים טובות מגיעות גם לאליהו, בלו ולגנפורד (שפתח די חלש) וגם לפניני שנכנס לאט לאט לכושר.
מול ראשון ביום חמישי יהיה כנראה יותר קשה. נקווה לטוב.
13 פברואר 2012, 21:21
Holiday_Armadillo כתב:NY boy כתב:למה שיהיה יותר קשה? אמור ומן הסתם יהיה אפילו יותר קל. ראשון קבוצה פחות טובה מחולון וקבוצה שאמור להיות יותר קל "לעצור" אותה. הפעם בלאט והקבוצה יתכוננו אליהם, ואנחנו כבר לא נראה את קיצ'ן וקרופורד חוגגים ולא את ראשון באזור.
גם אם על הנייר ראשון פחות טובה מחולון אני לעולם לא אזלזל בקבוצה שניצחנו על הבאזר..
13 פברואר 2012, 21:21
Holiday_Armadillo כתב:שוב,אין לי שום דבר נגד אנרגיות והגנה חזקה, יש לי בעיה עם זה כשזה יכול לבוא על חשבון השחקנים של היריבה..
לעולם יזכרו לפניני את העבירה על אליהו אבל זה היה כבר לפני כמה שנים טובות ולמרות שפניני פרובוקטור הוא לא שחקן שמסכן את בריאות השחקנים..
טפירו דרך לפני שנה על סופו וגרם לו לפציעה בברך..פעם ראשונה? לא, הוא אותו שחקן שדרך על בורשטיין וגרם לו לפציעה רצינית שכמעט גמרה לו את הקריירה..כל פעם שהוא לא רוצה ששחקן ייצא מהר להתקפה הוא דורך להם על הרגל בשביל שלא יזוזו..
שון דניאל שחקן מלוכלך? לחלוטין כן..כל משחק הוא עושה עבירה מכוערת..כמו גם ארז כץ..
תפריד אנרגיות לגיטימיות בהגנה מלכלוך..
13 פברואר 2012, 21:22
NY boy כתב:Holiday_Armadillo כתב:NY boy כתב:למה שיהיה יותר קשה? אמור ומן הסתם יהיה אפילו יותר קל. ראשון קבוצה פחות טובה מחולון וקבוצה שאמור להיות יותר קל "לעצור" אותה. הפעם בלאט והקבוצה יתכוננו אליהם, ואנחנו כבר לא נראה את קיצ'ן וקרופורד חוגגים ולא את ראשון באזור.
גם אם על הנייר ראשון פחות טובה מחולון אני לעולם לא אזלזל בקבוצה שניצחנו על הבאזר..
על פי התסריט אתה אתה גם לא היית מזלזל אם היינו משחקים נגד נתניה... זה לא אומר הרבה.
13 פברואר 2012, 21:24
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שוב,אין לי שום דבר נגד אנרגיות והגנה חזקה, יש לי בעיה עם זה כשזה יכול לבוא על חשבון השחקנים של היריבה..
לעולם יזכרו לפניני את העבירה על אליהו אבל זה היה כבר לפני כמה שנים טובות ולמרות שפניני פרובוקטור הוא לא שחקן שמסכן את בריאות השחקנים..
טפירו דרך לפני שנה על סופו וגרם לו לפציעה בברך..פעם ראשונה? לא, הוא אותו שחקן שדרך על בורשטיין וגרם לו לפציעה רצינית שכמעט גמרה לו את הקריירה..כל פעם שהוא לא רוצה ששחקן ייצא מהר להתקפה הוא דורך להם על הרגל בשביל שלא יזוזו..
שון דניאל שחקן מלוכלך? לחלוטין כן..כל משחק הוא עושה עבירה מכוערת..כמו גם ארז כץ..
כרמל, ייאמר לזכותו של טפירו שהוא לא דרך לטל על הרגל ולא היה זה שגרם לו לפציעה, היא נגרמה מדריכה לא טובה על הרגל.
בכלל אני לא חושבת שטפירו שחקן מלוכלך, דווקא בהגנה הוא די בלרינה, אבל אני בהחלט מסכימה איתך לגבי הישראלים של חולון.
אנרגיות ולחימה זה אפשר להגיד על אוחיון, הישראלים של חולון בעיקר כיסחו ללא תגובה של השופטים.
13 פברואר 2012, 21:25
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שוב,אין לי שום דבר נגד אנרגיות והגנה חזקה, יש לי בעיה עם זה כשזה יכול לבוא על חשבון השחקנים של היריבה..
כרמל, ייאמר לזכותו של טפירו שהוא לא דרך לטל על הרגל ולא היה זה שגרם לו לפציעה, היא נגרמה מדריכה לא טובה על הרגל.
בכלל אני לא חושבת שטפירו שחקן מלוכלך, דווקא בהגנה הוא די בלרינה, אבל אני בהחלט מסכימה איתך לגבי הישראלים של חולון.
אנרגיות ולחימה זה אפשר להגיד על אוחיון, הישראלים של חולון בעיקר כיסחו ללא תגובה של השופטים.
13 פברואר 2012, 21:30
13 פברואר 2012, 21:57
13 פברואר 2012, 22:23
קובי כתב:כמה דברים שקשורים-לא קשורים למשחק:
1) שלישיית ישראלים מלוכלכת במיוחד מובילה את חולון: רוט - הרוש - דניאל. פיחס.
2) הופרדו בלידתם: ג'ון שאייר ודן שמיר.
3) אל תתבלבלו - סמית' שחקן טוב לליגה.
4) גמר גביע זה MUST, אבל סופו לא צריך לשחק ביום חמישי. להועיל הרבה גם כך הוא לא יוכל וחבל שיינזק להמשך.
13 פברואר 2012, 22:25
13 פברואר 2012, 22:42
jol9 כתב:קובי כתב:כמה דברים שקשורים-לא קשורים למשחק:
4) גמר גביע זה MUST, אבל סופו לא צריך לשחק ביום חמישי. להועיל הרבה גם כך הוא לא יוכל וחבל שיינזק להמשך.
מסכים איתך. האמת שרוט עוד יחסית בסדר, אבל הרוש ובמיוחד הילד המוגבל, זה כבר באמת דוחה.
לפחות לאבא היה כשרון. לגולם הזה אין כלום.
סמית' ואוחיון הם המצטיינים שלי, וגם ליאור. סמית', למרות מחצית מזעזעת, היה האחראי העיקרי לבריחה של מכבי ברבע השלישי, אוחיון הוא פשוט רכז מצויין ברמה של הליגה, ויש בו גם משהו
מעבר לכך, שהופך אותו לשחקן באמת באמת טוב, וליאור הוא ליאור. לפעמים נראה שלא נעים לו לקלוע ולזרוק. היה יכול לסיים עם 30 היום, אבל דווקא אני מאוד שמח שהוא מסר
הרבה וחיפש את החברים.
בגמר לא יהיה קל, ומכבי חייבת לבוא צנועה ונחושה. מקווה שנניף תואר ראשון כבר ביום חמישי.
14 פברואר 2012, 07:33
14 פברואר 2012, 07:36
קובי כתב:כמה דברים שקשורים-לא קשורים למשחק:
14 פברואר 2012, 08:50
14 פברואר 2012, 09:05
14 פברואר 2012, 09:06
שחף כתב:אליהו מאוד צפוי היום. שתי תנועות שהוא עושה שדי חוזרות על עצמן. פעם הוא היה לוקח כדור מקו השלוש ועושה כמה הטעיות בדרך וגם מחפש יותר למסור.
14 פברואר 2012, 09:10