toja27 כתב:yanay21 כתב:אנדרו גאודלוק הוא שחקן מצויין, נקודה.
או שבונים סביבו קבוצה שמתאימה לו, ושמאפשרת לו לתפוס נישה של סקורר מדהים, בלי להנהיג ולרכז(וכמובן, בשכר שאינו 2 מיליון פאקינג דולר), או שמשחררים אותו, בין אם הוא לא מוכן לתפוס את הנישה הזו, ובין אם הנהלת הקבוצה לא יודעת או יכולה לבנות דבר כזה סביבו. לדעתי הוא ימשיך בעונה הבאה, וזה יהיה כישלון. אי אפשר להאשים שחקן שהוא מה שהוא. ונכון, היו דיבורים על האופי שלו, ושל סוני, אבל אני מוכן להתערב שפארגו בעייתי לא פחות ואף יותר, והוא עדיין שיחק פה שנתיים טובות סה"כ, שבשנה השנייה שוחרר שלא בצדק, אגב.
הגדר מצויין.
אני אלך קצת רחוק כאן, אבל אני אומר שאם אתה שם את גאודלוק במקום היקמן באותה עונה ומכבי לא לוקחת אליפות ואפילו לא קרובה לזה.
כדורסל זה משחק קבוצתי. אתה בונה קבוצה, יחידה אחת שצריכה להתלכד ליותר מסה"כ חלקיה. גאודלוק במובן הזה הוא כישלון.במובן של לשחק סטריטבול 1 על אחד הוא אכן מצויין.
הוא סקורר מדהים, וכשצריך , יודע לתת את המסירה הנכונה(למרות שהוא לא רכז בשום צורה). אפשר לדבר על הגנה, או על ריבאונד, אבל אם הוא היה טוב בהכול, הוא לא היה פה. וב"פה", אני מתכוון לאירופה, לא מכבי.
מה שהדגשתי זה בדיוק העניין. אתה שם גאודלוק במקום היקמן, ומכבי לא לוקחת אליפות. אני מסכים. אבל זו בדיוק הנקודה. הקבוצה הזו הייתה בנויה בצורה מאוזנת מאוד, השחקן השלימו אחד את השני. זה לא היה בגלל היקמן, או בגלל רייס, או בגלל סופו. זה התלכיד. וזו הפעם האחרונה שבנו פה קבוצה כמו שצריך. גם בעניין הזה חשוב לומר, שאם בלו לא היה מחליט לחזור למכבי,מכבי לא הייתה לוקחת אליפות, ואפילו לא קרוב, גם אם היקמן היה, והיה טוב אפילו יותר. האם היית מאשים את היקמן?
כדורסל זה משחק קבוצתי, וקבוצה בונים. מסכים מאוד. האם גאודלוק בונה את הקבוצה? לא. גאודלוק הוא בורג במכונה. בורג קריטי מאוד, אבל בורג. אתה לא תוקע את הבורג בקרטון ומצפה מהקרטון לפעול כמו מכונה. אם הבניין התפרק, תאשים את מפקח הבנייה, לא את הלבנים.