כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2017, 11:53

שועל כתב:ליובין ניהל את המשחק טוב מבגצקיס גם לדעתי, בגצקיס לא מגיב למתרחש ואין לו שום תוכנית משחק, גם גאודלוק אמר את זה אחרי אחד המשחקים

ויכוח מיותר בעיניי. שניהם מאמנים גרועים, אף אחד מהם לא היה משפר את אחוזי ההצלחה של מכבי, ואף אחד מהם לא היה מנצח את ירושלים כמאמן ביום חמישי.
er79

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2017, 11:56

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:
rc4991 כתב:כן, יכולת של קבוצה בשני משחקים (בשלושה ימים), שבוע לאחר פיטורים של מאמן, נובעת מעוזר המאמן השני (ולא חלילה מהזעזוע)
לפחות בגאצקיס קיבל שם תואר נוסף. נראה כמה זמן יקח לזה לתפוס.

מה הקשר זעזוע? ליובין עשה דברים טקטיים יפים שלא קשורים בכלום לזעזוע או לא זעזוע. הוא אימן. בגאצקיס עושה אפס אחד גדול. אין לו שיטה אין לו רוטציות ואין לו כלום.

בסופו של דבר אלה שני משחקים שהוא הפסיד בהם לאחר מחציות שניות מביכות, בדיוק כמו שקורה גם עכשיו
אי אפשר להחליט על שני המשחקים האלה איזה מאמן הוא ועוד לקבוע שהוא טוב מבגאצקיס

אני לא חושב שמול צסק"א הייתה מחצית שניה "מביכה". אלו פערי הרמות בין הקבוצות. גם בטורקיה אין מה להשוות בין ההפסד לדרוש (עם ההתעלות של ווילביקין) למה שקרה מול גלא.

בכל מקרה, אני מדבר על תוכנית המשחק, ניהול המשחק והרוטציות. הייתה לליובין תוכנית משחק סבירה, והוא ניהל את המשחק בצורה לא רעה. עשה טעות קשה עם ווימס במשחק מול צסק"א, אבל זו הייתה טעות מודעת. הוא רצה ללכת איתו עד הסוף.

לגבי בגאצקיס - אין שם כלום. אין תוכנית משחק, הרוטציות לא קשורות לכלום וניהול המשחק נראה רנדומלי לחלוטין. אם יום אחד הוא פותח עם מקל ויום אחרי כך עם יוגב זה די אומר הכל. אין לו שום מושג מה הוא רוצה מעצמו ומהקבוצה.

אז כן, ליובין אימן רק שני משחקים אבל בשני המשחקים האלה הוא ניסה לאמן. בגאצקיס בכלל לא מנסה לאמן. אפשר להחליף אותו בקוף שיעשה חילופים מקריים לחלוטין ולקבל את אותה התוצאה.

אתייחס רק לזה ברשותך כי נראה לי הדיון מי מאמן גרוע יותר חסר כל ערך - כל מאמן עם טיפה שכל בקודקוד היה בועט בסוני אחרי האיבוד השני או השלישי המטופש שלו במחצית ולא מחזיר אותו עד סוף המשחק. טעות מודעת? לא יודע. אולי פחד שהכוכב יפתח עליו את הפה? מאמן הוא סמכות, הוא צריך לקרוא את המשחק. הוא לא קרא את המשחק כשהשאיר את סוני עד הסוף לחרב את המשחק במו ידיו.
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 15 פברואר 2017, 12:25

er79 כתב:
שועל כתב:ליובין ניהל את המשחק טוב מבגצקיס גם לדעתי, בגצקיס לא מגיב למתרחש ואין לו שום תוכנית משחק, גם גאודלוק אמר את זה אחרי אחד המשחקים

ויכוח מיותר בעיניי. שניהם מאמנים גרועים, אף אחד מהם לא היה משפר את אחוזי ההצלחה של מכבי, ואף אחד מהם לא היה מנצח את ירושלים כמאמן ביום חמישי.

ליובין הוא מאמן ליגה חלש עד בינוני. בגאצקיס הוא איש הזוי שכלל לא עונה להגדרה של "מאמן". שניהם גרועים, אבל מסתבר שגם כאן יש דרגות.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 15 פברואר 2017, 12:27

er79 כתב:אתייחס רק לזה ברשותך כי נראה לי הדיון מי מאמן גרוע יותר חסר כל ערך - כל מאמן עם טיפה שכל בקודקוד היה בועט בסוני אחרי האיבוד השני או השלישי המטופש שלו במחצית ולא מחזיר אותו עד סוף המשחק. טעות מודעת? לא יודע. אולי פחד שהכוכב יפתח עליו את הפה? מאמן הוא סמכות, הוא צריך לקרוא את המשחק. הוא לא קרא את המשחק כשהשאיר את סוני עד הסוף לחרב את המשחק במו ידיו.

מאמן עם נסיון אכן היה בועט בסוני. ב- NBA יש גישה של ללכת עם הוככבים שלך. ליובין בחר במודע ללכת עם ווימס בתקווה שהוא יביא לו את הניצחון. זו כמובן הייתה טעות ואני מסכים שמאמן מנוסה וטוב יותר לא היה עושה אותה.

ההבדל בין ליובין לבגאצקיס - אחד מסוגל לחשוב (גם אם הוא טועה) אצל השני, מה שעובר לו במוח שייך לתחום הפסיכיאטריה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 15 פברואר 2017, 14:27

פה זה לא nba. ליובין היה חייב לעשות מעשה עם סוני. זה לא משנה. אני בדעה שזה נבלה וזה טרפה. אף אחד מהם לא היה מצליח בקבוצה כזאת.
er79

הודעהעל ידי arel123 » 15 פברואר 2017, 22:38

גלבוע מנצחת את הרצליה 73:79.
הולוואי עם משחק אדיר, אצל הרצליה אדריאן בלט
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי RomanR » 16 פברואר 2017, 14:26

אתמול התקיים פורום מאמנים לאומיים לענפי הכדור. במהלך הפורום דני פרנקו העביר הרצאה בנושא "אימון קבוצה אחרי עונה מוצלחת במיוחד" - רוצה לומר להסריח את הפרקט באירופה ולהפסיד כל תואר אפשרי בארץ?
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי שועל » 16 פברואר 2017, 14:27

RomanR כתב:אתמול התקיים פורום מאמנים לאומיים לענפי הכדור. במהלך הפורום דני פרנקו העביר הרצאה בנושא "אימון קבוצה אחרי עונה מוצלחת במיוחד" - רוצה לומר להסריח את הפרקט באירופה ולהפסיד כל תואר אפשרי בארץ?

מגוחך, כמו האיש
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 פברואר 2017, 14:50

RomanR כתב:אתמול התקיים פורום מאמנים לאומיים לענפי הכדור. במהלך הפורום דני פרנקו העביר הרצאה בנושא "אימון קבוצה אחרי עונה מוצלחת במיוחד" - רוצה לומר להסריח את הפרקט באירופה ולהפסיד כל תואר אפשרי בארץ?

האיש בדיחה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי הצופה » 16 פברואר 2017, 15:00

צחקתי
הצופה

הודעהעל ידי ankram » 16 פברואר 2017, 15:33

roy1000 כתב:
er79 כתב:לא מסכים איתך. אף מאמן כבר לא יעשה כלום מהסגל הזה. ליובין בשני משחקי יורוליג הוכיח שאין לו כלום ושום דבר כמאמן ראשי. צריך להתפלל להברקה חד פעמית כמו שהיה נגד פנר' או אולימפיאקוס השנה. דהיינו התעלות רגעית נדירה של השחקנים. אחרת זה הפסד ודאי.

לא מסכים איתך. ליובין לקח את צסק"א לקצה בהיכל. עשה דברים מאוד יפים (ראד בעמדה 5), הגנת פיק אנד רול טובה ועוד. בסופו של דבר הוא הלך עם ווימס שהפסיד לו את המשחק. מה בגאצקיס הראה? תרגיל אחד לא ראיתי בכל הכהונה שלו פה. כלום. ליובין טוב מהמקלל ב-10 רמות.

ליובין לקח רבע צסק"א , לא הגיב למה שסוני עשה ברבע האחרון (זה לכשעצמו צריך מעורבות של וויצמן-יער) , שיחק בלי רכז רוב המשחק , ובעיקר חיי על האנרגיות שבאות לאחר שמאמן עוזב,לאיותר מזה , הלמוט.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 16 פברואר 2017, 15:35

תסביר לי איך ליובין הגיב במשחק מול צסק"א? עד עכשיו לדעתי הוא לא יודע מתי להוציא את ווימס , הוא והדר , לקחו החלטה שהם הולכים עם ווימס לא משנה מה , טוב , לא טוב , מזיק , לוקח סמים , הכל מותר ללברון הווימסי , רק חס וחלילה לא להוציא שחקן שהמדד שלו ב 5 דקות ברבע האחרון מגיע ל-e
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 16 פברואר 2017, 15:41

roy1000 כתב:
er79 כתב:

ליובין הוא מאמן ליגה חלש עד בינוני. בגאצקיס הוא איש הזוי שכלל לא עונה להגדרה של "מאמן". שניהם גרועים, אבל מסתבר שגם כאן יש דרגות.

בו נסכם , שגם ליובין , גם הדר , גם אדלשטיין (למרות שלא נתנו לו זמן כלל) גם הפסיכי , הם מאמני כדורסל בינוניים עד חלשים , נטולי אופי וכריזמה. גם פה הנהלת מכבי הצליחה לייצר צוות מקצועי חלש,לא סמכותי,לא חכם,ובעיקר חלש מאד בכל הקשור לאופי , הדר הוא אוטיסט אטום , ומסתבר שגם מנייאק לא קטן (צריך להיות אפס מאופס כדי לתת את המילה שלך למאמן וותיק כמו אלשטיין ואח"כ להשתין לו על הראש) , ליובין כפי שהיה שחקן , מאד מופנם , נראה לי תמיד על סף של קריסה , וגם חסר אופי , אדלשטיין הוא אדלשטיין פסיכי עם חברים בתקשורת , בגקציס הוא סתם פסיכי ולפי ניקולה הוא "מאמן העתיד".....
צריך להיות גאון הדור להרכיב אסופה כזאת של אנשי מקצוע חלשים , מאמן כושר אלמוני , צוות רפואי שכנראה לא יודע למרוח יוד , ושורה של שחקנים פצועים\פציעים\רעל בחדר הלבשה\גמורים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2017, 15:50

ankram כתב:ליובין לקח רבע צסק"א , לא הגיב למה שסוני עשה ברבע האחרון (זה לכשעצמו צריך מעורבות של וויצמן-יער) , שיחק בלי רכז רוב המשחק , ובעיקר חיי על האנרגיות שבאות לאחר שמאמן עוזב,לאיותר מזה , הלמוט.

אני ממש לא מסכים איתך. הוא לא חי על האנרגיות של החלפת מאמן. הוא עשה כמה מהלכים טקטיים מתוכננים שהיו מאוד יפים. דבר ראשון - הוא שיחק משחק של ריצה ולא משחק איטי כמו הדר. זה לא "אנרגיות" - זה מתוכנן. דבר שני - הוא שם את ראד בעמדה 5 מה שהקשה מאוד על צסק"א ודרושפאקה ועשה את הריצה של מכבי בשני המשחקים האלה.

לגבי ווימס ברבע האחרון - זו כמובן הייתה טעות, אבל טעות מודעת. תראה את המשחק מו דרושאפאקה בטורקיה לעומת המשחק מול גלא ותבין שיש הבדל גדול בין ליובין למה שיש עכשיו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 16 פברואר 2017, 16:02

ankram כתב:בו נסכם , שגם ליובין , גם הדר , גם אדלשטיין (למרות שלא נתנו לו זמן כלל) גם הפסיכי , הם מאמני כדורסל בינוניים עד חלשים , נטולי אופי וכריזמה. גם פה הנהלת מכבי הצליחה לייצר צוות מקצועי חלש,לא סמכותי,לא חכם,ובעיקר חלש מאד בכל הקשור לאופי , הדר הוא אוטיסט אטום , ומסתבר שגם מנייאק לא קטן (צריך להיות אפס מאופס כדי לתת את המילה שלך למאמן וותיק כמו אלשטיין ואח"כ להשתין לו על הראש) , ליובין כפי שהיה שחקן , מאד מופנם , נראה לי תמיד על סף של קריסה , וגם חסר אופי , אדלשטיין הוא אדלשטיין פסיכי עם חברים בתקשורת , בגקציס הוא סתם פסיכי ולפי ניקולה הוא "מאמן העתיד".....
צריך להיות גאון הדור להרכיב אסופה כזאת של אנשי מקצוע חלשים , מאמן כושר אלמוני , צוות רפואי שכנראה לא יודע למרוח יוד , ושורה של שחקנים פצועים\פציעים\רעל בחדר הלבשה\גמורים.

עם זה אני מסכים חוץ מזה שליובין "קורס". ליובין אולי מופנם וחסר כריזמה אבל הוא כן חזק מנטלית.

בכל מקרה כל המאמנים שהיו פה השנה לא היו אמורים להיות פה. מה שעצוב יותר זה שכל מאמן היה גרוע מקודמו. הייתה טעות ענקית לפטר את אדלשטיין. אני לא חושב שהיינו מגיעים לתהומות האלה איתו.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 16 פברואר 2017, 16:05

roy1000 כתב:
ankram כתב:ליובין לקח רבע צסק"א , לא הגיב למה שסוני עשה ברבע האחרון (זה לכשעצמו צריך מעורבות של וויצמן-יער) , שיחק בלי רכז רוב המשחק , ובעיקר חיי על האנרגיות שבאות לאחר שמאמן עוזב,לאיותר מזה , הלמוט.

