felix_r כתב:איתי-שגב כתב:ובפינת #שחקנים_שקלופ_היה_צריך_ויכול_להחתים_בינואר17 - דראקסלר.
עזוב, הבעיות של ליברפול כרגיל הן לא בהתקפה אלא בהגנה
האמת שכשליברפול משחקת כדורגל התקפי טוב ההגנה מתייצגת.
דראקסלר היה יכול לקחת את זה to the next level.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:איתי-שגב כתב:ובפינת #שחקנים_שקלופ_היה_צריך_ויכול_להחתים_בינואר17 - דראקסלר.
איתי-שגב כתב:felix_r כתב:איתי-שגב כתב:ובפינת #שחקנים_שקלופ_היה_צריך_ויכול_להחתים_בינואר17 - דראקסלר.
האמת שכשליברפול משחקת כדורגל התקפי טוב ההגנה מתייצגת.
דראקסלר היה יכול לקחת את זה to the next level.
felix_r כתב:זה מתחיל להזכיר את מה שבזמנו עשתה לברצלונה דינאמו קייב של שבצ'נקו ורברוב
איתי-שגב כתב:אם ברצלונה מפטרים את לוצו ומתחילים לפתות את קלופ אני.. well, אהיה מאוד עצוב.
קובי כתב:איתי-שגב כתב:אם ברצלונה מפטרים את לוצו ומתחילים לפתות את קלופ אני.. well, אהיה מאוד עצוב.
הכל יכול להיות, אבל צריך לזכור שרק בקיץ האריך חוזה עד ל2022
איתי-שגב כתב:קובי כתב:איתי-שגב כתב:אם ברצלונה מפטרים את לוצו ומתחילים לפתות את קלופ אני.. well, אהיה מאוד עצוב.
נכון, אבל עדיין הוא ישתחרר אם רק יבקש. לא נחזיק אותו בכוח.
מה שכן, סומך עליו שלא יתפתה להצעה זולה. הוא בא אלינו לשנות את המועדון כמו שעשה בדורטמונד.
קובי כתב:איתי-שגב כתב:קובי כתב:איתי-שגב כתב:אם ברצלונה מפטרים את לוצו ומתחילים לפתות את קלופ אני.. well, אהיה מאוד עצוב.
נכון, אבל עדיין הוא ישתחרר אם רק יבקש. לא נחזיק אותו בכוח.
מה שכן, סומך עליו שלא יתפתה להצעה זולה. הוא בא אלינו לשנות את המועדון כמו שעשה בדורטמונד.
ליברפול זו לא הפועל פ״ת. לא חושב שזה יקרה.
jol9 כתב:ראיתי עכשיו את התקציר, זה בלתי ייאמן. הזדמנות אחת של בארסה, אל מול משהו כמו 9-10 הזדמנויות
של PSG, וכולן הזדמנויות מעולות.
שני הגולים של די מאריה, זאת אמנות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד