המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:עוד ייאמר לזכותו של אנדרו שהאופי שלו מאד חיובי ולפי איך שאני קורא ממנו בין השורות אם תצליח להשאיר אותו פה הוא לגמרי יכול להפוך לצהוב לנצח(סטייל רייס) - ראיתם איך הוא התעצבן שאמרו לו שמגדל פייבוריטים?
נ.ב
ראיתי צורך להזכיר שבפיינל פור במילאנו היה משחק של ONE TEAM עם שחקנים נבחרים מכל הקבוצות ובלו היה הנציג שלנו..הוא היה צריך ללבוש חולצה אדומה והוא לא היה מוכן- אין צורך לומר שהתאהבתי בו באותו רגע יותר ממה שכבר אהבתי עד אז..
בקיצור כאלה אני רוצה פה ולדעתי אנדרו יכול להגיע לזה...
yanay21 כתב:toja27 כתב:yanay21 כתב:אנדרו גאודלוק הוא שחקן מצויין, נקודה.
או שבונים סביבו קבוצה שמתאימה לו, ושמאפשרת לו לתפוס נישה של סקורר מדהים, בלי להנהיג ולרכז(וכמובן, בשכר שאינו 2 מיליון פאקינג דולר), או שמשחררים אותו, בין אם הוא לא מוכן לתפוס את הנישה הזו, ובין אם הנהלת הקבוצה לא יודעת או יכולה לבנות דבר כזה סביבו. לדעתי הוא ימשיך בעונה הבאה, וזה יהיה כישלון. אי אפשר להאשים שחקן שהוא מה שהוא. ונכון, היו דיבורים על האופי שלו, ושל סוני, אבל אני מוכן להתערב שפארגו בעייתי לא פחות ואף יותר, והוא עדיין שיחק פה שנתיים טובות סה"כ, שבשנה השנייה שוחרר שלא בצדק, אגב.
הגדר מצויין.
אני אלך קצת רחוק כאן, אבל אני אומר שאם אתה שם את גאודלוק במקום היקמן באותה עונה ומכבי לא לוקחת אליפות ואפילו לא קרובה לזה.
כדורסל זה משחק קבוצתי. אתה בונה קבוצה, יחידה אחת שצריכה להתלכד ליותר מסה"כ חלקיה. גאודלוק במובן הזה הוא כישלון.
במובן של לשחק סטריטבול 1 על אחד הוא אכן מצויין.
הוא סקורר מדהים, וכשצריך , יודע לתת את המסירה הנכונה(למרות שהוא לא רכז בשום צורה). אפשר לדבר על הגנה, או על ריבאונד, אבל אם הוא היה טוב בהכול, הוא לא היה פה. וב"פה", אני מתכוון לאירופה, לא מכבי.
מה שהדגשתי זה בדיוק העניין. אתה שם גאודלוק במקום היקמן, ומכבי לא לוקחת אליפות. אני מסכים. אבל זו בדיוק הנקודה. הקבוצה הזו הייתה בנויה בצורה מאוזנת מאוד, השחקן השלימו אחד את השני. זה לא היה בגלל היקמן, או בגלל רייס, או בגלל סופו. זה התלכיד. וזו הפעם האחרונה שבנו פה קבוצה כמו שצריך. גם בעניין הזה חשוב לומר, שאם בלו לא היה מחליט לחזור למכבי,מכבי לא הייתה לוקחת אליפות, ואפילו לא קרוב, גם אם היקמן היה, והיה טוב אפילו יותר. האם היית מאשים את היקמן?
כדורסל זה משחק קבוצתי, וקבוצה בונים. מסכים מאוד. האם גאודלוק בונה את הקבוצה? לא. גאודלוק הוא בורג במכונה. בורג קריטי מאוד, אבל בורג. אתה לא תוקע את הבורג בקרטון ומצפה מהקרטון לפעול כמו מכונה. אם הבניין התפרק, תאשים את מפקח הבנייה, לא את הלבנים.
toja27 כתב:yanay21 כתב:toja27 כתב:yanay21 כתב:אנדרו גאודלוק הוא שחקן מצויין, נקודה.
או שבונים סביבו קבוצה שמתאימה לו, ושמאפשרת לו לתפוס נישה של סקורר מדהים, בלי להנהיג ולרכז(וכמובן, בשכר שאינו 2 מיליון פאקינג דולר), או שמשחררים אותו, בין אם הוא לא מוכן לתפוס את הנישה הזו, ובין אם הנהלת הקבוצה לא יודעת או יכולה לבנות דבר כזה סביבו. לדעתי הוא ימשיך בעונה הבאה, וזה יהיה כישלון. אי אפשר להאשים שחקן שהוא מה שהוא. ונכון, היו דיבורים על האופי שלו, ושל סוני, אבל אני מוכן להתערב שפארגו בעייתי לא פחות ואף יותר, והוא עדיין שיחק פה שנתיים טובות סה"כ, שבשנה השנייה שוחרר שלא בצדק, אגב.
הגדר מצויין.
אני אלך קצת רחוק כאן, אבל אני אומר שאם אתה שם את גאודלוק במקום היקמן באותה עונה ומכבי לא לוקחת אליפות ואפילו לא קרובה לזה.
כדורסל זה משחק קבוצתי. אתה בונה קבוצה, יחידה אחת שצריכה להתלכד ליותר מסה"כ חלקיה. גאודלוק במובן הזה הוא כישלון.
במובן של לשחק סטריטבול 1 על אחד הוא אכן מצויין.
הוא סקורר מדהים, וכשצריך , יודע לתת את המסירה הנכונה(למרות שהוא לא רכז בשום צורה). אפשר לדבר על הגנה, או על ריבאונד, אבל אם הוא היה טוב בהכול, הוא לא היה פה. וב"פה", אני מתכוון לאירופה, לא מכבי.
מה שהדגשתי זה בדיוק העניין. אתה שם גאודלוק במקום היקמן, ומכבי לא לוקחת אליפות. אני מסכים. אבל זו בדיוק הנקודה. הקבוצה הזו הייתה בנויה בצורה מאוזנת מאוד, השחקן השלימו אחד את השני. זה לא היה בגלל היקמן, או בגלל רייס, או בגלל סופו. זה התלכיד. וזו הפעם האחרונה שבנו פה קבוצה כמו שצריך. גם בעניין הזה חשוב לומר, שאם בלו לא היה מחליט לחזור למכבי,מכבי לא הייתה לוקחת אליפות, ואפילו לא קרוב, גם אם היקמן היה, והיה טוב אפילו יותר. האם היית מאשים את היקמן?
כדורסל זה משחק קבוצתי, וקבוצה בונים. מסכים מאוד. האם גאודלוק בונה את הקבוצה? לא. גאודלוק הוא בורג במכונה. בורג קריטי מאוד, אבל בורג. אתה לא תוקע את הבורג בקרטון ומצפה מהקרטון לפעול כמו מכונה. אם הבניין התפרק, תאשים את מפקח הבנייה, לא את הלבנים.
כן רק שגאודלוק הוא מסוג השחקנים מקשים ליצור את התלכיד. לפחות בראייה שלי.
מה זה גאודלוק שורה תחתונה ? הוא מקבל כדור , מנסה כמה שניות ליצור מצב של זריקה ואז או זורק על השחקן היריב בפנים, או שמכדרר עוד כמה שניות ומנסה ליצור מצב זריקה בחדירה ומדי פעם מוצא שחקן פנוי שמחכה לבד. מתי ראינו את גאודלוק נע ללא הכדור ,משתחרר, מחכה למסירה לזריקה פנויה? מתי ראינו ממנו הנעת כדור חכמה? מה ראינו ממנו בצד ההגנתי? מתי ראינו אותו קופץ על הפרקט להציל כדור אובד? איך הוא עוזר לקבוצה להתחבר בעצם. הוא משחק לרוב בתוך הבועה של עצמו. זה מה שהוא.
ואורי ..גאודלוק אכן הולך להיות הטייריס רייס הבא . בלי להעליב ואני מצטער על זה אבל
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:עוד ייאמר לזכותו של אנדרו שהאופי שלו מאד חיובי ולפי איך שאני קורא ממנו בין השורות אם תצליח להשאיר אותו פה הוא לגמרי יכול להפוך לצהוב לנצח(סטייל רייס) - ראיתם איך הוא התעצבן שאמרו לו שמגדל פייבוריטים?
נ.ב
ראיתי צורך להזכיר שבפיינל פור במילאנו היה משחק של ONE TEAM עם שחקנים נבחרים מכל הקבוצות ובלו היה הנציג שלנו..הוא היה צריך ללבוש חולצה אדומה והוא לא היה מוכן- אין צורך לומר שהתאהבתי בו באותו רגע יותר ממה שכבר אהבתי עד אז..
בלו היה הרול-פלייר האולטימטיבי
yanay21 כתב:שאלוהים ירחם עליי שאני נכנס לזה, אבל, אנדרו גאודלוק הוא לא הפרנצ'ייז פלייר. כי אין פרנצ'ייז. אתה לא יכול לצפות משחקן שיביא תואר כשאין לו עם מי לצאת למלחמה. זה כאילו הטובים היו יוצאים לקרב על הגוורטס מגובים רק בגמדוני בית. זה לא עובד.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:עוד ייאמר לזכותו של אנדרו שהאופי שלו מאד חיובי ולפי איך שאני קורא ממנו בין השורות אם תצליח להשאיר אותו פה הוא לגמרי יכול להפוך לצהוב לנצח(סטייל רייס) - ראיתם איך הוא התעצבן שאמרו לו שמגדל פייבוריטים?
נ.ב
אחד הדברים שהכי אהבתי במכבי, אי פעם, וזה קרה בעיקר עם פרקינס, זה בהתקפת מעבר, מכבי דוחפת את הכדור קדימה, בלו מגיע כטריילר, מתייצב מטר מהשלוש, תופס את הכדור ומשחרר את הכדור באלגנטיות מדהימה.
my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:עוד ייאמר לזכותו של אנדרו שהאופי שלו מאד חיובי ולפי איך שאני קורא ממנו בין השורות אם תצליח להשאיר אותו פה הוא לגמרי יכול להפוך לצהוב לנצח(סטייל רייס) - ראיתם איך הוא התעצבן שאמרו לו שמגדל פייבוריטים?
נ.ב
אחד הדברים שהכי אהבתי במכבי, אי פעם, וזה קרה בעיקר עם פרקינס, זה בהתקפת מעבר, מכבי דוחפת את הכדור קדימה, בלו מגיע כטריילר, מתייצב מטר מהשלוש, תופס את הכדור ומשחרר את הכדור באלגנטיות מדהימה.
ותמיד תמיד אתה יודע שזה ייכנס. ותמיד גם ברגע המתאים.
איזה ווינר! יואו איזה פרץ געגוע!!!!
MTA2311 כתב:תקופת ויכוחי בלו vs ליאור הייתה מהיפות בתולדות הפורום
arel123 כתב:yanay21 כתב:שאלוהים ירחם עליי שאני נכנס לזה, אבל, אנדרו גאודלוק הוא לא הפרנצ'ייז פלייר. כי אין פרנצ'ייז. אתה לא יכול לצפות משחקן שיביא תואר כשאין לו עם מי לצאת למלחמה. זה כאילו הטובים היו יוצאים לקרב על הגוורטס מגובים רק בגמדוני בית. זה לא עובד.
ובגלל זה צריך שיהיה איתו חבר סקורר בעמדה 2, וגם האניקאט/מילר
זה ברור הוא לבד לא יביא אותנו לשום דבר, כמו מה שקרה העונה
MTA2311 כתב:תקופת ויכוחי בלו vs ליאור הייתה מהיפות בתולדות הפורום
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:תקופת ויכוחי בלו vs ליאור הייתה מהיפות בתולדות הפורום
ויכוחי?מי?למה?איך?
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:עוד ייאמר לזכותו של אנדרו שהאופי שלו מאד חיובי ולפי איך שאני קורא ממנו בין השורות אם תצליח להשאיר אותו פה הוא לגמרי יכול להפוך לצהוב לנצח(סטייל רייס) - ראיתם איך הוא התעצבן שאמרו לו שמגדל פייבוריטים?
נ.ב
מת על האיש הזה. גם כשהוא סבל מכאבים ,הוא נתן עונה מדהימה, בגיל 34 (לידיעת הקוראים יותם הלפרין וליאור אליהו).
מה שתמיד הדהים אותי בו, זה שכל הצלבה שעלינו לגמר, הוא תמיד נתן לפחות משחק אחד גדול.
משחק מספר 3 ב2008, מספר משחק 2 ב2011, מספר 3 ב2014.
בגמר מול ריאל ב2014, הוא היה עם 14 נקודות ו2 שלשות, אני עדיין בדעה שאם הוא היה מקבל את הכדור האחרון ברבע הרביעי במקום רייס, הוא היה קולע את זה.
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
מת על האיש הזה. גם כשהוא סבל מכאבים ,הוא נתן עונה מדהימה, בגיל 34 (לידיעת הקוראים יותם הלפרין וליאור אליהו).
מה שתמיד הדהים אותי בו, זה שכל הצלבה שעלינו לגמר, הוא תמיד נתן לפחות משחק אחד גדול.
בגמר מול ריאל ב2014, הוא היה עם 14 נקודות ו2 שלשות, אני עדיין בדעה שאם הוא היה מקבל את הכדור האחרון ברבע הרביעי במקום רייס, הוא היה קולע את זה.
נראה לי נכתבו על זה כמה עשרות הודעות..לגמרי! ולא סתם זה גם היה מזכה אותו בMVP של הפיינל פור ואיזה 2 מתנות פרידה מהאיש והשחקן הענק הזה אלו היו יכולות להיות..
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:תקופת ויכוחי בלו vs ליאור הייתה מהיפות בתולדות הפורום
ויכוחי?מי?למה?איך?
יוני היה בצד של ליאור
yanay21 כתב:toja27 כתב:כן רק שגאודלוק הוא מסוג השחקנים מקשים ליצור את התלכיד. לפחות בראייה שלי.
מה זה גאודלוק שורה תחתונה ? הוא מקבל כדור , מנסה כמה שניות ליצור מצב של זריקה ואז או זורק על השחקן היריב בפנים, או שמכדרר עוד כמה שניות ומנסה ליצור מצב זריקה בחדירה ומדי פעם מוצא שחקן פנוי שמחכה לבד. מתי ראינו את גאודלוק נע ללא הכדור ,משתחרר, מחכה למסירה לזריקה פנויה? מתי ראינו ממנו הנעת כדור חכמה? מה ראינו ממנו בצד ההגנתי? מתי ראינו אותו קופץ על הפרקט להציל כדור אובד? איך הוא עוזר לקבוצה להתחבר בעצם. הוא משחק לרוב בתוך הבועה של עצמו. זה מה שהוא.
ואורי ..גאודלוק אכן הולך להיות הטייריס רייס הבא . בלי להעליב ואני מצטער על זה אבל
לגבי התלכיד, אי אפשר לדעת. כי עד עכשיו ,הוא מעולם לא תפס תפקיד כל כך מרכזי בקבוצה. ועד שהוא כן תופס, הקבוצה נראית כמו מכבי "סושי ג'פניקה" רעננה. אין לנו מספיק אופציות התקפיות, או אינטילגנציית משחק קבוצתית(או אינדיבידואלית), בכדי שאודלוק אשכרה יוכל להשתחרר ולעשות משהו, להניע כדור למשהו. אנחנו לא נדע כמה הוא יכול להיות טוב לקבוצה, עד שלא תהיה, ובכן, קבוצה. ואין.
שמת לב איך כל שחקן במכבי, כמעט בלי יוצא מן הכלל, תמיד נראה פחות טוב כשהוא מגיע לפה?האם במקרה אנחנו נופלים תמיד על האיומים, או שמשהו באווירה הרעילה שבקבוצה, בחוסר הבנייה המשווע, פשוט מרסק את כולם? אפילו גל מקל, שאני שונא אותו מאוד, לא באמת רע כמו שהוא נראה פה. פשוט לא בנו הקבוצה נכון, הוא קיבל תפקיד גדול מדי, וכשזה לא עבד הוא נופל ל20% יכולת.
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
נראה לי נכתבו על זה כמה עשרות הודעות..לגמרי! ולא סתם זה גם היה מזכה אותו בMVP של הפיינל פור ואיזה 2 מתנות פרידה מהאיש והשחקן הענק הזה אלו היו יכולות להיות..
לגמרי הגיע לבלו להיות הMVP של הגמר הזה, שלשה אחת, על הבאזר, 17 נקודות, הגנה מדהימה(!) על מירוטיץ' העמלק. זה הגיע לו.
מי שהחזיק אותנו במשחק עד הרבע הרביעי זה הוא ודווין. רייס היה ממש רע עד הרבע הרביעי, וגם בסוף המשחק האחוזים שלו ל2, אם זכור לי נכון, היו ממש רעים. אבל בואו נחתים אותו וניתן לו לסחוב את הקבוצה לבד, זה יעבוד