אני ממש לא מסכים איתך. הוא לא חי על האנרגיות של החלפת מאמן. הוא עשה כמה מהלכים טקטיים מתוכננים שהיו מאוד יפים. דבר ראשון - הוא שיחק משחק של ריצה ולא משחק איטי כמו הדר. זה לא "אנרגיות" - זה מתוכנן. דבר שני - הוא שם את ראד בעמדה 5 מה שהקשה מאוד על צסק"א ודרושפאקה ועשה את הריצה של מכבי בשני המשחקים האלה.

לגבי ווימס ברבע האחרון - זו כמובן הייתה טעות, אבל טעות מודעת. תראה את המשחק מו דרושאפאקה בטורקיה לעומת המשחק מול גלא ותבין שיש הבדל גדול בין ליובין למה שיש עכשיו.

המשחק נגד גלא הוא לא מדד לכלום , כפי שהמשחקים נגד צסק"א ב2014 לפני הגמר לא היו מדד לכלום , מכבי הגיע מפורקת לחלוטין מול גאלא , אני מאמין שאם ליובין היה נשאר והפסיכי לא היה בא , זה היה מגיע גם לזה , ועם כל זה , בגקציס לא היה צריך להגיע לפה , הוא הגיע בעקבות המלצת המנהל המקצועי שיישאר ויתחזק גם בשנה הבאה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 16 פברואר 2017, 16:06

די, נו. מה יש לך מליובין? כולה עוזר מאמן שלא היה לו כלום ולא יהיה לו כלום.
er79

הודעהעל ידי ankram » 16 פברואר 2017, 16:09

roy1000 כתב:
ankram כתב:בו נסכם , שגם ליובין , גם הדר , גם אדלשטיין (למרות שלא נתנו לו זמן כלל) גם הפסיכי , הם מאמני כדורסל בינוניים עד חלשים , נטולי אופי וכריזמה. גם פה הנהלת מכבי הצליחה לייצר צוות מקצועי חלש,לא סמכותי,לא חכם,ובעיקר חלש מאד בכל הקשור לאופי , הדר הוא אוטיסט אטום , ומסתבר שגם מנייאק לא קטן (צריך להיות אפס מאופס כדי לתת את המילה שלך למאמן וותיק כמו אלשטיין ואח"כ להשתין לו על הראש) , ליובין כפי שהיה שחקן , מאד מופנם , נראה לי תמיד על סף של קריסה , וגם חסר אופי , אדלשטיין הוא אדלשטיין פסיכי עם חברים בתקשורת , בגקציס הוא סתם פסיכי ולפי ניקולה הוא "מאמן העתיד".....

עם זה אני מסכים חוץ מזה שליובין "קורס". ליובין אולי מופנם וחסר כריזמה אבל הוא כן חזק מנטלית.

בכל מקרה כל המאמנים שהיו פה השנה לא היו אמורים להיות פה. מה שעצוב יותר זה שכל מאמן היה גרוע מקודמו. הייתה טעות ענקית לפטר את אדלשטיין. אני לא חושב שהיינו מגיעים לתהומות האלה איתו.

פה אני מסכים מכל הלב , לא רק שהפיטורין של אדלשטיין בעצם הכניסו את מכבי לסחרור מטורף , זה גם המחליף שלו , הבוגד , האוטיסט , הנבלה , זה שהיה אחראי למשחק ההגנה המחריד של מכבי , שמונה בניגוד לכל המלצה כלשהיא , וגם העלתה את קרנו של המסומם עם הילד שלא יודע אנגלית ובא לבד במטוס , ובעצם הרסה את הקבוצה , את חדר ההלבשה ואת הרוטציה. יותר מזה , ארז רצה את שמיר כעוזרו , ואם הנהלת מכבי המזדיינת , היתה פעם אחת מקשיבה למאמן שלה , היה לנו צוות מקצועי חזק מאד , ואף מנוסה , ואפילו אם אדלשטיין היה מפוטר , לפחות היה לנו גיבוי טוב ולא מאמן מתנ"ס.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 16 פברואר 2017, 16:10

er79 כתב:די, נו. מה יש לך מליובין? כולה עוזר מאמן שלא היה לו כלום ולא יהיה לו כלום.

אין לי כלום נגד ליובין , הוא סבבה להחזיק חצי עונה באשדוד וחצי עונה בחולון (אם אני לא טועה) , לא יותר מזה , אבל אי אפשר להגיד שהוא מאמן יותר טוב מהפסיכי לאחר 2 משחקים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yanay21 » 16 פברואר 2017, 16:13

אדלשטיין לא הסתדר עם חלק מהשחקנים. בלי קשר ליכולות האימון שלו, זה מצדיק את זה שפיטרו אותו. ולשם הבהרה, גם אני חושב שנערף ראשו בצורה אכזרית, ההנהלה חיכתה לו בפינה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים