שחף כתב:נו, הקו הקדמי של חולון מול הלורבקים והואסקזים של היורוליג. נראה לי שכבר דשנו בזה שליאור מעולה מול קבוצות שהוא מסתכל על הסנטר שלהן מלמעלה.
יהיה בסדר שחף. אך תדאג.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:נו, הקו הקדמי של חולון מול הלורבקים והואסקזים של היורוליג. נראה לי שכבר דשנו בזה שליאור מעולה מול קבוצות שהוא מסתכל על הסנטר שלהן מלמעלה.
קובי כתב:קובי כתב:כמה דברים שקשורים-לא קשורים למשחק:
1) שלישיית ישראלים מלוכלכת במיוחד מובילה את חולון: רוט - הרוש - דניאל. פיחס.
2) הופרדו בלידתם: ג'ון שאייר ודן שמיר.
3) אל תתבלבלו - סמית' שחקן טוב לליגה.
4) גמר גביע זה MUST, אבל סופו לא צריך לשחק ביום חמישי. להועיל הרבה גם כך הוא לא יוכל וחבל שיינזק להמשך.
שכחתי נקודה נוספת :
5) נותרו כאן עדיין מעריצי סהר בפורום ?
misha כתב:בהשוואה לשני הליצנים מאתמול, שלח-רסקין נראים כמו כוס מים אחרי שהלכת לאיבוד יומיים במדבר. מזל שצריך לסבול אותם רק פעמיים בשנה.
jol9 כתב:
מסכים איתך. האמת שרוט עוד יחסית בסדר, אבל הרוש ובמיוחד הילד המוגבל, זה כבר באמת דוחה.
לפחות לאבא היה כשרון. לגולם הזה אין כלום.
סמית' ואוחיון הם המצטיינים שלי, וגם ליאור. סמית', למרות מחצית מזעזעת, היה האחראי העיקרי לבריחה של מכבי ברבע השלישי, אוחיון הוא פשוט רכז מצויין ברמה של הליגה, ויש בו גם משהו
מעבר לכך, שהופך אותו לשחקן באמת באמת טוב, וליאור הוא ליאור. לפעמים נראה שלא נעים לו לקלוע ולזרוק. היה יכול לסיים עם 30 היום, אבל דווקא אני מאוד שמח שהוא מסר
הרבה וחיפש את החברים.
בגמר לא יהיה קל, ומכבי חייבת לבוא צנועה ונחושה. מקווה שנניף תואר ראשון כבר ביום חמישי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים