Holiday_Armadillo כתב:המשחק היחידי שאני רוצה שננצח
מצטרף. אם זו הייתה חולון בגמר, הייתי מקבל הפסד בהבנה. ליהירים לבושי מעיל העור וספוגי הג'ל מירושלים אסור להפסיד
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:המשחק היחידי שאני רוצה שננצח
שמואל1 כתב:ירושלים מכרה את כל הכרטיסים שמוקצים עבורה תוך חצי שעה.
אורי אלון כתב:משהו שאני חייב לציין-אתמול ישבתי באזור עם רוב לאוהדי מכבי
והלך הרוח שלהם ממש לא תואם למה שהולך כאן בפורום.
היו די בטוחים בעצמם והרבו לומר לי ש"נתראה בחמישי"
(אם כי היו בעד חולון וגם עודדו אותה קצת ברגעים שהלך לה מה שיכול ללמד על חשש מסוים).
בכל מקרה אם אתם מחליטים להגיע בחמישי תבואו לומר שלום
אני יושב על הפרקט. תזהו לפי המעיל עור.
(לא ממש)
אוהדי ה"אלטרנטיבה" מירושלים,
בעקבות העובדה שאנחנו מתקדמים טכנולוגית הצלחנו לעלות על מספר אוהדים אדומים שקנו דרכנו כרטיסים. אז מה יקרה?
השמות שמורים במערכת, וברגע שתגיעו לאסוף את הכרטיסים - אתם תקבלו את מה שדונטה מסמן לכם כאן בתמונה.
גם אם תגיעו בצהוב זוהר ופנים צבועות בצבעי האימפריה מתל אביב, אתם לא תקבלו כרטיסים. לא כדאי לכם להמשיך לנסות כי פשוט תשארו בחוץ, ותדעו את זה רק ברגע שתגיעו למגרש.
אז אל תנסו אותנו!!
רק אוהדי מכבי קונים לגוש המעודד - כולם בצהוב ובזמני החלוקה.
יאללללה לזיין את הפועל!!!
מה שקרה לפני שנתיים זה שהאדומים באו וכשגילו שעלינו עליהם, התעסקו בלבכות ולהתחנן לכרטיס והביעו חרטה עמוקה. הם נשארו בחוץ, עם מה שדונטה מסמן בתמונה, ביד. ובסוף המשחק גם היתה להם סיבה נוספת לבכות בגלל הגביע.
אנחנו לא משרד כרטיסים, ממש לא מעניין אותנו כבר ששילמתם. הכרטיסים לא מגיעים ישירות למייל ואיתנו זה לא יעבוד אחרת.
חלפו שנתיים ושוב זכינו למימון יפה מאד של תפאורה שתהיה בגמר הודות לאוהדי הפועל ירושלים הנדיבים.
תודה רבה.
נותרו מעט מאד כרטיסים למכירה דרך הארגון לגוש המעודד לאוהדי מכבי בלבד.
הזדרזו לרכוש!
https://www.gate11.co.il/page.php?id=ti ... &gameId=65
שמואל1 כתב:GATE 11אוהדי ה"אלטרנטיבה" מירושלים,
בעקבות העובדה שאנחנו מתקדמים טכנולוגית הצלחנו לעלות על מספר אוהדים אדומים שקנו דרכנו כרטיסים. אז מה יקרה?
השמות שמורים במערכת, וברגע שתגיעו לאסוף את הכרטיסים - אתם תקבלו את מה שדונטה מסמן לכם כאן בתמונה.
גם אם תגיעו בצהוב זוהר ופנים צבועות בצבעי האימפריה מתל אביב, אתם לא תקבלו כרטיסים. לא כדאי לכם להמשיך לנסות כי פשוט תשארו בחוץ, ותדעו את זה רק ברגע שתגיעו למגרש.
אז אל תנסו אותנו!!
מה שקרה לפני שנתיים זה שהאדומים באו וכשגילו שעלינו עליהם, התעסקו בלבכות ולהתחנן לכרטיס והביעו חרטה עמוקה. הם נשארו בחוץ, עם מה שדונטה מסמן בתמונה, ביד. ובסוף המשחק גם היתה להם סיבה נוספת לבכות בגלל הגביע.
אנחנו לא משרד כרטיסים, ממש לא מעניין אותנו כבר ששילמתם. הכרטיסים לא מגיעים ישירות למייל ואיתנו זה לא יעבוד אחרת.
חלפו שנתיים ושוב זכינו למימון יפה מאד של תפאורה שתהיה בגמר הודות לאוהדי הפועל ירושלים הנדיבים.
תודה רבה.
הזדרזו לרכוש!
מפחידים
RomanR כתב:שמואל1 כתב:GATE 11אוהדי ה"אלטרנטיבה" מירושלים,
אז אל תנסו אותנו!!
תודה רבה.
הזדרזו לרכוש!
מפחידים
זה קטע שרץ כל היום בפייסבוק האוהדים. אנשים כועסים שאוהדי ירושלים קונים כרטיסים של מכבי כביכול, ומנסים כל הזמן להלשין על כאלה
jol9 כתב:ד״א מנסח וכותב הפוסט הזה הוא בלשן ידוע והמורה הרוחני של רוי באוניברסיטה.
מחר זה יהיה פסג׳-בארסה והפעם נראה לי שלצערי אנחנו נהיה בארסה.
jol9 כתב:ד״א מנסח וכותב הפוסט הזה הוא בלשן ידוע והמורה הרוחני של רוי באוניברסיטה.
goshimon כתב:שוב מצב של lose-lose. אם מנצחים צריך לראות את ניקולה ובגצקיס, עם הפדרמנים שמחים ועולזים כשכולנו בדיכאון מהעונה הגרועה והעונה שלפניה בכולן בזבזנו אלפי שקלים ועשרות שעות של סבל.
עם נפסיד, לא פחות גרוע (אבל אולי ההנהלה תפנים משהו). לכולם סביבי לא אכפת בכלל מהמשחק הזה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:ד״א מנסח וכותב הפוסט הזה הוא בלשן ידוע והמורה הרוחני של רוי באוניברסיטה.
נועם חומסקי?
felix_r כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:ד״א מנסח וכותב הפוסט הזה הוא בלשן ידוע והמורה הרוחני של רוי באוניברסיטה.
נועם חומסקי?
נועם חומסקי הוא המורה הרוחני שלך?
OMG
עזבו רגע את כל ההתעסקויות בצד
שחקנים שהלכו, פרשות, קונספירציות וכו
עזבו את מלחמות הכרטיסים והטירוף מסביבם
עזבו
עזבו את מצבת הפצועים בקבוצה, עזבו את השיפוט, עזבו את כל העולם שרוצה לראות הפסד של מכבי מחר בגמר, את העובדה שיהיו יותר אדומים בארנה.
פשוט עזבו
אנחנו נהיה שם לתת הכל. בשירים, בתפאורה, בצבע.
אתם מכבי, תהיו חייבים להביא את זה מחר.
תילחמו על כל כדור, אל תתנו סלים קלים, תתמכו אחד בשני.
אם יהיה קצת קשה, תסתכלו עלינו. אנחנו אתכם עד הסוף. ביחד אפשר להביא את הגביע.
לתת הכל מחר. תזכרו:
It's our time! not tomorrow, not next week, but
right now!
FIGHT FOR US!
GATE 11
שמואל1 כתב:עזבו רגע את כל ההתעסקויות בצד
שחקנים שהלכו, פרשות, קונספירציות וכו
עזבו את מלחמות הכרטיסים והטירוף מסביבם
עזבו
עזבו את מצבת הפצועים בקבוצה, עזבו את השיפוט, עזבו את כל העולם שרוצה לראות הפסד של מכבי מחר בגמר, את העובדה שיהיו יותר אדומים בארנה.
פשוט עזבו
אנחנו נהיה שם לתת הכל. בשירים, בתפאורה, בצבע.
אתם מכבי, תהיו חייבים להביא את זה מחר.
תילחמו על כל כדור, אל תתנו סלים קלים, תתמכו אחד בשני.
אם יהיה קצת קשה, תסתכלו עלינו. אנחנו אתכם עד הסוף. ביחד אפשר להביא את הגביע.
לתת הכל מחר. תזכרו:
It's our time! not tomorrow, not next week, but
right now!
FIGHT FOR US!
GATE 11
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים